Cine este Marius Troană, alias Beni, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani și a făcut videochat din cauza lipsurilor materiale

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Marius Troană, alias Beni, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani și se numără printre ispitele masculine de la Insula Iubirii 2024. Deține două afaceri de succes, însă viața lui nu a fost întotdeauna atât de echilibrată. Cu ceva timp în urmă, a trăit o perioadă mai „desfrânată' și a făcut videochat din cauza lipsurilor materiale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Marius Troană, alias Beni, ispita de la Insula Iubirii 2024. Cel de-al optulea sezon al emisiunii Insula iubirii a avut premiera pe 15 iulie. Timp de 21 de zile, cuplurile îşi vor supune partenerul, dar şi pe ei înşişi, celor mai intense tentaţii, trăind aventura vieţii lor, pentru ca la final, fiecare partener să ia asumat decizia pentru care a venit la Insula Iubirii.

mar9-1mar9-1

Citește și: Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani, este tattoo artist și a cunoscut-o pe soția lui la „Mireasă pentru fiul meu'

Citește și: Cine este Bianca Mitroi de la Insula Iubirii 2024. Are 27 de ani, este solistă de muzică de petrecere și a mai participat la o emisiune televizată

Citește și: Tatăl lui Salman Khan, declarații surprinzătoare despre viața amoroasă a fiului său, în contextul relației de 10 ani cu Iulia Vântur: „Se îndrăgostește repede, dar nu are curaj să se însoare”. Ce fel de femeie caută starul de la Bollywood

Citește și: Babasha și-a oficializat relația! A postat prima fotografie cu noua lui iubită: „Acum știu ce înseamnă cu adevărat să fii fericit şi iubit…” / Cine e tânăra și cu ce se ocupă

Cine este Marius Troană, alias Beni, ispita de la Insula Iubirii 2024

Cine este Marius Troană, alias Beni, ispita de la Insula Iubirii 2024. Beni, așa cum i se mai spune ispitei acestui sezon, are 31 de ani și deține două afaceri de succes – un salon de bronzat și unul de modelare corporală. A terminat liceul, însă nu și-a dorit să-și continue studiile și s-a concentrat pe alte aspecte. Acesta este din Aiud, județul Alba, are părul brunet și barbă.

Consideră că este împlinit din toate punctele de vedere, cu precădere la capitolul profesional, căci afacerile îi merg foarte bine și îi asigură o viață lipsită de griji. Deși acum trăiește în echilibru și armonie, lucrurile nu au arătat întotdeauna așa. Cu ceva timp în urmă, Beni a trăit o perioadă mai „desfrânată', când se distra din plin, ieșea cu multe fete și avea o viață de noapte foarte activă.

Marius Troană Beni a făcut videochat din cauza lipsurilor materiale

Cine este Marius Troană, alias Beni, ispita de la Insula Iubirii 2024. În perioada de „desfrânare', tânărul practicat și videochat-ul, timp de două luni, pentru a suplini lipsurile materiale. Pentru că este o persoană credincioasă, Beni a simțit o povară în suflet și s-a căit.

A ajuns la o biserică în Italia și, pentru a i se ierta păcatul, a urcat 20 de trepte în genunchi și a spus o rugăcine la fiecare treaptă. Momentul a fost atât de intens încât i-a schimbat viața.

Ispita Marius (Beni) Troană s-a înscris la Insula Iubirii pentru că se află într-un moment al vieții în care se gândește la căsătorie și este deschis la a începe o relație în cadrul show-ului. Tânărul se mândrește cu un trup bine sculptat, ce cu siguranță reprezintă un atu pentru el ca ispită la Insula iubirii.

Maria de la Insula Iubirii, ipostaze surprinzătoare cu ispita Beni, după emisiune

Maria Covasa a venit la Insula Iubirii împreună cu iubitul ei, Daniel Ungureanu, alintat Dany Boy și încă de la început au dezvăluit că principala problemă a relației lor este gelozia lui. Încă din primele zile în Thailanda, pe Maria a pus ochii ispita Marcel, zis „Maluma' și viceversa. Cei doi au petrecut mult timp împreună și se credea că vor fi împreună și după emisiune, însă Maria a apărut pe rețelele de socializare cu ispita Beni.

Toată lumea se aștepta ca Maria să se cupleze cu ispita Marcel „Maluma' după ce se încheie filmările pentru Insula Iubirii, mai ales că el i-a și propus să încerce o relație după emisiune. Iar ea nu a zis chiar „nu'.

Până acum, Maria nu a dat nimic de bănuit în ceea ce îl privește pe ispita Beni, însă mai este până la finalul emisiunii și pot apărea surprize multe. Cert este că, atunci când s-au întors în România, Maria și Beni au luat legătura pe rețelele de socializare, conform cancan.ro, iar ea a călătorit de la Brașov la Alba Iulia pentru a se întâlni cu el.

Maria de la Insula iubirii ar fi mers la Alba Iulia să se întâlnească cu ispita Beni

În plus, în unele imagini, Beni o îmbrățișează pe Maria și o sărută pe cap, dar încă nu se înțelege dacă au fost doar prieteni sau au format un cuplu.

Potrivit sursei citate mai sus, Maria a mers de trei ori cu trenul până în Alba Iulia pentru a-l vedea pe Beni, iar el i-a prezentat-o pe Maria mamei sale. Așa se face că cei trei au ieșit împreună când Maria a mers în orașul ispitei, iar mama lui Beni s-a arătat extrem de încântată de potențiala iubită a fiului său.

Însă, din cauza distanței și pentru că niciunul dintre ei nu își dorea să își schimbe domiciliul în numele iubirii, Maria și Beni de la Insula Iubirii au rupt legătura.

Radu Vâlcan, declarații despre Insula iubirii 2024

Pornind de la premisa „cine iubeşte nu lasă, Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Sursa foto: Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton