Cine este Maria Tebieș, ispita de la Insula iubirii 2024. Are 26 de ani, s-a născut în Canada și este medic rezident

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Maria Tebieș, ispita de la Insula iubirii 2024. Tânăra de 26 de ani se numără printre ispitele feminine de la Insula Iubirii 2024. Are un aspect fizic de invidiat și nu exclude ideea de a-și găsi jumătatea în Thailanda. În prezent profesează ca medic rezident și spune că-și va folosi, pe parcursul emisiunii, toate atuurile seducției.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Maria Tebieș, ispita de la Insula iubirii 2024. Cel de-al optulea sezon al emisiunii Insula iubirii a debutat pe 15 iulie. Timp de 21 de zile, cuplurile îşi vor supune partenerul, dar şi pe ei înşişi, celor mai intense tentaţii, trăind aventura vieţii lor, pentru ca la final, fiecare partener să ia asumat decizia pentru care a venit la Insula Iubirii.

448021354_376147168299995_171841720836569870_n448021354_376147168299995_171841720836569870_n

Citește și: Ispite Insula Iubirii 2024. Cine sunt cele 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor testa cuplurile, în Thailanda

Citește și: Cine sunt și cum arată cele 10 ispite feminine de la Insula iubirii 2024. Anamaria Vaida revine în emisiune

Citește și: Gina Chirilă, prima reacţie după ce s-a zvonit că a divorțat de Bogdan Vlădău: „În alt univers, l-aș fi lovit în față pentru lipsa de respect”. În trecut, i-a iertat infidelitatea soțului ei

Citește și: Gabi Bădălău și noua lui iubită, Daria, scene incendiare împreună, la o nuntă! Afaceristul pare că a uitat-o complet pe Bianca Drăgușanu și este îndrăgostit de rusoaica de 24 de ani

Cine este Maria Tebieș, ispita de la Insula iubirii 2024

Cine este Maria Tebieș, ispita de la Insula iubirii 2024. Tânăra de 26 de ani s-a născut în Canada, iar la 17 ani a venit în România să studieze medicina. Este singură de mai bine de 4 ani, astfel că nu exlude varianta de a pleca împreună cu cineva de la Insula Iubirii, mai ales că vede acest reality show ca pe o experienţă inedită şi o şansă de a-şi pune în evidenţă sex-appealul. Aceasta este o brunetă focoasă, cu forme apetisante.

Maria Tebieș este româncă, însă s-a născut în Canada și e convinsă că accentul ei poate reprezenta un avantaj în jocul seducției. În prezent, acesta profesează ca medic rezident și este foarte pricepută în interacțiunea cu oamenii.

Dincolo de aceste calități, ispita acestui sezon se mai remarcă și printr-un aspect fizic de invidiat. Are forme voluptoase, un trup bine lucrat și un farmec aparte.

Maria Tebieș vrea să devină medic dermatolog

Cine este Maria Tebieș, ispita de la Insula iubirii 2024. Pe profilul de Instagram, tânăra a notat că face rezidențiatul în dermatologie, urmând să devină medic specialist în acest domeniu.

Tânăra e pasionată de sală, după cum se poate observa pe trupul ei bine lucrat, dar și de călătorii. Pe rețelele de socializare, Maria Tebieș a postat numeroase fotografii din vacanțele în care a fost, deloc puține. Thailanda, Italia, Marea Britanie, Emiratele Arabe, Turcia, Ucraina, Germania, Jamaica sunt doar o parte dintre destinațiile bifate de ea până acum.

Până acum, Maria Tebieș s-a apropiat cel mai mult de Cornel la Insula iubirii. Ispita feminină și concurentul petrec destul de mult timp împreună, dansează și se simt bine, însă nu au ajuns la un sărut. Totuși, tânăra susține că între ei au existat unele atingeri, în piscină.

Radu Vâlcan, declarații despre Insula iubirii 2024

Pornind de la premisa „cine iubeşte nu lasă', Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor. Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!', dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show de la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?', „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?' sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula iubirii.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton