Cine este Moldo de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 25 de ani și s-a înscris în emisiune pentru Virginia

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Moldo de la Casa Iubirii. Are 25 de ani și face parte din show-ul matrimonial de la Kanal D. Visul lui este acela să-și întemeieze o familie, alături de o parteneră care să-i ofere încredere. Concurentul a reușit să se facă remarcat încă de la prima ediție prin comportamentul său de gentleman.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Cine este Moldo de la Casa Iubirii. Reality show-ul Casa iubirii, de la Kanal D, prezentat de Andreea Mantea, a ajuns la cel de-al treilea sezon. Potrivit formatului emisiunii, 14 concurenţi, 7 fete şi 7 baieti, încep o călătorie pentru găsirea sufletului pereche, iar prezentatoarea TV le va fi alături pe tot parcursul show-ului. La capătul acestei experienţe vor exista doi câştigători, o fată şi un băiat, fiecare dintre aceştia intrand în posesia premiului de 10.000 de Euro.

mol9mol9

Citește și: Denisa și Bogdan de la Casa iubirii s-au certat în direct: „Regret că m-am retras și am avut orgoliu!'

Citește și: Virginia și Robi de la Casa Iubirii au încălcat regulamentul, afișându-se împreună într-un club. Ce decizie au luat producătorii emisiunii

Citește și: A murit Bora Djordjevic, o legendă a muzicii rock iugoslav: „Adio, legendă!”. Boala care l-a răpus la 72 de ani

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Carmen Negoiță. Ingrid a terminat facultatea în Londra și s-a specializat în comunicare, iar Harold studiază în Elveția

Cine este Moldo de la Casa Iubirii, sezonul 3

Are 25 de ani, este originar din Constanța și s-a înscris în emisiune cu gândul de a începe o relație serioasă. Vrea alături o parteneră liniștită și de casă, fiind dornic să-și întemeieze o familie.

Concurentul a dovedit că este un gentleman încă din prima ediție. A pășit cu încredere în emisiune și le-a oferit trandafiri fetelor. Tot atunci și-a recunoscut și simpatia față de Virginia.

„Am venit în special pentru Virginia. Ea este tiparul meu de fată, de femeie, e drăguță, frumușică, cu un zâmbet frumos. În același timp, pot spune că am un top 3, din care fac parte Rebecca și Denisa', a declarat atunci concurentul. „Și când ești supărată zâmbești, dai o energie bună mereu!', a complimentat-o apoi pe favorita lui.

Ce meserie are Moldo de la Casa Iubirii, sezonul 3

Cine este Moldo de la Casa Iubirii. Până la vârsta de 20 de ani, concurentul a practicat fotbal, după care a plecat în străinătate. Acum este frizer, meserie pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

„Am practicat fotbalul până la 19-20 de ani, după am plecat în Anglia 4 ani și jumătate, iar anul trecut m-am stabilit în Constanța și sunt frizer, visez să fac asta toată viața mea. Cea mai lungă relație a fost la 20 de ani, dar o consider mai mult o relație copilărească, eram prea mic', a declarat Moldo.

Moldo a fost refuzat de Virginia

Cine este Moldo de la Casa Iubirii. Concurentul și-a dorit să o cunoască pe Virginia, dar aceasta l-a refuzat. Interacțiunea dintre ei s-ar fi rupt din cauza faptului că ea nu s-a deschis mai mult.

Moldo: N-am putut nici eu să fac mai multe lucruri.

Sebastian: N-ai putut pentru că ți-ai montat niște bariere.

Patrick: Frate, barierele alea eram impuse puțin și de Virginia, pentru că dacă vrei să intri într-o interacțiune cu o femeie trebuie… Fizic îl plăcea, doar că nu era de ajuns. La Virginia nu se raportează totul la fizic.

Când se difuzează Casa Iubirii, sezonul 3

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa Iubirii poate fi urmărit la Kanal D de luni până duminică. În timpul săptămânii, programul de difuzare este de la 10:00 și 16:30, iar în weekend, de la 16:00 și 19.00. Gazda show-ului este Andreea Mantea.

„Dragi concurenți, pentru a păși în sezonul 3, alături de noi concurenți, aici în Casa iubirii, avem câteva cerințe, pe care trebuie să le îndepliniți. Cea mai importantă este aceea de a nu fi într-un cuplu‘, a anunțat prezentatoarea TV la debutul noului sezon.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton