Cine este Matei Negrescu, ispita supremă de la Insula Iubirii, sezonul 7. E actor, scenarist și a participat și la Ferma

.

Cine este Matei Negrescu, ispita supremă de la Insula Iubirii, sezonul 7. Surpriză uriașă pentru fanii și concurenții emisiunii Insula Iubirii! În primele episoade difuzate la Antena 1, cele cinci cupluri venite să-și testeze relația au făcut cunoștință cu ispitele. La final, aceștia au aflat că în ediția aceasta există și două ispite supreme, una masculină și una feminină. Matei Negrescu s-a întors în show să facă ce știe el mai bine… să ispitească! Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Matei Negrescu, ispita supremă de la Insula Iubirii, sezonul 7. Așadar, ispita masculină de la Insula Iubirii 2023 este nimeni altul decât Matei Negrescu. Acesta a mai participat în două sezoane anterioare, tot ca ispită, și a reușit de fiecare dată să facă furori în rândul concurentelor. În parcusul său din cadrul show-ului, el a a lăsat întotdeauna loc de interpretări și a fost numit ca fiind partenerul ideal, asociat cu bărbatul bun, inteligent și sexy.

matei-negrescu-1matei-negrescu-1

Cine este Matei Negrescu, ispita supremă de la Insula Iubirii, sezonul 7. După două sezoane în care a apărut la Insula Iubirii, Matei Negrescu a decis să ia o pauză o vreme. Între timp, tânărul de 34 de ani a adăigat mai multe în CV-ul său. În prezent, este model, actor, regizor și scenarist. În plus, el a participat și la emisiunea Ferma, de la PRO TV.

Citește și: Marius și ispita Oana, în ipostaze tandre la Insula Iubirii: 'Ești aproape de perfecțiune, ești materialul de soție…'. Iubita lui, Bianca, a plâns la primul Bonfire

Citește și: Cine este ispita Deni Mariș de la Insula Iubirii sezonul 7. Are un magazin de lenjerie intimă

Citește și: Fiul lui Alin Oprea s-a căsătorit, dar a refuzat să îl cheme la nuntă pe tatăl său. Artistul își dorește să se împace cu copiii: „Băiatul lui nici nu vrea să audă'

Citește și: Ionuț Dolănescu se mută în casa din Caimatei, cea pentru care s-a judecat cu fratele său: „Renovarea a costat mai mult decât m-am așteptat'

Cine este Matei Negrescu, ispita supremă de la Insula Iubirii, sezonul 7

Cine este Matei Negrescu, ispita supremă de la Insula Iubirii, sezonul 7. În ultima perioadă, Matei Negrescu, ispita de la Insula Iubirii, a apărut în diverse reclame TV, dar a activat și actor. Ulterior, a devenit regizor și scenarist. Acesta joacă și în „Lasă-mă, îmi place! Camera 609', cel mai nou serial de la Antena 1.

În plus, e pasionat și de sport, obținând chiar și o diplomă de Instructor de Fitness și Personal Trainer. Acesta se bucură și de o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare, doar pe Instagram având peste 23 de mii de urmăritorit.

„Trebuie să recunosc că, de când am terminat cursul de Instructor Fitness și Personal Trainer, mi-am reaprins flacăra pasiunii pentru fitness', a spus Matei Negrescu de la Insula Iubirii.

De ce a revenit Matei Negrescu ca ispită, la Insula Iubirii 7

Cine este Matei Negrescu, ispita supremă de la Insula Iubirii, sezonul 7. Anul acesta, însă, Matei Negrescu a decis să se întoarcă la Insula Iubirii, sezonul 7, pentru, spune el, dezvoltare personală. Însă a revenit complet schimbat! Astfel, dacă până acum era „băiatul bun din Thailanda', de data asta și-a propus să arate cum e el, de fapt, și nu va ezita să-și „vâre coada' în unele relații.

„Am revenit la insulă să văd cum o să fiu eu diferit, față de anii trecuți. Sunt extraordinar de curios să cunosc fetele din cupluri. La ceremonie simt nevoia să admir o prezență feminină', a adăugat Matei Negrescu, ispita de la Insula Iubirii, sezonul 7.

Până acum, Matei Negrescu a încercat să interacționeze cel mai mult cu Bianca Giurcă, însă concurentă s-a arătat interesată mai degrabă de ispita Alin Simoiu.

De ceva vreme, se pare că Matei Negrescu s-a reorientat, căci petrece din ce în ce mai mult timp în companiei Claudia Florescu. Acesta chiar a ales-o pentru date, pentru că, spune el, îi place la ea că nu ascultă manele, lucru pe care-l au în comun. De altfel, și concurenta recunoaște că îi face plăcere să stea împreună cu el pe insulă.

Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7

Insula Iubirii a primit noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator. Noi secrete vor ieşi la iveală, iar flăcările de la ceremoniile focului vor face lumină în fiecare relaţie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7 sunt: Bianca și Marius, Cristina și Iulian, Claudia și Bogdan, Emanuela și Răzvan, Ana Maria și Marius.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite mai provocatoare ca oricând şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii.

„Dacă se iubesc sau nu cu adevărat, numai Insula o poate arăta, pentru că dragostea adevărată învinge în orice condiţii şi rezistă oricărei tentaţii pentru că #cineiubeştenulasă, declară Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii.

Sursă foto: Instagram, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton