Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Are 20 de ani și ar fi fost înșelată de soțul ei cu Andreea Bostănică

 Ifrim Georgiana
.

Cine este noua iubită a lui Alex Bodi. După despărțirea de Ema Uta, afaceristul și-a găsit alinarea în brațele unei tinere superbe, pe numele ei Caterina. Pentru a-și oficializa relația, cei doi s-au afișat s-au afișat în ipostaze fierbinți pe rețelele de socializare, complet dezbrăcați. În aceste clipe se răsfățată în Mykonos, insula miliardarilor, ceea ce indică că nu este vorba despre o relație pasageră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

La o lună de la despărțirea de Ema Uta, Alex Bodi s-a afișat în ipostaze incendiare alături de noua iubită. În imaginile postate recent, afaceristul și noua lui cucerire, Caterina, au apărut complet dezbrăcați și întinși în pat. După ce și-au oficializat relația într-un mod cât se poate se surprinzător, cei doi au plecat să se răsfețe în Mykonos, unde își petrece vacanța și fosta logodnică a Alex Bodi.

bodibodi

Citește și: Alex Bodi și noua lui iubită, reținuți de Poliția de Frontieră înainte de a urca în avionul spre Mykonos: „A fost abuzivă, nu mi-a vorbit deloc frumos. Eu i-am spus c-o scot prin geam”. De la ce a pornit incidentul

Citește și: Alex Bodi are o nouă iubită și s-au fotografiat în ipostaze fierbinți, complet dezbrăcați. După despărțire, Ema Uta a plecat într-o vacanță

Citește și: Simona și Claudiu, noul cuplu de la Insula Iubirii. El a înșelat-o, deși sunt de doar un an împreună: „Divorțasem de fosta soție, mi-am recăpătat burlăcia și…”

Citește și: De ce Monica Gabor nu a însoțit-o pe Irina Columbeanu în România. Sora ei, Ramona, a dat-o de gol: „E prinsă acolo. Nu a putut să…'

Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi, după despărțirea de Ema Uta

Cine este noua iubită a lui Alex Bodi. Caterina Ciorba, nouă iubită a afaceristului, are 20 de ani și este originară din Republica Moldova. Kathryn C, așa cum este cunoscută superba șatenă în mediul online, își împarte viața între București și Dubai, potrivit actualitate.net.

Pe Instagram, tânăra are de o comunitate de jumătate de milion de fani virtuali, iar la fel de populară este și pe platforma TikTok. Cele mai virale videoclipuri sunt cele în care apare alături de mama ei, între cele două existând o asemănare izbitoare.

Relația dintre Caterina și Alex Bodi s-a înfiripat recent, odată cu despărțirea afaceristului de Ema Uta. Între el și noua cucerire este o diferență de vârstă de 18 ani.

Caterina ar fi fost înșelată de fostul soț cu Andreea Bostănică

Cine este noua iubită a lui Alex Bodi. Frumoasa șatenă a fost căsătorită cu un afacerist din Republica Moldova, însă căsnicia lor s-ar fi încheiat din cauza infidelității. Soțul ei ar fă trădat-o cu nimeni alta decât Andreea Bostănică, conaționala sa. Relația extraconjugală s-ar fi consumat în timpul unei vacanțe în Mykonos.

Pe 17 aprilie 2023, Caterina Ciorba fusese cerută în căsătorie de soțul ei, Noigasad. Câteva luni mai târziu, pe 18 iulie, Andreea Bostănică ar fi zburat cu avionul lui privat în Mykonos. Cei doi ar fi petrecut câteva zile pe insula milionarilor, urmând ca, la o lună distanță, să apară fotografii de la nunta Caterinei și a afaceristului.

Două luni mai târziu, s-a aflat despre divorțul dintre actuala iubită a lui Alex Bodi și soțul ei. Decizia ar fi survenit din cauza infidelității afaceristului care, în luna decembrie, ar fi petrecut o nouă vacanță tot în compania Andreei Bostănică, de acestă dată în Dubai.

Alex Bodi și noua iubită s-au fotografiat în ipostaze fierbinți, complet dezbrăcați

După atacul la adresa Emei Uta, Alex Bodi s-a afișat cu noua iubită. Pe rețelele de socializare, afaceristul a publicat o fotografie cu cea mai recentă cucerire, o brunetă cu forme apetisante. Cei doi apar într-o ipostază foarte îndrăzneață, complet dezbrăcați și întinși în pat.

Afaceristul a avut grijă să surprindă și chipul noii sale iubite. Tânăra stă întinsă pe o parte, iar lumina ambientală îi scoate în evidență silueta suplă. O altă fotografie o surprinde în toată splendoarea, întinsă pe spate și cu sânii la vedere.

În timp ce Alex Bodi pare preocupat să-și refacă viața amoroasă, Ema Uta a plecat într-o vacanță. În mediul online, fosta lui logodnică a postat mai multe fotografii în costum de baie, de la piscină.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton