Cine este Maria Chițu de la Survivor All Stars. E pasionată de dansurile latino

 Stamen Diana
.

Cine este Maria Chițu de la Survivor All Stars. Maria Chițu a intrat, din nou, în echipa Războinicilor, la Survivor All Stars, cu dorința de a se întoarce acasă cu marele premiu. Iată tot ce nu știai despre tânăra pasionată de dansurile latino, care adoră să pozeze sexy.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Maria Chițu de la Survivor All Stars. De pe 16 ianuarie, la Pro TV a început Survivor All Stars. 20 de concurenți s-au întors în competiție, dornici de câștig. Printre ei se numără și Maria Chițu, ce a făcut parte din show prima dată în 2021. Tânăra a reușit atunci să aducă primele puncte, chiar din ziua în care a intrat pe traseu, și speră ca acum să aibă un parcurs și mai bun.

cine-este-Maria-Chițu-de-la-Survivor-2cine-este-Maria-Chițu-de-la-Survivor-2

Citește și: Cum a reacționat Maria Chițu după ce Albert a sărutat-o la Survivor: „Eu dormeam, și tu…”

Citește și: Cum arăta Raluca Dumitru de la Survivor înainte de operațiile estetice

Citește și: Cu ce s-a ocupat Ana Porgras de la Survivor după ce a renunțat la gimnastică: „Mă simțeam inutilă”/ INTERVIU

Citește și: Cu ce bărbați celebri s-a iubit Raluca Dumitru de la Survivor. Cristi Pulhac și nepotul lui Gigi Becali au cucerit-o

Citește și: Cum arăta Irina Ceban de la Survivor înainte de operațiile estetice: „Am avut un complex”

Maria Chițu – Viață personală

Cine este Maria Chițu de la Survivor All Stars. Maria Chițu, pe numele ei complet Maria Cabriesi Chițu, este o tânără focoasă. Aceasta are ochii căprui, părul creț, colorat în nuanțe de șaten și blond. Potrivit descrierii sale de pe Instagram, unde este urmărită de peste 26 de mii de persoane, concurenta de la Survivor All Stars locuiește în București.

Maria Chițu de la Survivor All Stars este o mare fană a călătoriilor. Aceasta a vizitat mai multe destinații fabuloase până acum, printre care Grecia, Italia, Turcia, Republica Dominicană, Kenya, Austria și Slovacia.

În anul 2021, atunci când a participat pentru prima dată la Survivor, Maria Chițu spunea despre ea că este o persoană impulsivă, dar și empatică în același timp, și foarte schimbătoare.

Maria Chițu – Carieră

Cine este Maria Chițu de la Survivor All Stars. De la vârsta de 15 ani, Maria Chițu practică dansul latino și, din imaginile publicate pe rețelele de socializare, reiese că adoră să pozeze sexy. Tânăra a studiat un an la Facultatea de Business și Turism, însă a renunțat pentru că și-a dat seama că nu este ceea ce își dorește. Maria Chițu de la Survivor a lucrat ca asistent manager, hostess și a colaborat cu agenții de modelling.

În prezent, Maria Chițu lucrează atât ca asistentă medicală, cât și ca dansatoare latino.

Maria Chițu participă la Survivor All Stars

Maria Chițu a devenit cunoscută odată cu participarea ei la Survivor, în 2021. Concurenta s-a înscris atunci la casting alături de fratele ei, însă doar ea a fost selectată. Tânăra mai are o soră mai mică. La acea vreme, tânăra a stârnit controverse după ce ea și fostul concurent Albert au devenit apropiați, iar tânărul chiar a sărutat-o la un moment dat, în concurs.

Acum, Maria Chițu participă la Survivor All Stars și e foarte încântată să intre din nou în cursă, în jungla din Republica Dominicană.

„In sfarsit mi s-a dat voie sa va spun ca voi participa la Survivor All Stars. Sunt entuziasmata, curioasa si am emotii. Nu stiu cum o sa fie si pana unde voi ajunge, dar cred ca in asta consta frumusetea', a scris Maria Chițu participă de la Survivor All Stars pe contul ei de Instagram.

Cine sunt concurenții de la Survivor All Stars

În total, 20 de concurenți participă la Survivor All Stars 2024. Aceștia se vor lupta pentru mult râvnitul premiu, în valoare de 100.000 de euro. Pentru fiecare săptămână din Republica Dominicană, atât faimoșii, cât și războinicii, vor primi între 3.000 și 5.000 de euro.

Faimoșii de la Survivor All Stars

Zanni – câștigător ediția din 2021

Elena Ionescu – câștigătoare în ediția din 2020 (eliminată)

Cătălin Moroșanu – participant în ediția 2021

Tj Miles – participant în ediția din 2022

Jorge – participant în ediția din 2023

Roxana Nemeș – participant în edița din 2021

Ana Porgras – participant în ediția din 2020

Andreea Tonciu – participant în ediția din 2022 (eliminată)

Ștefania Stănilă – participant sezonul 4

Jador – participant sezonul 2

Cătălin Zmărăndescu

Elena Marin 

Războinicii de la Survivor All Stars

Alex Delea – câștigător ediția din 2022

Relu Pănescu – participant în ediția din 2022

Iancu Sterp – participant în ediția din 2020

Andrei Ciobanu – participant în ediția 2020

Robert Moscalu – participant în ediția din 2023

Lila (Lola) Crudu – participant în ediția din 2020

Alexandra Duli – participant în ediția din 2022

Maria Lungu – participant în ediția 2023

Ștefania Ștefan – concurentă în ediția 2022

Maria Chițu – concurentă în ediția 2021

Sorin Pușcașu

Alexandra Ciomag

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton