Cine este Melisa Antonesi de la Vocea României 2023. I se spune sosia lui Nicole Kidman și l-a făcut pe Tudor Chirilă să plângă

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Melisa Antonesi de la Vocea României 2023. Melisa Antonesi a ajuns în marea finală Vocea României, difuzată astăzi, 15 decembrie, la PRO TV, alături de alți trei concurenți. Tânăra e de-o frumusețe răpitoare și e cunoscută drept sosia celebrei Nicole Kidman. Iată care este povestea ei de viață și de ce l-a făcut pe Tudor Chirilă să plângă, la Vocea României!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Melisa Antonesi de la Vocea României 2023. Vocea României, sezonul 11, a ajuns la final. Astăzi, 15 decembrie, la PRO TV e difuzată marea finală. Melisa Antonesi se află pe lista celor patru finaliști și, la fel ca restul colegilor ei de emisiune, speră să câștige.

melisa-antonesi-1melisa-antonesi-1

Cine este Melisa Antonesi de la Vocea României 2023. Melisa Antonesi are 23 de ani. Tânăra s-a născut în România, dar e stabilită în Manchester, Marea Britanie. Aceasta a plecat în străinătate alături de familia ei pentru un trai mai bun. La un moment dat, Tudor Chirilă a întrebat-o dacă ar rămâne în România sau nu, iar de acolo a pornit o întreagă conversație emoționantă.

Citește și: Cine este Vlad Musta de la Vocea României 2023. A ajuns în echipa Irinei Rimes după ce a fost eliminat de Smiley

Citește și: Cine este Sandro Machado de la Vocea României 2023. Vine din Brazilia și e contabil în Timișoara

Citește și: Theo Rose susține că suferă de burnout, la 6 luni de când a născut: „Nu sunt bine. Tot zic că am obosit, dar nu sunt în stare să…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, mesaj acid pentru o fană, pe Internet: „Ești de râsul ploii. Degeaba mergi la biserică…”. Ce a scos-o din sărite

Cine este Melisa Antonesi de la Vocea României 2023

Cine este Melisa Antonesi de la Vocea României 2023. Melisa Antonesi se numără printre cei 4 finaliști de la Vocea României, sezonul 11. Melisa Antonesi a absolvit facultatea de musical și lucrează part time ca recepționeră.

„Numele meu este Melisa Antonesi, am 23 de ani și vin din Manchester din Anglia. Am absolvit facultatea de musical, part time lucrez ca recepționeră. Am plecat cu familia mea, mi-am luat o grămadă de hate când am ajuns acolo. Pentru că românii nu prea sunt bine văzuți, nu au o reputație foarte bună acolo. Am fost și acuzată de furt la un moment dat când eram la liceu, dar s-a demonstrat că nu am fost eu cea vinovată. Muzica pentru mine a fost ca o escapadă. Când am aplicat aici a fost într-un moment de impas. Absolvind și facultatea, acum, recent, eram puțin confuză', a povestit Melisa Antonesi la Vocea României 2023.

Melisa Antonesi a întors toate scaunele de la Vocea României

Cine este Melisa Antonesi de la Vocea României 2023. Melisa Antonesi a întors toate scaunele de la Vocea României în audiții, antrenorii find impresionați până la lacrimi cu talentul său, dar și cu povestea ei de viață.

„Ești superbă, sunt voci ca a ta, care ne fascinează. Sper din suflet să ne alegi ca echipă, pentru că vei putea să îți manifești toate talentele', a reacționat Theo Rose. „Smiley, pe noi trebuia să ne blochezi. Eu cânt poate mai multe genuri decât toți colegii mei, primul meu album a avut 13 genuri muzicale. Mie îmi place toată muzica. Noi vrem să mergem până în finală cu tine', i-a spus Horia Brenciu.

„Spui că ești Nicole Kidman când era tânără', i-a spus Smiley concurentei, moment în care Melisa Antonesi l-a aprobat: „Toată lumea mi-a zis asta!'.

„Intenționezi să te mai întorci?', a întrebat-o Tudor Chirilă.

„Nu, mi-aș fi dorit, îmi este mereu dor de acasă, dar simt că nu aș putea să mă mai readaptez la stilul de viață de aici, dar niciodată să nu spui niciodată', a mărturisit Melisa Antonesi.

Melisa Antonesi l-a făcut pe Tudor Chirilă să plângă

Cine este Melisa Antonesi de la Vocea României 2023. Melisa Antonesi l-a făcut pe Tudor Chirilă să plângă, fiind marcat de sinceritatea ei. Antrenorul a făcut o confesiune emoționantă, cu ochii în lacrimi, chiar în fața camerelor de filmat.

„Eu sunt deprimat de situația asta, de fiecare dată când cineva pleacă din țară mă deprim, prietenii mei.. Ar trebui să le fie rușine ăstora de care depinde și cărora oameni, poate nu atât de educați, ci oameni simpli au dat încrederea, pentru ca alți oameni să plece și să trimită bani acasă. Iar oamenii de acasă să continue să țină în țara asta în posturi de conducere, vizavi de educație și etc, oameni care au făcut ca 5 milioane de români să plece din România. Ar trebui să fii un exemplu', a spus Tudor Chirilă.

Cine sunt cei 4 finaliști de la Vocea României

Sezonul 11 Vocea României, de la Pro TV, a ajuns la final. Patru finaliști vor lupta pentru premiul de 100.000 de euro, dar nu înainte de a-i convinge pe telespectatori care este cel mai talentat. Alex Maxim, Alexandra CăpitănescuMelisa Antonesi și Vlad Musta sunt cei patru concurenti care vor cânta în finala Vocea României, care va avea loc pe 15 decembrie 2023, de la ora 20.30.

În urma momentelor conturate pe scena Vocea României, în fața antrenorilor și a spectatorilor, doar patru concurenti dintre cei care au cântat au fost aleși să participe mai departe în marea finală. Cei cinci antrenori i-au încurajat pe concurentii Vocea României care vor merge mai departe în finala Vocea României, iar votul acordat a fost al publicului, care i-a ales pentru a se duela în marea finală pe 15 decembrie 2023.

Sursă foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton