Cine este Michaela Prosan. Actrița din serialul „Iubire cu parfum de lavandă” a luat o pauză de la carieră pentru fiul ei

.

Cine este Michaela Prosan. Michaela Prosan revine în atenția publicului odată cu noul serial de la Antena 1, „Iubire cu parfum de lavandă', ce va debuta în curând pe micul ecran. Frumoasa actriță joacă rolul protagonistei în peliculă. Personajul ei, Anda, are o poveste de viață impresionantă, la fel ca și cea a artistei. Iată tot ce nu știai despre colega de scenă a lui Adrian Nartea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Michaela Prosan. După o pauză destul de lungă, Michaela Prosan revine, așadar, pe micul ecran, într-o nouă producție marca Antena 1. Ea și actorul Adrian Nartea sunt protagoniști în serialul original semnat de Ruxandra Ion, „Iubire cu parfum de lavandă', iar actrița speră să cucerească publicul, la fel cum a făcut-o și cu celalalte roluri ale ei.

michaela prosan 1michaela prosan 1

Citește și: Michaela Prosan şi Adi Nartea formează un cuplu în filmul „Iubire cu parfum de lavandă” de la Antena 1. La 32 de ani, Michaela joacă rolul unei mame singure

Citește și: Actrița Michaela Prosan, despre cele mai grele momente din viața ei: „Nu puteam să dorm, aveam dureri groaznice” – EXCLUSIV

Citește și: Corina Caragea, șocată de prețurile uriașe din Elveția: „Totul era foarte scump. Am luat un taxi 3 minute și m-a costat…'. Ce peripeții a avut în vacanță / EXCLUSIV

Citește și: De ce merg la psiholog Anamaria Ionescu și soțul ei, Tudor de la Fly Project: „Mă deprim, devin anxioasă din cauza asta. De aici pornesc foarte multe gânduri nasoale'

Michaela Prosan – Viață personală

Cine este Michaela Prosan. Michaela Prosan are 32 de ani, ochii albaștri și părul roșcat. Pe lângă trăsăturile sale fine, actrița se laudă și cu o siluetă perfectă, ca trasă prin inel. Nici nu spui că a devenit, de curând, mamă…

Michaela Prosan are un fiu de aproximativ 3 ani, iar pentru că a vrut să i se dedice exclusiv lui, pentru a-l crește, actrița a luat, acum ceva timp, o pauză de la carieră. De când a devenit celebră, artista a păstrat întotdeauna discreția în privința vieții sale private, dar, cu toate astea, mai postează din când în când fotografii cu băiețelul ei.

Michaela Prosan a anunțat ca va deveni mamă într-un mod inedit. Actrița a ținut sarcina secretă până când burtica ei de gravidă era mai mult decât evidentă. La acea vreme, ea a făcut o ședință foto, iar apoi a postat pozele în mediul online. Aceasta a scris atunci în dreptul lor că îi va fi dor de aceste momente speciale din viața oricărei femei.

Michaela Prosan – Carieră

Cine este Michaela Prosan. Michaela Prosan se bucură de o carieră de succes în lumea artistică, la 32 de ani. Aceasta a absolvit Universitatea Naținală de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale' din Bucureşti, la clasa profesorului Florin Zamfirescu.

Îndrăgita actriță a debutat în televiziune odată cu serialul „Fructul Oprit' (2018-2019), apariție ce i-a adus un mare capital de popularitate. Acum ceva timp, Michaela Prosan povestea public cu ce se ocupa înainte să devină faimoasă.

„În 2014 mi-am dat licența la UNATC cu spectacolul ‘Steaua fără nume, pe care l-am jucat timp de doi ani la Teatrul Elisabeta și am fost cu el prin diferite orașe din țară. Pe lângă, mai făceam reclame, scurtmetraje, mergeam la workshop-uri, la masterclass-uri de actorie și la castinguri. Nu îmi doream să lucrez în televiziune, aveam tot felul de preconcepții și am refuzat propuneri în trecut. ‘Fructul oprit a apărut în viața mea după o perioadă în care nu mi se legau proiecte, o perioadă plină de nemulțumiri, de uși închise. Am fost obișnuită să muncesc de mică și, când am văzut că telefonul nu mai sună și că lucrez sporadic, m-am gândit să merg într-o altă direcție, să fac altceva', a declarat actrița Michaela Prosan în urmă cu ceva timp.

Michaela Prosan a mărturisit că a trebuit să muncească mult până ce a ajuns celebră. Artista a lucrat la diverse reclame, videoclipuri, campanii de promovare pentru diferite brand-uri, etc.

„Serialul „Fructul Oprit' marchează debutul meu în televiziune. Până să încep să lucrez la acest proiect am jucat în spectacole de teatru, printre care și „Steaua fără nume' de Mihail Sebastian, la Teatrul Elisabeta. A fost spectacolul cu care mi-am dat licența la UNATC. Am lucrat la reclame, videoclipuri și campanii de promovare pentru diferite brand-uri și am încercat, cât am putut, să fiu activă în domeniul acesta', a mai spus ea ăntr-un interviu pentru TVMania, acum câțiva ani.

Michaela Prosan e protagonistă în „Iubire cu parfum de lavandă', noul serial de la Antena 1

Cine este Michaela Prosan. De-a lungul timpului, Michaela Prosan a jucat în mai multe producții apreciate de public. Printre ele se numără „Sacrificiul' (2019-2020) sau „Rondul de Noapte' (2021). Acum, artista va juca rolul Andei, protagonista din serialul „Iubire cu parfum de lavandă', ce va debuta în curând la Antena 1. Personajul ei e un medic respectat în comunitate şi mamă singură a unei adolescente de 16 ani.

Michaela Prosan se întoarce în fața telespectatorilor după ce, în trecut, a luat o pauză pentru a se dedica exclusiv rolului de mamă. Artista e nerăbdătoare să revină pe micul ecran și spune că personajul ei „este diferit faţă de ce a interpretat până acum'.

„Sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit şi pentru tot ce am învăţat în anii ăştia în care m-am retras ca să pot să-mi îmbrăţişez în tihnă noua identitate – cea de mamă. În martie am decis să-mi reiau activitatea artistică şi, la scurt timp, a apărut acest mare proiect în viaţa mea – Iubire cu parfum de lavandă!

M-a emoţionat teribil revederea de la casting cu doamna Ruxandra Ion şi cu echipa dumneai. Aproape 4 ani au stat între noi. În curând, Anda mea cea puternică o să ajungă la public şi le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibil acest lucru şi care au avut încredere în mine. Despre personaj o să tot povestim… Este diferit faţă de ce am interpretat până acum. Am pus multă pasiune…iubire…şi lavandă!', a transmis Michaela Prosan.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton