Cine este Milena de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. La 23 de ani, concurenta are propria firmă

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Milena de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Bravo, ai stil! După o pauză destul de lungă, îndrăgitul show a revenit pe micul ecran cu noul sezon, duminică, 2 aprilie 2023, pe Kanal D2. Odată cu prima ediție, telespectatorii au făcut cunoștință și cu cele 10 concurente. Iată tot ce nu știai despre Milena!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Milena de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Duminică, 2 aprilie, la Kanal D2 a debutat noul sezon Bravo, ai stil!, cel cu numărul 8. Telespectatorii i-au găsit pe jurați într-o nouă formulă, Alexandru Abagiu fiind noul jurat, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. De asemenea, au făcut cunoștință și cu noile concurente, 10 la număr, toate dornice să câștige.

milena-7milena-7

Cine este Milena de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Rând pe rând, concurentele de la Bravo, ai stil!, sezonul 8, s-au prezentat în fața juraților și a telespectatorilor, defilând în ținutele propuse de ele în prima ediție. Una dintre cele 10 concurente este Milena, o tânără ce speră să câștige marele premiu, dar și titlul de „cea mai stilată femeie din România'.

Citește și: Alexandru Abagiu, despre rolul de jurat de la Bravo, ai stil!: „Pot fi destul de sever și…'

Citește și: Andreea Mantea a ajuns în fața juraților de la Bravo, ai stil! Ce le-a transmis prezentatoarea TV: „Doamne! Mă descurc?'

Citește și: Ce program de vizită are Victor Vrînceanu, după despărțirea de Andreea Antonescu. Când își poate vedea fiica: „I-am propus să ne împărțim timpul 50%-50%. Nu a fost de acord”

Citește și: Ce împrumută Andreea Esca din garderoba fiicei sale, Alexia Eram, dar și invers: 'Nu prea avem același stil…'

Cine este Milena de la Bravo, ai stil!, sezonul 8

Cine este Milena de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Milena are 23 de ani și este de loc din Vălenii de Munte, Prahova. Concurenta de la Bravo, ai stil! locuiește însă în București. S-a stabilit aici de ceva timp, fiind absolventă a Facultății de Marketing din Cadrul Academiei de Studii Economice din Capitală. În prezent, ea studiază masterul la Facultatea de Drept.

La doar 23 de ani, Milena se poate considera deja o femeie independentă, pe picioarele ei. Concurenta de la Bravo, ai stil! activează ca antreprenor, deținând propria firmă de confecții textile și personalizări pe broderie. De asemenea, chiar ea a recunoscut că e și mare fană a genților, bijuteriilor și pantofilor.

Milena de la Bravo, ai stil!: „Visez la un moment să pot să-mi înființez un brand de haine'

Cine este Milena de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Milena nu are niciun studiu în modă, dar a mai cochetat cu acest domeniu le-a lungul timpului. Tânăra concurentă se descrie drept o fire vorbăreață și energică, dar recunoaște că poate fi și vulcanică și impulsivă.

„Mă ocup cu un business în domeniul broderiilor. Nu am niciun studiu în modă, pur și simplu studiile pe care le-am făcut individual în citirea revistelor, faptul că am făcut câteva editoriale care au apărut în câteva reviste internaționale.

Sunt o persoană extrem de vorbăreață, extrem de energică, vulcanică și impulsivă. Deviza mea în viață este să fiu o voce, nu un ecou. Visez la un moment să pot să-mi înființez un brand de haine. (…) La Bravo, ai stil! îmi doresc pur și simplu să îmi întrec limitele, să ies din zona mea de confort, să experimentez cât mai multe, să devin celebră, să devin un brand', a spus Milena în clip-ul ei de prezentare, de la Bravo, ai stil!

În ceea ce privește stilul ei vestimentar, Milena susține că se caracterizează prin cel al modelelor din generația anilor ’90.

Cine sunt concurentele de la Bravo, ai stil!, sezonul 8

Din 2 aprilie, cele zece concurente de la Bravo, ai stil! vor fi admirate de o întreagă țară și se vor afla sub lupa atentă a celor trei jurați și mentori – Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu.

Cele 10 concurente de la Bravo, ai stil!, sezonul 8 sunt: Carina, Luiza, Alina, Iris, Milena, Andreea, Beatrice, Jasmine, Constanția și Sorina.

Sursă foto: Captură video, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton