Cine este și cum arată noul iubit al Calinei Dumitrescu, fata Catincăi Roman. E un trapper cunoscut în România

 Ifrim Georgiana
.

Cine este și cum arată noul iubit al Calinei Dumitrescu, fata Catincăi Roman. Calina Dumitrescu are un nou partener de viață și a oficializat relația pe rețelele de socializare. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' a publicat, pe contul personal de Instagram, prima fotografie cu iubitul ei, un artist la început de drum. Iată cum arată și cu ce se ocupă trapper-ul Ioni Ixni!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată noul iubit al Calinei Dumitrescu, fata Catincăi Roman. În vârstă de 23 de ani, Calina Dumitrescu este fiica Catincăi Roman și a devenit cunoscută datorită activității ei în televiziune. Inițial, a fost reporter la Antena 1, apoi s-a remarcat în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!', sezonul 6. De ceva timp, tânăra a renunțat la televiziune și s-a reprofilat, urmând cursuri în domeniul muzicii. În prezent, împărtășește pasiunea pentru muzică cu actualul ei iubit, Ioni Ixni, un artist la început de drum.

cal10cal10

Citește și: Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman, a ajuns iar la spital. A moștenit o boală de la mama ei: „S-a simțit foarte rău'

Citește și: De ce a ieșit Calina Dumitrescu de la Bravo, ai Stil!Celebrities. Făcea atacuri de panică și leșina în culise

Citește și: „Organismul meu cedează'. Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, a ajuns de urgență la spital, după ce a urmat un tratament. S-a fotografiat cu branula la mână

Citește și: Ce probleme are Elena Cârstea, la 6 luni după ce a suferit un atac cerebral. Artista se poate deplasa doar cu bastonul: „Vreau să mai trăiesc'

Cine este și cum arată noul iubit al Calinei Dumitrescu, fata Catincăi Roman

De curând, Calina Dumitrescu și-a oficializat relația cu noul ei iubit. Pe contul personal de Instagram, fiica Catincăi Roman a publicat o fotografie cu Ioni Ixni, în timp ce se țineau de mână. Se pare că relația celor doi s-a înfiripat de puțină vreme, motiv pentru care fosta concurentă de la „Bravo, ai stil', sezonul 6, nu a făcut declarații publice referitoare la schimbările din viața amoroasă.

Trapper-ul Ioni Ixni este un artist la început de drum, iar pasiunea pentru muzică pare să fi fost un catalizator al relației lor. În mediul online, tânărul a publicat mai multe imagini și videoclipuri din timpul concertelor pe care le-a susținut. Pe lângă muzică, Ioni Ixni este un împătimit al călătoriilor și a bifat mai multe destinații spectaculoase.

Calina Dumitrescu a renunțat la televiziune

În urmă cu ceva timp, Calina Dumitrescu anunța că a renunțat la televiziune, pentru a-și urma pasiunea pentru muzică.  Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' a urmat cursuri în acest domeniu și a decis să-și consolideze o carieră în industrie. Se pare că mama ei, Catinca Roman, a încurajat-o să-și urmeze vocația și o susține când vine vorba de planurile de viitor.

„Acum îmi doresc să îmi urmez visul: să cânt. Am fost în Enescu (liceul George Enescu din București, de muzică, n. red.), am făcut opt ani de pian, am cântat și în corul școlii și acum nu văd făcând altceva cu viața mea. Am început deja cursurile, mă apuc de treabă. Dacă ar fi să vorbesc despre ce aș vrea să cânt, vorbim despre jazz, dar nu știu cum ar prinde aici. Dar, peste cinci ani, mă văd pe scenă, cu o carieră. Iar pe mama, lângă mine sau în primul rând, acolo.

Sunt un spirit liber, o nonconformistă, un suflet de artist. O femeie în devenire care își caută cea mai bună versiune a ei și care muncește cu ea pentru a reuși acest lucru. Sunt o luptătoare, deși emoțiile mă copleșesc uneori. Asta nu mă împiedică să renasc de fiecare dată precum o pasăre Phoenix, din propria cenușă', declara Calina, potrivit fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton