Cine este Mona Nicolici. A lucrat în televiziune 11 ani, are doi copii și este căsătorită cu chef Cezar Munteanu

.

Cine este Mona Nicolici. A făcut carieră în televiziune, dar s-a retras de la pupitrul știrilor pentru a urma un alt drum profesional. Mari schimbări s-au întâmplat și în viața ei privată – a divorțat de tatăl copiilor săi și l-a întâlnit pe chef Cezar Munteanu. Nu sunt un cuplu doar acasă, ci și la serviciu, căci împreună administrează un restaurant select.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Cine este Mona Nicolici. A fost una dintre primele prezentatoare ale Observatorului de la Antena 1, fiind colegă cu Alessandra Stoicescu şi Gabriela Firea. Timp de 11 ani, s-a aflat la pupitrul știrilor, demonstrându-și profesionalismul și dedicarea față de meserie. Anul 2006 marchează retragerea ei din televiziune, moment în care a decis să se reprofileze și să se dedice familiei.

Citește și: Ce face și cum arată Mona Nicolici în prezent, la 56 de ani. A plecat din televiziune în 2006 și s-a reprofilat, dar a rămas la fel de frumoasă


Citește și: Mona Nicolici, adevărul despre plecarea de la Antena 1, după nouă ani: „Nimeni nu te ajuta cu nimic și…'

Citește și: Oana Ioniță, o nouă lovitură din partea lui Florin Budnaru. Fostul ei soț a atacat ordonanța care îi permite să-și vadă fiul două zile pe săptămână: „Nici acelea nu sunt suficiente. Mi se pare ciudat..’

Citește și: Cristian de la Mireasa, sezonul 9, explică de ce s-a despărțit de Antonia, după ce a fost acuzat că a înșelat-o: „Eu caut cu totul altceva!’


Cine este Mona Nicolici

Cine este Mona Nicolici. Este originară din Turnu Măgurele, județul Teleorman, și a absolvit Facultatea de Instalații în cadrul Universității de Construcții București, în 1993, după care a urmat un masterat în Relații Publice și Comunicare. A debutat în televiziune, unde a lucrat pentru o perioadă de 11 ani, apoi destinul a purtat-o pe un alt drum.

Pe Mona Nicolici, telespectatorii o știu din postura de prezentatoare a observatorului de la Antena 1 alături de Radu Coșarcă. Într-un interviu despre începuturile carierei, aceasta a povestit că și-a încercat norocul la mai multe televiziuni până să ajungă la postul care a consacrat-o.


„De mică îmi doream să lucrez în televiziune. După ce am terminat facultatea nu m-am dus pe șantier, ci mi-am depus CV-ul la TVR, dar nu cred că a trecut mai departe de poartă. Apoi m-am dus la o probă la SOTI, Sigma se numea atunci. Am căzut cu brio pentru că nu știam ce trebuie să fac.

Apoi am aflat de niște probe la Antena 1. Mai aveau nevoie de un singur om. Iar asta am aflat-o la mulți ani după ce am intrat, de la fostul meu șef: „când te-am văzut am zis că ai exact tupeul de jurnalistă de care aveam nevoie!’.


Ce însemna asta? Atunci când ne-am întâlnit, m-a invitat în biroul domnului Florin Brătescu. Dar a vrut să intre primul în birou, iar eu m-am uitat lung la el, am pus mâna pe clanță, să-i arăt că trebuie să îmi deschidă ușa, și am așteptat. S-a uitat și el la mine și mi-a deschis. Povestea asta a spus-o cu mai târziu, într-o înregistrare pe care o am și acum’, a spus Mona Nicolici pentru life.ro.

După 11 ani de carieră, Mona Nicolici s-a retras din televiziune

Cine este Mona Nicolici. După 11 ani la pupitrul știrilor, vedeta s-a retras din televiziune. Schimbarea a făcut-o în anul 2006 și s-a crezut inițial că este vorba despre o decizie temporară, dar timpul a demonstrat contrariul. Ea a fost, pe rând, redactor de știri, producător, editor și prezentator.


„Să părăsesc televiziunea când am simţit că nu mai e locul în care pot să aduc ceva bun oamenilor care mă privesc. Să nu rămân în politică atunci când am descoperit că nu e pentru şi despre oameni. Să renunţ la iubirea mea de-o viaţă, televiziunea, pentru un post într-o corporaţie. Asta a schimbat în bine nu doar cariera mea, ci şi viata multor oameni pentru care, împreună cu echipa de la Petrom, am făcut Țara lui Andrei‘, declara ea în urmă cu câțiva ani.

Mona Nicolici s-a reprofilat. Cu ce se ocupă astăzi


Cine este Mona Nicolici. În prezent, fosta prezentatoare a știrilor de la Antena 1 își desfășoară activitatea într-o companie multinațională, unde ocupă poziția de director al departamentului Sustenabilitate. „Misiunea Verde’ este emisiunea pe care o realizează la Europa FM. Împreună cu soțul ei, chef Cezar Munteanu, conduce un restaurant select din București.

„Acum toată lumea crede că sunt jurnalist la Europa FM, dar eu am doar o emisiune acolo. Eu sunt antreprenor, consultant în sustenabilitate şi CSR (Responsabilitate Socială Corporativă, n.r.), am şi un restaurant cu soţul meu. Şi sunt şi la un master de Conservare a biodiversităţii, unde sunt bursieră’, a declarat aceasta într-un interviu pentru okmagazine.ro.


Viața personală a Monei Nicolici. A divorțat de tatăl copiilor ei

Cine este Mona Nicolici. Fosta prezentatoare TV s-a căsătorit în anul 1992 cu Mihai Nicolici, un cunoscut un de afaceri. Din căsnicia lor au rezultat doi copii: Vlad, în vârstă de 28 de ani, actor la Teatrul din Bacău, și Maria, de 21 de ani, studentă la Regie de Teatru.

De tatăl copiilor săi, Mona Nicolici a divorțat în discreție, cei doi alegând să își păstreze viața personală departe de ochii publicului. La scurtă vreme după despărțire, știrista s-a recăsătorit cu chef Cezar Munteanu.


Mona Nicolici este căsătorită cu chef Cezar Munteanu

Cine este Mona Nicolici. Căsătoria dintre știristă și chef Cezar Munteanu a avut loc în secret, acum aproximativ cinci ani. Se completează perfect în viața privată, dar și ca parteneri de afaceri, având un restaurant select în București.

„A acceptat să fiu singurul critic al lui și primește cu deschidere recomandările mele. Pentru că, spune el, mă pricep și avem aceleași gusturi. Ne place mult să facem lucrurile împreună. Orice. Dar atunci când gătim, accept că sunt ucenicul și îi dau Cezarului ce-i al Cezarului.

Iar când vrea să intre singur în bucătărie, e un spectacol total: cântă de se aude din vecini, pregătește trei-patru feluri de mâncare în același timp, cu o bucurie și o siguranță care te avertizează că e mai bine să stai deoparte, să privești și apoi să-i întorci bucuria, cu recunoștință’,  a povestit Mona Nicolici, într-un interviu, potrivit cancan.ro.

Sursa foto: Facebook