Cine este Oana Ormenișan, noua prezentatoare de la Observator. Avea altă meserie, până acum doi ani: „Nu am făcut jurnalismul. Sandra Stoicescu a avut încredere în mine”

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Oana Ormenișan, noua prezentatoare de la Observator. De câteva săptămâni, telespectatorii Antenei 1 au observat o schimbare neașteptată la Observator. Dacă până nu demult Valentin Butnaru prezenta știrile alături de cele două colege, Olivia Păunescu şi Mihaela Călin, de ceva vreme, Oana Ormenișan a preluat locul fetelor. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Oana Ormenișan, noua prezentatoare de la Observator. Așadar, după cum probabil v-ați dat seama deja, Oana Ormenișan este noua prezentatoare de la știrile Observator, de la ora 17:00. Frumoasă, charismatică și telegenică, aceasta a fost rapid îndrăgită de publicul telespectator, deși nu are studii în Jurnalism. Aceasta avea o cu totul altă meserie până acum doi ani și jumătate, iar televiziunea i-a schimbat viața.

oana-ormenisan-1oana-ormenisan-1

Cine este Oana Ormenișan, noua prezentatoare de la Observator. Oana Ormenișan nu a absolvit Facultatea de Jurnalism, dar a terminat cursurile la Intact Media Academy. O vreme, ea a prezentat rubrica horoscop a Observatorului matinal, iar, de puțin timp, a devenit colega de pupitru al lui Valentin Butnaru.

Citește și: Ana Bodea, urare emoționantă pentru Valentin Butnaru de ziua lui de naștere: „Iubește așa cum rar mai iubesc oamenii în ziua de azi”. Prezentatorul a împlinit 39 de ani

Citește și: Ana Bodea din serialul Lia, primele declarații despre relația cu Valentin Butnaru: „Simt că visez, viața mea e minunată”. Au mers împreună într-o vacanță exotică, în Croația

Citește și: Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit. Influencerița a făcut mai multe feritilizări in vitro, dar nu a reușit să devină mamă: „Am trăit împreună niște lucruri pe care nu le vom uita niciodată”

Citește și: Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, prima reacție după ce manelistul a fost surprins cu o altă femeie: „Eu stau cu el pentru confortul financiar. Fiecare va merge pe drumul lui' / Cum s-a apărat el

Cine este Oana Ormenișan, noua prezentatoare de la Observator

Cine este Oana Ormenișan, noua prezentatoare de la Observator. Oana Ormenișan poate să spună acum că s-a acomodat la pupitrul știrilor și că se simte senzațional, în ciuda muncii din spate. Recunoaște, însă, că la început se temea când făcea o greșeală și simțea că nu poate să meargă mai departe, dar acum a învățat să gestioneze cu ușurință situațiile de acest gen, mai ales datorită colegului ei, Valentin Butnaru, cu care se înțelege foarte bine.

„La pupitru este senzațional, dacă îți place să fii la zi cu știrile și dacă îți place să transmiți acasă ceea ce se întâmplă. Este, bineînțeles, o muncă în spate. Avem o echipă care se ocupă de tot ce vedeți voi pe micile ecrane.

Valentin mă ajută foarte mult, chiar dacă poate nu se vede pe cameră. Avem glumițele noastre, ne mai șicanăm câteodată. Încă nu ne-am certat, lucrăm de foarte puțin timp împreună, dar mă ajută foarte mult, mă scoate din încurcături. Facem echipă bună, zic eu…

De exemplu, la început mă panicam când greșeam și nu mai puteam să merg mai departe, după ce greșeam ceva sau făceam o bâlbă. Și acum mai scot câte o bâlbă, dar este omenesc. Încerc să îmi gestionez emoțiile, pentru că este ceva natural', a spus Oana Ormenișan, noua prezentatoare de la Observator, în pentru Playtech Știri.

Ce meserie are la bază Oana Ormenișan

Cine este Oana Ormenișan, noua prezentatoare de la Observator. Oana Ormenișan a activat până acum doi ani și jumătate în alt domeniu decât cel al televiziunii. Tânăra a studiat la Facultatea de Stomatologie și a practicat această meserie până ce a început să urmeze cursurile la Intact Media Academy. Aici a întâlnit-o pe Alessandra Stoicescu, ce a avut mare încredere în ea.

„Nu am lucrat în televiziune până acum 2 ani jumătate, dar am avut oameni foarte buni lângă mine și sunt recunscătoare pentru asta. Am fost pe altă nișă, un domeniu cu totul diferit, adică stomatologia. Televiziunea m-a chemat la ea și uite că astăzi prezint știrile alături de Valentin Butnaru.

Nu am făcut Jurnalismul. Am făcut un curs, unde am cunocut-o pe Sandra Stoicescu, iar ea a avut încredere în mine, a văzut potențialul meu', a mai declarat Oana Ormenișan.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton