Cine este Mihai Găinușă de la Asia Express 2024. Fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor nu vorbește nici acum cu Șerban Huidu, la 10 ani de când s-au certat

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Mihai Găinușă de la Asia Express 2024. Mihai Găinușă va putea fi văzut într-o ipostază complet inedită în curând, la TV. Acesta participă în noul sezon Asia Express – Drumul Zeilor, ce debutează din toamnă la Antena 1. Deși mulți se așteptau să facă echipă cu soția lui, coechipiera sa din concurs va fi colega lui de muncă, Oana Paraschiv. Iată tot ce nu știai despre el!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cine este Mihai Găinușă de la Asia Express 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv se numără, așadar, printre cele 9 echipe de vedete de la Asia Express sezonul 7 – Drumul Zeilor. Amândoi sunt pregătiți să treacă prin probe neașteptate și prin provocări greu de imaginat. În continuare, aflați tot ce nu știați despre Mihai Găinușă!

mihai gainusa 2mihai gainusa 2

Citește și: Cum s-au înțeles Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, în Asia Express: „Aici s-a amplificat frica de gura ei. Partea bună este că, după ce mă bălăcărește…”

Citește și: Cum e Mihai Găinușă ca soț și ca tată. Fiica lui pleacă la studii în străinătate: „Cred că i-am crescut suficient de inteligenți încât să realizeze ce le face rău și ce nu”

Citește și: Simona l-a părăsit pe Claudiu la Insula Iubirii, însă când au ajuns în România s-au împăcat: 'Nu am cum să trăiesc cu un bărbat ca tine…'. Ce și-au reproșat la ultimul Bonfire / El a căutat-o pe ispita Anamaria Vaida și după emisiune

Citește și: Povestea de dragoste dintre Anda Adam și Victor Slav: au fost împreună șase ani și aveau planuri de căsătorie / Bianca Drăgușanu ar fi cauzat despărțirea lor: „Am fost părăsită, decizia i-a aparținut'

Mihai Găinușă – Viață personală

Cine este Mihai Găinușă de la Asia Express 2024. Mihai Găinușă s-a născut pe data de 6 noiembrie 1970, la Sibiu, deci are în prezent vârsta de 53 de ani. Acesta are părul brunet, ochii căprui și este zodia Scorpion.

Mihai Găinușă este căsătorit din anul 2004 cu soția lui, Ioana Găinușă, și au împreună doi copii. Spre deosebire de soțul ei, Ioana Găinuișă e o fire discretă, ce a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Într-un interviu mai vechi, el a recunoscut că au existat moment când a pus cariera înaintea familiei, amintind despre momentul în care i-a cerut partenerei lui să-și programeze operația de cezariană în funcție de programul său de filmări.

Tot despre soția sa, Mihai Găinușă povestea că i-a intrat în grații mai ales prin glumele lui. Și cererea în căsătorie a fost făcută în aceeași manieră, „în numele unui prieten', glumă ce a făcut-o pe Ioana Găinușă să spună „da'.

Mihai Găinușă nu mai vorbește cu Șerban Huidu, de mai bine de 10 ani

Cine este Mihai Găinușă de la Asia Express 2024. Mihai Găinușă și Șerban Huidu au făcut un cuplu fabulos pe micul ecran și audiențe-record la TV cu Cronica Cârcotașilor, dar, după mai bine de un deceniu de colaborare fructuoasă, s-au despărțit, iar de atunci nu-și mai vorbesc.

Șerban Huidu spunea recent că regretă că Mihai Găinușă este supărat pe el și după 10 ani de când s-au certat. Prezent în podcastul lui Mihai Morar, într-un interviu eveniment – numit chiar de către moderator podcastul împăcării, fiindcă ei doi au fost cei mai mari dușmani timp de 10 ani – Șerban Huidu a făcut dezvăluiri neașteptate și sensibile despre viața lui, iar printre altele a povestit și despre Mihai Găinușă, partenerul său de la Cronica Cârcotașilor. Acesta și-a exprimat regretul cu privire la destrămarea relației lor, care nu mai era doar una profesională, ci, în timp, devenise și de familie.

„Știi de câte ori mi s-a sugerat ca Mihai Găinușă să fie tras pe dreapta? Dar nu așa face un camarad cu care ai plecat la luptă!’, și-a început Șerban Huidu mărturisirea.

„El e foarte supărat pe tine’, a spus Mihai Morar.

„Da, nu îmi dau seama de ce e așa supărat, poate o să îi treacă’, a spus, cu speranță, Șerban Huidu.

‘Crezi că el consideră că evenimentele din viața ta personală i-au dăunat lui?’

„Da, era îndreptățit să considere a fi o problemă reală dacă evenimentele din viața mea erau făcute cu intenție. La mine primul lucru pe care l-au gândit unii apropiați a fost ‘ia să îi dăm lovitura de grație!'. El mi-a blocat numărul, dar e o prostie. Istoria noastră s-a dus, ca poate să ne întâlnim, da, el e finul meu, totuși’, a mai spus atunci Șerban Huidu.

Mihai Găinușă – Carieră

Cine este Mihai Găinușă de la Asia Express 2024. Mihai Găinușă a absolvit cursurile Școlii Superioare de Jurnalism, licențiat în presă scrisă la Facultatea de Jurnalism. De asemenea, el a avut o bursă media la Paris.

În prezent, Mihai Găinușă e cunoscut drept unul dintre cei mai îndrăgiți și prezentatori români de radio și televiziuni, fiind în domeniu de decenii.

Pe lângă cariera în televiziune și radio, Mihai Găinușă s-a făcut remarcat și prin cărțile sale lansate, cum ar fi „Fără cap și fără coadă: roman rotund', „Răpirea Parisiei şi alte povestiri', „povestiri mortale', „Fără cap și fără coadă', „Cotcodăceii', „Trialoguri cârcotașe', „Jurnal de viitor' și „Scândura de frizerie'.

Mihai Găinușă, concurent la Asia Express, sezonul 7

Cine este Mihai Găinușă de la Asia Express 2024. Mihai Găinușă participă acum la Asia Express, emisiune ce se întoarce la Antena 1 din toamnă. Înainte să plece în aventura de pe Drumul Zeilor, acesta făcea câteva declarații surprinzătoare.

„Dacă fiecare om e dator să planteze un pom, să înalțe o casă și sa facă un copil, înseamnă că deja am rămas cu ceva timp liber. Așa că, în Asia Express, vreau să văd ce pomi au ei si cum arată casele lor pe dinăuntru. Să fiu totuși atent cu copiii, că mi-ajung doi. O să fie un prilej să le arăt mai tinerelor generații, că noi, cei din X, am crescut mai mult pe afară și am mâncat pe cartelă, deci suntem pregătiți de Jocurile Foamei și ale Somnului.

Pe Oana mă bazez mult la interacțiunile sociale și la atenția pentru detalii, câteva dintre defectele mele. Și am un atuu major: pe Drumul Zeilor sunt însoțit de o fată de preot. Mulțumesc pentru alegere și, cum spune thailandezul: vaya con Dios!', a fost mesajul lui Mihai Găinușă.

Sursă foto: Facebook, Arhivă Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton