Cine este Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7. E divorțat, are o fiică din fosta căsnicie și lucrează ca fermier

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7. Insula Iubirii a revenit pe micul ecran din această vară. Joi, 22 iunie, la Antena 1 a debutat primul episod din sezonul actual, cel cu numărul 7. Astfel, telespectatorii au cunoscut noile ispite, dar și noii concurenți veniți pe insulă, pregătiți să treacă prin testul fidelității. Marius Moise și iubita lui, Bianca Giurcă, se numără printre cele cinci perechi și speră să se întoarcă împreună acasă, în România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7. Așadar, Bianca Giurcă și Marius Moise sunt unul dintre cele cinci cupluri din noul sezon Insula Iubirii. Cei doi activează în domenii diferite și există o diferență de vârstă considerabilă între ei, de 10 ani, însă aceste aspecte nu au stat în calea iubirii lor. Dacă vor trece cu brio testul fidelității în cele 21 de zile petrecute pe insulă alături de ispite, concurenta e pregătită să se căsătorească.

bianca-insula-iubiriibianca-insula-iubirii

Cine este Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7. Marius Moise și iubita lui, Bianca Giurcă, formează un cuplu de mai bine de trei ani și jumătate. Sunt din același sat, iar el lucrează ca fermier, iar ea este creatoare de conținut, fiind foarte pasionată de TikTok. Pe lângă asta, ea se descrie și ca o gospodină desăvârșită, având în vedere că, atunci când stă acasă, ea calcă, gătește și face curățenie.

Citește și: Cine este Vlad Ghermănescu de la Insula Iubirii 2023. Este pompier militar

Citește și: Cine este ispita Dan Chiș de la Insula Iubirii. Are 22 de ani și este sportiv de performanță

Citește și: Cum se înțeleg Nick de la N&D și Delia, la 20 de ani după destrămarea trupei: „Nu trebuie să existe un război sau să ne luăm la omor”

Citește și: Horia Moculescu a fost operat din nou, la 86 de ani. Cum se simte acum: „Atât timp cât se opresc la gât și nu se duc puțin mai sus…'

Cine este Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7

Cine este Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7. Marius Moise are 35 de ani și e mai mare cu 10 ani decât partenera lui, ea având 25. Tatonările dintre ei au început încă de când ea avea 15 ani, iar el 25, însă el a decis să se căsătorească cu o altă femeie și să facă un copil. După destrămarea căsniciei, bărbatul a revenit la Bianca și a început o relație cu ea.

În prezent, Bianca Giurcă e dornică să se căsătorească, dar iubitul ei, Marius Moise, nu vrea să grăbască acest pas, având în vedere că a mai trecut printr-o căsnicie eșuată. Aceștia locuiesc împreună deja de multă vreme, dar bărbatul nu consideră că e încă momentul potrivit să se însoare din nou. Aceștia s-au înscris la Insula Iubirii 2023 tocmai pentru a vedea dacă sunt pregătiți să devină oficial soț și soție.

„Relația noastră este într-un stadiu destul de avansat. Avem deja trei ani și ceva. Nu mă gândeam să prindem așa de mult', a spus Marius Moise în filmulețul de prezentare de la Insula Iubirii, sezonul 7.

Iubita lui Marius Moise, Bianca Giurcă, și-a exprimat din prima dorința de a-i deveni soție: „Eu nu m-aș imagina fără el. Vreau să mă mărit cu el, să fac copii, adică eu chiar îl iubesc. Îl consider sufletul meu pereche', a transmis Bianca Giurcă, iubita lui Marius Moise de la Insula Iubirii 2023.

Marius Moise și ispita Oana Monea, apropieri la Insula Iubirii 2023

Până acum, Marius Moise s-a apropiat cel mai mult de ispita Oana Monea, la Insula Iubirii. Concurentul și-a exprimat public, fără rețineri, admirația față de ea, susținând că o vede chiar ca pe femeia perfectă. Aceste vorbe au ajuns și la urechile iubitei lui, Bianca Giurcă, și au afectat-o profund, încât a început să plângă la Bonfire.

După încheierea filmărilor pentru Insula Iubirii, Oana Monea a vorbit despre legătura dintre ea și Marius Moise de pe Insulă, punându-i și mai tare pe telespectatori pe gânduri, aceștia întrebându-se acum dacă tânărul a cedat sau nu tentației.

'Voi știți că eu nu am voie să vorbesc despre aceste detalii, pentru că nu ar mai avea niciun rost emisiunea. Așa că vreau să înțelegeți că eu am un contract, în primul rând. Nu am cum să vă povestesc lucrurile astea. Dacă sunteți foarte curioși, rămâneți în fața televizoarelor joi și vineri sau urmăriți-mă pe mine aici sau gândiți-vă la mine, ca persoană, cum sunt și trageți singuri concluzii', a declarat Oana Monea pe Instagram.

În ce relații au rămas Marius Moise și ispita Oana Monea, după emisiune

Mai apoi, ispita Oana Monea s-a afișat cu noul iubit pe rețelele de socializare și a spus și în ce relații a rămas cu Marius Moise.

„Momentan până la sfârșitul emisiunii, până când se termină emisiunea nu am voie să vorbesc absolut nimic, dar nu îmi mai puneți întrebări despre omul ăsta. Atât vreau să vă spun! Nu există pentru mine omul ăsta, dar o să vă povestesc dacă mai țin sau nu legătura cu el', a spus Oana Monea pe Internet.

Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7

Insula Iubirii a primit noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator. Noi secrete vor ieşi la iveală, iar flăcările de la ceremoniile focului vor face lumină în fiecare relaţie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7 sunt: Bianca și Marius, Cristina și Iulian, Claudia și Bogdan, Emanuela și Răzvan, Ana Maria și Marius.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite mai provocatoare ca oricând şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii.

„Dacă se iubesc sau nu cu adevărat, numai Insula o poate arăta, pentru că dragostea adevărată învinge în orice condiţii şi rezistă oricărei tentaţii pentru că #cineiubeştenulasă, declară Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii.

Sursă foto: Antena 1, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton