Cine este Maria Paraschiv de la Chefi la Cuțite. Are 27 de ani și a fost marcată de divorțul părinților

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Maria Paraschiv. Zeci de concurenți și-au încercat norocul în bootcampul „Chefi la cuțite', însă numai 18 dintre aceștia și-au asigurat un loc în cursa pentru marele premiu. Cei trei jurați și-au format deja echipele și sunt gata să lupte în battle-uri, unde își vor folosi amuletele și cele mai bune strategii. Maria Paraschiv are 27 de ani și face parte din echipa magenta a lui Florin Dumitrescu. Iată tot ce nu știai despre concurenta de la „Chefi la cuțite'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Maria Paraschiv. După probele de foc din bootcamp, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au ales concurenții care să-i reprezinte în battle-uri. Din cei peste 100 de candidați, numai 18 dintre ei au reușit să obțină o tunică, după ce și-au demonstrat aptitudinile culinare și rezistența la stres. Printre aceștia se numără și Maria Paraschiv, care a primit un loc în echipa lui Florin Dumitrescu și s-a remarcat încă din perioada preselecțiilor.

Maria Paraschiv a ajuns pe lista semifinaliștilor și continuă să surprindă pe toată lumea, mai ales cu noua ei decizie de a-și face un tatuaj care să-i amintească mereu de această experiență. Mai concret, concurenta și-a tatuat un păstârnac mov pe picior.

„Azi dimineață. Echipa regală, sezonul 12. Nu putea să lipsească păstârnachis', i-a spus Maria Paraschiv lui Florin Dumitrescu când a fost întrebată când și-a făcut tatuajul.

„Sorine, te rog, ia vino încoace. Păstârnacul mov e bătut în carne azi dimineață. E foarte flatant. Foarte tare, bravo tată! Dar dacă nu ai scris Florin Dumitrescu…degeaba!', a fost reacția lui chef Florin Dumitrescu.

376847386_18385250590011703_3050432722510926975_n376847386_18385250590011703_3050432722510926975_n

Citește și: Cine este Mioara Sîrbușcă de la Chefi la Cuțite. A dus o viață plină de abuzuri alături de primul soț

Citește și: Cătălin Scărlătescu a răbufnit la Chefi la Cuțite, după ce Florin Dumitrescu a folosit amuleta la battle: „Ce n-ai înțeles? Zici că ești nebun!”. Ce l-a scos din sărite

Citește și: „Să minți cu nerușinare, folosind un copil ca să te răzbuni”. Oana Roman, reacție vehementă după ce Marius Elisei s-a afișat alături de iubita lui

Citește și: Cine este Alex Ashraf. Are 36 de ani, s-a născut în Betleem și a devenit cunoscut după căsătoria cu Oana Zăvoranu

Cine este Maria Paraschiv de la Chefi la cuțite

Cine este Maria Paraschiv. Maria Paraschiv are 27 de ani, este din București și lucrează ca bucătar. La preslecțiile show-ului „Chefi la cuțite', concurenta a gătit mușchi de vită cu piure de țelină, reușind să obțină 3 cuțite din partea juraților.

Nici la probele de la bootcamp nu s-a lăsat mai prejos și a demonstrat că merită un loc în una dintre cele trei echipe. Florin Dumitrescu i-a oferit o tunică magenta, cooptându-o în echipa lui. Ceilalți concurenți care vor lupta alături de ea sunt Ioana Dehelean, Mioara Sirbuscu, Alexandru Bunea, Janni Alexandridis – cuțitul de aur, Ursit Dan Dumitru și Horia Manea.

„Uitându-mă la ei mi se pare că am o echipă care mă caracterizează foarte tare. Sunt oameni cu bun simţ, încrezători, pasionaţi, oameni care au în comun bucătăria şi sincer de asta am venit până aici, de asta sunt unde sunt, pentru că bucătăria e viaţa mea!', a dezvăluit Chef Dumitrescu.

Cu ce se ocupă Maria Paraschiv de la Chefi la cuțite

Cine este Maria Paraschiv. Maria Paraschiv este de profesie bucătar, însă în trecut, a practicat sport de performanță. Ani la rând, concurenta a practicat judo și a făcut parte din lotul olimpic al României, însă cursul vieții ei s-a schimbat între timp..

„Mă numesc Paraschiv Maria, am 27 de ani și sunt bucătar. Când gătesc simt că trăiesc, simt că locul meu este în bucătărie, simt că adrenalina face parte din mine. Nu mă văd făcând altceva, nu mă văd stând la un birou.

Eu dacă nu am 16 ore de muncă, dacă nu simt că îmi ard picioarele când ajung acasă după muncă, nu e suficient', a spus ea, în cadrul show-ului culinar.

Maria Paraschiv lucrează în restaurantul tatălui ei

Cine este Maria Paraschiv. Maria Paraschiv a avut o copilărie dificilă, după divorțul părinților. Pe când avea 19 ani, tatăl ei s-a întors în România și i-a propus să intre în acționariatul unui restaurant. Tot atunci, concurenta de la „Chefi la cuțite' și-a descoperit pasiunea pentru gătit și spune că petrecere și 16 ore în bucătărie.

„Tatăl meu a apărut în viața mea. Părinții mei sunt divorțați de când eram eu foarte mică. Tatăl meu nu a luat parte la creșterea mea. La vârsta de 19 ani a venit în țară, am spus să dau o șansă relației noastre.

Un văr de-al lui a trebuit să ia un restaurant, l-a sunat pe tata și i-a propus tatăl meu să devină asociat cu el. Din nevoie am intrat în bucătărie, pentru că nu aveam suficient personal', a povestit Maria Paraschiv, la Chefi la cuțite 2023.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton