Cine este Marian Drăgulescu de la Survivor. A divorțat de două ori

.

Cine este Marian Drăgulescu de la Survivor? Marian Drăgulescu este noul concurent Survivor 2022! Marian Drăgulescu face parte, evident, din echipa Faimoșilor și spune că a acceptat provocarea Survivor 2022 pentru că se află în formă fizică de nota 10 și este convins că își poate ajuta colegii. Marian Drăgulescu s-a alăturat Survivor 2022 alături de Natalia Duminică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


În ediția din 13 februarie a Survivor 2022, au fost anunțați concurenții noi: Marian Drăgulescu și Natalia Duminică. Marian Drăgulescu, în vârstă de 41 de ani, este unul dintre cei mai apreciați gimnaști din România și este convins că va face o figură frumoasă la Survivior 2022.

Cine este Marian Drăgulescu de la Survivor? Maria Drăgulescu și-a anunțat retragerea din activitatea competițională în 2005, dar a revenit asupra deciziei sale participând la Campionatele Mondiale din 2005 de la Melbourne (Australia) unde a câștigat medalia de aur la sărituri.


În competiția din Republica Dominicană, Marian Drăgulescu își dorește să facă istorie. Spune că o astfel de provocare o primești o dată în viață.

„Sunt fost gimnast de performanță, actualmente antrenor de gimnastică. Mă bucur să fiu astăzi aici. Bineînțeles, am venit și eu cu forțe proaspete, să ajut echipa Faimoșilor, barca Faimoșilor.

Am acceptat pentru că mi s-a părut că va fi o experiență once in a lifetime… sper să ne bucurăm la maximum de ea și cei mai buni să câștige!’, a declarat Marian Drăgulescu.


Citește și: Cine este Alexandru Pârgaru de la Românii au Talent.Susține că a vorbit cu Dumnezeu, îngeri și demoni

Citește și: Dani Oțil are credite la bancă de la 18 ani:’Nu mai fac în viața mea’

MCine este Marian Drăgulescu de la Survivor? Unul dintre cei mai apreciați gimnaști din România

În 2012 Federația Română de Gimnastică a decis să nu-l includă pe lista participanților la Jocurile Olimpice de la Londra.

Câștigător a 18 medalii de aur obţinute la campiontele Mondiale şi Europene, Marian Drăgulescu se poate lăuda cu o carieră absolut impresionantă.


În total, Marian Drăgulescu de la Survivor a adunat 31 de medalii şi a reprezentat țara noastră cu mândrie şi extrem de multă dăruire, oriunde a participat, în calitate de concurent.

Ce funcție și ce grad a primit Marian Drăgulescu de la Survivor în Armată

Multiplul campion, care a ratat de puțin calificarea în finala de la sărituri a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, angajat la CSA Steaua, a dezvăluit și ce funcție ocupă în Armată, dar și ce grad are.

‘Sunt patriot de țară, patriot de club, îmi place țărișoara în care am crescut, aici m-am dezvoltat, aici am reușit să evoluez, astfel încât să-i batem pe toți din lume. Locotenent-colonel este gradul meu’, a spus Drăgulescu pentru Digi Sport.


Drăgulescu a precizat și cu ce se va ocupa după o carieră de invidiat ca sportiv.

‘Pot opta și acum pentru o carieră civilă. Dar, ca angajat al MApN primești automat o funcție și un grad. Eu sunt pe funcția de sportiv. Va urma funcția de antrenor. Vrem să fim buni ambasadori ai sportului.

Atunci când urci pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, local, național, european, mondial te face să fii mândru de tine, de sportul practicat’, a mai spus Drăgulescu.

Marian Drăgulescu de la Survivor a fost și la Asia Express


Cine este Marian Drăgulescu de la Survivor? În 2018, Marian Drăgulescu – acum concurent Survivor 2022- a fost și la Asia Express împreună cu soția lui de atunci, Corina. Memorabile sunt show-urile pe care cei doi le-au făcut atunci, spre amuzamentul celorlalți concurenți și al fanilor emisiunii.

Cei doi au decis să plece împreună în Asia Express, convinşi că fac o echipă de neînvins. „Eu sunt obişnuit să ies pe locul întâi!' a declarat Marian atunci, care însă recunoaşte că soţia a fost cea care l-a convins: „L-am bătut suficient de tare pe Marian la cap să accepte provocarea. (…) Cel mai tare îmi e frică să nu mă împac şi să divorţez de cinci ori, până se termină emisiune!'.


Printre indicii pierdute, accidente înspăimântătoare într-un trafic haotic, înjurături, scandaluri în plină stradă și sentimente de disperare, primă echipă eliminată din Asia Express a fost cea formată din Marian Drăgulescu și soția lui.

Marian Drăgulescu de la Survivor s-a însurat și divorțat de două ori

Dincolo de carieră, Marian Drăgulescu de la Survivor 2022 a avut o viață personală tumultuoasă, a fost căsătorit de două ori și tot de atâtea ori a divorțat.

Marian Drăgulescu a fost căsătorit din anul 2006 până în 2009 cu Larisa. Rodul iubirii lor sunt cei doi copii, o fetiță și un băiat. Cei doi s-au despărțit în scandal, însă după ani au revenit la sentimente mai bune, acum au o relație bună, de dragul copiilor.


După mariajul cu Larisa, gimnastul a fost căsătorit cu Corina din anul 2010 până în 2019, când au divorțat.

„Noi am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Am încercat foarte multe lucruri, dar nu a fost să fie. Sunt ok!’, a spus Marian Drăgulescu, la vremea respectivă. Înainte de separare, cei doi au făcut terapie de cuplu, însă n-au mai putut salva mariajul nici măcar cu ajutor specializat.


Cu cine se iubește Marian Drăgulescu de la Survivor acum

Acum, după două căsătorii și două divorțuri, Marian Drăgulescu a explicat de ce nu au rezistat mariajele lui.

Ambele căsnicii au fost puțin pripite, pe repede înainte. Cred că să ajungi să cunoști o persoană, trebuie o perioadă puțin mai lungă, câțiva ani. Cred că a fost probabil nepotrivire de caracter, chimia, de aici mai departe lucrurile s-au deteriorat’, a spus Marian Drăgulescu la Antena Stars.

De asemenea, el a mai dezvăluit că nu s-ar mai împăca cu niciuna dintre fostele soții. „Nu cred că s-ar pune problema să mă împac cu vreo iubită din trecutul meu, pentru că au fost relații destul de lungi, timp în care dacă ar fi fost să iasă ceva, ar fi ieșit, acum cred că nu mai este cazul’, a mai adăugat sportivul.

În prezent, Marian Drăgulescu trăiește o poveste de dragoste cu Simona Carmen.