Cine este Miloš Nedeljkov, sârbul care promovează România pe TikTok. „Balkandad” a mâncat mici în Piața Obor și a dansat pe „Made in Romania”

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Miloš Nedeljkov. „Balkandad', așa cum este cunoscut pe platformele de socializare, este originar din Serbia și a devenit celebru datorită videoclipurilor în care prezintă obiceiurile oamenilor din Balcani. România se numără printre țările vizitate de acesta, unde a savurat preparate tradiționale și a explorat diferite atracții turistice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cine este Miloš Nedeljkov. „Balkandad', așa cum îl cunosc majoritatea internauților, are o comunitate impresionantă pe platformele de socializare, unde promovează gastronomia fiecărei țări din regiune. Peste 930.000 de fani are pe Instagram, în timp ce pe TikTok are peste două milioane. Sârbul se află în România zilele acestea, documentând un tur al țărilor balcanice.

460376951_18199252123292821_2163310341137452738_n460376951_18199252123292821_2163310341137452738_n

Citește și: Anca Serea l-a atenționat pe soțul ei, Adrian Sînă, în direct: „Oprim discuția aici!” Subiectul despre care nu a vrut să vorbească

Citește și: „M-a înjurat, mi-a dat mesaje de amenințare!'. Conflict între Alin Simoiu și Cornel Luchian, după ce s-au terminat filmările de la Insula Iubirii. Ispita face acuzații grave la adresa fostului concurent

Citește și: Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit în Mallorca, în vila în care locuiește celebrul pilot, imobilizat de 11 ani. Ce reguli stricte au avut invitații

Citește și: A murit Kris Kristofferson, actor și legendă a muzicii country! Starul din filmul „A Star Is Born” avea 88 de ani: „„Cu o inimă grea…”

Cine este Miloš Nedeljkov, sârbul care promovează România pe TikTok

Cine este Miloš Nedeljkov. S-a născut pe 20 decembrie 1995, în Novi Sad, Serbia, și are 28 de ani. Este creator de conținut și a devenit un personaj popular pe TikTok, unde are milioane de vizualizări. Videoclipurile în care prezintă viața și obiceiurilor oamenilor din Balcani, într-o manieră amuzantă, l-au adus și în atenția românilor.

De curând, „Balkandad', numele sub care activează pe TikTok, s-a filmat chiar și cu Novak Djokovic. Videoclipul a devenit viral, fiind urmărit de peste 5 milioane de persoane, și a generat un val de reacții pozitive din partea fanilor.

Miloš Nedeljkov s-a născut în Serbia, dar s-a mutat, la 7 luni, cu familia în Noua Zeelandă. Ulterior, după terminarea facultății, creatorul de conținut a început o viață nouă în Australia.

„Mulți oameni sunt surprinși că vorbesc sârbește fluent, pentru că m-am mutat din Serbia în Noua Zeelandă când aveam 7 luni. Dar eu eram conectat de cultura Serbiei. N-am crescut în Serbia, ci în Noua Zeelandă, dar într-un mediu balcanic, tata făcea grătare în curte. La 13 ani, i-am cerut tatălui meu o listă cu cele mai populare cântece sârbești și le-am învățat. M-am mutat în Australia după ce am terminat facultatea în Noua Zeelandă. Nu era locul pentru mine, ploua mult, e frig', a povestit Balkandad.

Miloš Nedeljkov, cunoscut ca Balkandad, a ajuns în România

Cine este Miloš Nedeljkov. Aflat într-un turneu în țările din regiune, „Balkandad' a făcut o oprire și în România. Videoclipurile postate de acesta au devenit virale datorită umorului și autenticității lor. Pe lângă atracțiile turistice, creatorul de conținut a promovat și mâncarea românească.

Inițial, „Balkandad' s-a plimbat prin București și a admirat peisajul urban. S-a oprit și la Casa Poporului, la Ateneul Român, la statuia Regelui Carol I din fața Palatului Regal, dar și în fața unui cunoscut hotel.

Pe fundal a rulat melodia „Made in Romania', cunoscută la nivel internațional, iar videclipul a strâns peste 2,8 milioane de vizualizări. Sârbul și-a continuat aventura la o terasă din Piața Obor, unde a mâncat mici și a băut un pahar cu bere.

„Ca sârb, mi se pare un preparat familiar, pentru că seamănă cu Cevap, așa că l-am întrebat pe proprietar din ce sunt făcuți. Am aflat că sunt din carne de porc, de vită, asezonat cu piper, sare, usturoi și ceapă. (…) Mi-au plăcut atât de mult încât mi-am mai luat încă trei!', a transmis el.

Vizita s-a încheiat cu o porție de papanași la un restaurant faimos din Centrul Vechi din București. „Bravo, România!', a exclamat el.

Sursa foto: Instagram & Captură Video/TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton