Cine este Monica, soția lui Cătălin Cîrstoiu. Au fost colegi de liceu, au împreună un fiu în vârstă de 5 ani și sunt cununați de Traian Băsescu

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Monica, soția lui Cătălin Cîrstoiu. Cătălin Cîrstoiu, pe numele lui complet Cătălin Florin Cîrstoiu, este cunoscut atât pentru cariera lui de medic, cât și cea de politician. Aceeași pasiune pentru medicină o are și soția lui, Monica, alături de care formează un cuplu de aproximativ trei decenii. Cei doi au fost colegi de liceu și au împreună un fiu, în vârstă de 5 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Monica, soția lui Cătălin Cîrstoiu. Monica Mihaela Cîrstoiu, soția lui Cătălin Cîrstoiu, s-a născut pe data de 18 septembrie 1974. Din 2016, aceasta se află la conducerea Clinicii de Obstetrica-Ginecologie din cadrul Spitalului Universitar de Urgență București.

catalin-cirstoiu-1catalin-cirstoiu-1

Cine este Monica, soția lui Cătălin Cîrstoiu. De-a lungul timpului, Monica Cîrstoiu a obținut mai multe competențe în domeniu. Printre acestea se numără Ecografie în Obstetrica și Ginecologie, Colposcopie și Citodiagnostic, Laparoscopie în ginecologie, Histeroscopie, Planificare familială, Tehnici de reproducere umană asistată, Fertilizare în vitro, Uroginecologie și Medicina materno-fetală, scrie wowbiz.ro.

Citește și: Loredana Chivu a răbufnit după ce fostul iubit, Dani Leș, a spus că ea ocupa funcția administrator la firma lui: „Am fost o angajată fictivă, iar el nu îmi dădea mie salariu. Mi-a dat doar niște cadouri, majoritatea fake-uri”

Citește și: Dinu Maxer și iubita lui, Magdalena Chihaia, prinși de furtună în Dubai: „Situația a fost una critică. Din cauza inundațiilor nu puteam să ieșim nici măcar din hotel”. Cum au reușit să scape

Citește și: Primele imagini cu Salman Khan și Iulia Vântur după ce casa actorului a fost ținta unui atac armat: „Familia noastră a fost uimită de acest incident șocant și…'

Citește și: Ce i-a promis Prințul William lui Kate Middleton, după ce aflat că Prințesa de Wales suferă de cancer: „O voi face…'

Cine este Monica, soția lui Cătălin Cîrstoiu

Cine este Monica, soția lui Cătălin Cîrstoiu. De asemenea, soția lui Cătălin Cîrstoiu activează și în domeniul cercetării medicale. Aceasta este implicată în mai bine de 40 de proiecte naționale și internaționale. Din anul 2013 și până în prezent, Monica e și conferențiar la Catreda de Obstetrică Ginecologie a SUUB, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila' (UMFCD) din București.

„Am 22 de copii botezați, toți proveniți din sarcini urmărite de soția mea, care e medic ginecolog. Noi am intrat în anul 1999 în Spitalul Universitar, ca stagiari. Suntem căsătoriți de 26 de ani, nu aveam de unde să știu că viețile noastre se vor intersecta cu Traian Băsescu. Am lucrat împreună și în clinică privată, dar ea e motorul acelei clinici', declara Cătălin Cîrstoiu acum ceva timp, conform ziarobiectiv.ro.

Monica și Cătălin Cîrstoiu au împreună un fiu

Cine este Monica, soția lui Cătălin Cîrstoiu. Cătălin Cîrstoiu și soția lui, Monica, s-au cunoscut în liceu. Acesta a absolvit Colegiul Național Liceal „Zinca Golescu' din Pitești, ca șef de promoție, în 1993. Cei doi sunt împreună de aproximativ 30 de ani și împărtășesc aceeași pasiune pentru medicină, amândoi ajungând să ocupe funcții importante în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București.

Monica și Cătălin Cîrstoiu s-au căsătorit cu ani buni în urmă. Nașul lor de nuntă e chiar președinte al României Traian Băsescu. Soții Cîrstoiu au împreună un fiu, în vârstă de 5 anișori, în a căror educație se implică foarte mult. Micuțul a venit pe lume când Cătălin Cîrstoiu avea 45 de ani.

„Sigur, e o diferență de vârstă mare între mine și copilul meu. Eu am făcut copilul acesta… a venit în viața noastră mai târziu. Vă dați seama că nu e ușor agreabil când te plimb cu un copil de 5 ani, tu cu părul alb în cap și oamenii cred că ești bunicul, nu tatăl.

Eu sunt un tată extraordinar. Sunt un tată cum mi-aș dori să fie orice tată față de copilul lui. Eu pun baza într-o educație solidă a copilului meu, pentru că l-am învățat să planteze o floare, ceea ce cred că face orice părinte. L-am învățat să meargă în parc, să meargă pe jos, l-am învățat să asculte muzică, orice fel de muzică.

L-am luat și l-am dus la operă, am fost cu el la teatru, bine adaptat vârstei lui. Însă eu cred că un copil trebuie să pătrundă în toate mediile, să se formeze complex. L-am adus în spital. A interacționat cu oameni, asta este foarte important pentru un copil astăzi să învețe lucrurile care țin de baza unei educații, unei educații adaptate vârstei', a declarat Cătălin Cîrstoiu pentru Mediaflux.

Cine este Cătălin Cîrstoiu

Cătălin Cîrstoiu candidează la primăria Capitalei anul acesta. El e fiul lui Ion Cîrstoiu, economist și deputat de Argeș în legislaturile 1996–2000 și 2000–2004, și al Mioarei Mariana, de profesie inginer.

După ce a terminat liceul, Cătălin Cîrstoiu a făcut studiile la la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila' (UMFCD) din București. A absolvit în anul 1999, iar în 2006 a devenit doctor în științe medicale.

Acum, Cătălin Cîrstoiu activează ca medic ortoped și are funcția de manager al Spitalului Universitar de Urgență București începând cu martie 2020.

„Familia mea mă susține, familia mea e un sprijin constant, cum și eu sunt pentru familia mea, iar familia mea e obișnuit cu modul meu de a aborda problemele și cu modul meu independent, liber, de a trata orice în viața asta', mai spunea Cătălin Cîrstoiu pentru sursa citată.

Sursă foto: Captură video, Kanal D, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton