Cine este Maria Covasa, concurentă la Insula Iubirii 2024. Are o relație de cinci ani și este lucrător comercial

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Maria Covasa, concurentă la Insula Iubirii 2024. Luni, 15 iulie, la Antena 1 a debutat noul sezon Insula iubirii, cel cu numărul 8. Telespectatorii au făcut cunoștință cu cele cinci cupluri, dar și cu cele 20 de ispite. Printre concurenții de anul acesta se află și Maria Covasa, iubita lui Daniel Ungureanu, cunoscut și ca Dani. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Maria Covasa, concurentă la Insula Iubirii 2024. Maria Covasa și Daniel Ungureanu se află printre cele cinci cupluri ce participă în sezonul 8 de la Insula Iubirii. Aceștia sunt împreună de cinci ani, dar, de-a lungul relației lor, s-au confruntat cu numeroase provocări.

maria-covasa-1maria-covasa-1

Cine este Maria Covasa, concurentă la Insula Iubirii 2024. Maria Covasa și Daniel Ungureanu, alias Dani, sunt de aceeași vârstă. Aceștia au 26 de ani. El lucrează ca artist tatuator, iar ea ca lucrător comercial. Se pare că emisiunea de la Antena 1 i-a adus deja un mare capital de popularitate, având în vedere că tânăra are peste 42 de mii de urmăritori doar pe Instagram.

Citește și: Cine este Bianca Mitroi de la Insula Iubirii 2024. Are 27 de ani, este solistă de muzică de petrecere și a mai participat la o emisiune televizată

Citește și: Cine este Cornel Luchian de la Insula Iubirii 2024. Are 4 copii din căsnicia anterioară și a suferit un accident care i-a marcat viața

Citește și: Cătălin Bordea are o nouă iubită, la un an după divorțul de Livia. Au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional / Cine este noua lui cucerire și cum s-au cunoscut

Citește și: Ce spune Selly despre consumul de droguri la Beach, Please!, după ce a primit un val de critici: „Am adus peste 50 de milioane de euro în economia locală și peste 10.000 de cetăţeni străini. Suntem o generație mult mai…'

Cine este Maria Covasa, concurentă la Insula Iubirii 2024

Cine este Maria Covasa, concurentă la Insula Iubirii 2024. Maria Covasa este din Brașov și este o prezență destul de activă în mediul online. Curios este însă faptul că, cel puțin pe contul ei de Instagram, aceasta nu are nicio poză cu iubitul ei, Daniel Ungureanu, cu care a venit la Insula Iubirii.

La testimoniale, Maria Covasa și Daniel Ungureanu povesteau că cea mai mare problemă din cuplul lor este gelozia bărbatului. Tânărul afirma că dacă o vede pe iubita lui că se uită la altcineva pe stradă, încep să apară discuții în cuplu, în contradictoriu. Din acest motiv, concurenta nu poate să iasă singură niciodată și alege să rămână în casă, să nu-și supere partenerul.

Maria Covasa de la Insula iubirii are 26 de ani

Cine este Maria Covasa, concurentă la Insula Iubirii 2024. Așadar, Maria și Dani s-au înscris la emisiunea Insula iubirii ca să-l „vindece' pe el de gelozie. Bărbatul e de părere că ar avea mai multă încredere în iubita lui dacă ar trece cel mai dur test al relației, iar ea vrea să vadă dacă el se poate controla când o vede în preajma altor bărbați.

Gelozia exagerată a lui Dani pare să fi apărut din cauza faptului că a fost înșelat în relația anterioară. Acesta mărturisește că nu-și mai dorește să treacă printr-o astfel de experiență care l-a făcut să sufere. De asemenea, a precizat faptul că l-ar durea foarte mult dacă relația cu iubita lui, Maria Covasa, s-ar termina, pentru că s-a învățat atât de mult cu ea, încât nu poate sta fără ea nici două zile.

De ce a venit Maria Covasa la Insula iubirii

Tot el a recunoscut că e și foarte răzbunător. Mai demult, după discuții aprinse, Dani vorbea cu alte femei doar ca să o facă pe ea geloasă. Pe de altă parte, Daniel se descrie ca fiind un tip foarte iubitor și afectuos și și-ar dori ca și Maria sa fie la fel, însă ea este, potrivit spuselor lui, o persoană mai rece de fel.

La ceremonia de prezentare a ispitelor, Maria a primit mai multe ghirlande cu flori din partea ispitelor masculine, fapt ce l-a făcut pe Dani să reacționeze și să dea de înțeles că nu i-a picat prea bine, mai ales când unul dintre bărbați i-a sărutat mâna fetei.

Maria de la Insula Iubirii, ipostaze surprinzătoare cu ispita Beni, după emisiune

La Insula iubirii, Maria Covasa a interacționat în primele episoade cel mai mult cu ispita Marcel. Bărbatul chiar a dat de înțeles că s-ar fi îndrăgostit de ea, motiv pentru care a încercat să stea cât mai mult în preajma ei. Surprinzător este însă faptul că Maria a fost văzută în ipostaze surprinzătoare cu o altă ispită după emisiune, mai exact cu Beni.

Până acum, Maria nu a dat nimic de bănuit în ceea ce îl privește pe ispita Beni, însă mai este până la finalul emisiunii și pot apărea surprize multe. Cert este că, atunci când s-au întors în România, Maria și Beni au luat legătura pe rețelele de socializare, conform cancan.ro, iar ea a călătorit de la Brașov la Alba Iulia pentru a se întâlni cu el.

În plus, în unele imagini, Beni o îmbrățișează pe Maria și o sărută pe cap, dar încă nu se înțelege dacă au fost doar prieteni sau au format un cuplu.

Potrivit sursei citate mai sus, Maria a mers de trei ori cu trenul până în Alba Iulia pentru a-l vedea pe Beni, iar el i-a prezentat-o pe Maria mamei sale. Așa se face că cei trei au ieșit împreună când Maria a mers în orașul ispitei, iar mama lui Beni s-a arătat extrem de încântată de potențiala iubită a fiului său.

Însă, din cauza distanței și pentru că niciunul dintre ei nu își dorea să își schimbe domiciliul în numele iubirii, Maria și Beni de la Insula Iubirii au rupt legătura.

Ulterior, Maria Covasa de la Insula iubirii a fost surprinsă alături de un bărbat în Grecia. Imaginile apărute pe TikTok o arată relaxată alături de un nou partener de viață la o masă în Grecia, conform Cancan.

Maria de la Insula Iubirii cu un nou iubit prin Grecia’, a fost mesajul transmis de un internaut pe TikTok.  Comentariile celor care urmăresc Insula iubirii nu au întârziat să apară. Mulți au fost șocați de rapiditatea cu care ea a trecut peste despărțirea de Dani și de Beni.

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Radu Vâlcan a făcut anunțul

S-a aflat când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Show-ul care a debutat pe 15 iulie se va încheia pe data de 28 august, potrivit anunțului făcut de Radu Vâlcan.

Finala celui mai dur test de fidelitate se va vedea live, pe 28 august, la Beraria H, iar printre invitaţii serii se vor număra gazda reality show-ului, dar şi toate ispitele celui de-al optulea sezon. În doar prima zi de la anunțarea evenimentului, peste 1600 de bilete au fost achiziționate.

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul, pentru că deja îi putem spune aşa, Insula Iubirii. Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă, aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum. Astfel că, pe 28 august, îi invităm pe care care au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor în acest sezon, să vizionăm împreună finala sezonului!, dezvăluie Radu Vâlcan.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton