Cine este Marian Cleante. A fondat Taraful Cleante, e căsătorit cu Diana Matei și are trei copii

.

Cine este Marian Cleante. Este fondatorul Tarafului Cleante, un ansamblu renumit în România, cu o bogată tradiție în folclorul românesc. Pasiunea pentru muzică a moștenit-o din familie, tatăl său fiind un celebru violonist. Alături de Diana Matei, cu care formează un duo atât pe scenă, cât și în viața privată, a reușit să dea un suflu nou muzicii lăutărești.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Cine este Marian Cleante. Este un artist cu ștate vechi și fondatorul Tarafului Marian Clante. Proiectul a luat naștere în colaborare cu Diana Matei, cea care îi este parteneră de mai bine de două decenii. Îi leagă o chimie specială și trăiesc o poveste de dragoste parcă desprinsă din filme.

marian-cleantemarian-cleante

Citește și: Diana Matei s-a îndrăgostit de Marian Cleante când acesta era căsătorit: „Am fugit cu el din țară. La Gara de Nord ne-am urcat în tren și am plecat'

Citește și: Cum au reușit Diana Matei și Marian Cleante să reziste 20 de ani împreună: „Suntem o forță împreună”

Citește și: Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, este într-o relație cu Andrew, fiul Ozanei Barabancea. Cei doi s-au afișat în ipostaze romantice

Citește și: Carmen Brumă a primit o educație financiară strictă în copilărie, de la mama și bunica ei: „Dacă tu câștigi 3 lei, încearcă să pui un leu deoparte sau 50 de bani…'

Cine este Marian Cleante

Cine este Marian Cleante. Este un artist talentat și a crescut într-o familie cu o bogată moștenire muzicală. Tatăl său a fost, de asemenea, un celebru violonist și a cântat alături de nume mari ale muzicii lăutărești. În memoria acestuia, a înființat Taraful Cleante, ansamblu solicitat la evenimente în toate colțurile țării.

„Ne mândrim că publicul gustă cu aceeași plăcere melodiile care fac istorie de acum 80 de ani sau… de ieri. Pasiunea noastră pentru muzică și virtuozitatea pot fi numite moștenire de familie.

Iar asta pentru că tatăl meu, cel în memoria căruia am fondat taraful, violonistul Cleante, a fost membru al celebrei orchestre Barbu Lăutaru și a cântat cu nume mari, ca Fărmăita Lambru și Romica Puceanu', se arată pe site-ul Tarafului Cleante.

Cariera lui Marian Cleante. A înființat Taraful Cleante

Cine este Marian Cleante. Taraful Cleante se bucură de succes de ani buni și a devenit un nume de referință în muzica de petrecere. Ansamblul se diferențiază printr-un repertoriu bogat, de la muzică lăutărească la folclor. Proiectul a luat naștere în colaborare cu Diana Matei, cea care îi este parteneră violonistului de mai bine de două decenii.

„Da, mă consider privilegiată pentru că am avut lângă mine un om cu experienţă. Marian face şi el muzică de mic, este violonist,a crescut într-o familie de muzicieni, a fost antrenat să meargă pe calea asta. Lucrurile se fac mult mai bine în doi decât într-unul', a declarat Diana Matei pentru revistatango.ro.

Viața privată a lui Marian Cleante. E căsătorit cu Diana Matei și are trei copii

Cine este Marian Cleante. Din 2018, Marian Cleante este căsătorit cu Diana Matei, cea care i-a oferit un băiat, pe Ianis, în vârstă de nouă ani. Dintr-o altă căsnicie, violonistul mare are doi copii.

„Nimeni nu prea era de acord cu relația noastră. El era căsătorit, doi copii. Ai mei nu prea voiau să audă de el… Nu exista așa ceva. Nu li se părea o relație cu potențial, știi? Bărbatul meu țigan, doi copii, mai mare cu zece ani… Aoleu, ce-o fi avut fiică-mea, a înnebunit!? Știi, cam așa era…', a dezvăluit Diana Matei, în cadrul podcastului moderat de Jorge.

Cum s-au cunoscut Diana Matei și Marian Cleante

Cine este Marian Cleante. Artistul și Diana Matei s-au întâlnit în urmă cu 20 de ani, la Sala Palatului. Relația a fost dezaprobată la început de familie, dat fiind că el era căsătorit și avea doi copii.

„Ne-am întâlnit prima dată la un spectacol la Sala Palatului. Eu am întârziat şi el era responsabil cu organizarea și participa în spectacolul respectiv. A fost o mică polemică atunci, după care, pur şi simplu, ne-am cunoscut, am stat de vorbă, ne-am mai întâlnit la repetiţii. Este un bărbat foarte atent la detalii şi întotdeauna am considerat că este foarte bun psiholog. Cred că a ştiut cum să mă cucerească. Este un tip foarte grijuliu, ştie mereu ce să spună, cum să te facă să te simţi foarte important', a povestit artista în interviul pentru Revista Tango, citat anterior.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton