Cine este Oana Leonte, femeia despre care se spune că ar fi iubita lui Liviu Dragnea. Are 25 de ani

.

Cine este Oana Leonte, femeia despre care se spune că ar fi iubita lui Liviu Dragnea. În urmă cu un an, în spațiul public au apărut informații referitoare la faptul că politicianul s-a separat de fosta lui parteneră, Irina Tănase. Cei doi au format un cuplu pentru o perioadă de 8 ani, iar ruptura s-ar fi produs după un episod de infidelitate. Acum, Liviu Dragnea pare să-și fi refăcut viața alături de o altă femeie. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Irina Tănase și Liviu Dragnea au format unul dintre cele mai urmărite cupluri din România. Într-un interviu mai vechi, blondina povestea ce înseamnă pentru ea despărțirea de Liviu Dragnea. Aceasta a susținut că a fost unul dintre cele mai dureroase momente pe care le-a trăit și că separarea a fost una bruscă, întrucât nu l-ar mai fi putut contacta, după ce el i-ar fi trimis un SMS, într-o noapte. Ulterior, au apărut informații referitoare la faptul că Irina Tănase și-ar fi refăcut viața alături de un multimilionar străin, cu 23 de ani mai mare decât ea. La rândul său, Liviu Dragnea și-ar fi refăcut viața amoroasă alături de o tânără în vârstă de 25 de ani.


Cine este Oana Leonte, femeia despre care se spune că ar fi iubita lui Liviu Dragnea. Tânăra a lucrat în modelling și a făcut parte din echipa de volei CSS Buzău.

Citește și: Irina Tănase are un nou iubit, după despărțirea de Liviu Dragnea?Cu cine a fost surprinsă

Citește și: Ce face Irina Tănase la 3 luni după despărțirea de Liviu Dragnea.A scăpat ca prin urechile acului de amenda Poliției


Citește și: Cât costă internarea în azilul unde se află Alexandru Arșinel. Cum se simte actorul:'Recunoaște lumea din jur și vorbește'

Citește și: George Buhnici și soția lui, Lorena, primele imagini după scandalul celulitei.Cum s-au afișat cei doi, în București

Cine este Oana Leonte, femeia despre care se spune că ar fi iubita lui Liviu Dragnea

Oana Leonte a absolvit Facultatea de Limbi Străine și a publicat un volum de versuri în perioada în care era la liceu. În prezent, aceasta predă limba franceză la o școală din București și are diferite atribuții în cadrul partidului lui Liviu Dragnea.


Timp de șase luni, aceasta a ocupat funcția de secretar general al APP Sectorul 1. Totodată, aceasta este președintele Organizației de Tineret a Alianței Pentru Patrie, formațiune politică fondată de Liviu Dragnea și condusă de Codrin Ștefănescu.

„De mai bine de jumătate de an Alianța Pentru Patrie este casa mea, este a doua mea casă, și cumva eu îmi doresc foarte mult să atrag lângă mine foarte mulți tineri’, a scris ea pe rețelele de socializare, potrivit ego.ro.

Diana Leonte, primele declarații despre relația cu Liviu Dragnea


Întrebată despre relația cu Liviu Dragnea, Oana Leonte a susținut că preferă să separe viața profesională de cea privată. Cu toate acestea, tânăra nici nu a confirmat și nici nu a infirmat relația cu politicianul.

Consider că viața personală trebuie să rămână personală. Nu doresc să discut despre asta. (…) Chiar dacă sunt implicată în politică, viața personală mă privește‘, a spus Oana Leonte, potrivit fanatik.ro.


Ce a spus Irina Tănase după despărțirea de Liviu Dragnea

Într-un interviu mai vechi, fosta iubită a lui Liviu Dragnea a susținut că despărțirea a fost una bruscă. Aceasta ar fi fost acuzată de infidelitate, lucru pe care l-a negat cu vehemență, încercând să-și dovedească nevinovăția.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez.


Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta’, a spus Irina Tănase, mai demult.

Sursa foto: Facebook