Cine este Oana Paraschiv de la Asia Express 2024. Ce meserie are colega de echipă a lui Mihai Găinușă

.

Cine este Oana Paraschiv de la Asia Express 2024. Oana Paraschiv a spus „DA' provocării și va participa la Asia Express sezonul 7 – Drumul Zeilor. Ambițioasă din fire, aceasta și-a ales un coechipier pe măsură. Ea va face echipă cu Mihai Găinușă în emisiunea de la Antena 1, iar amândoi sunt nerăbdători să descopere cele mai ascunse secrete ale Asiei. Iată tot ce nu știai despre ea!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Cine este Oana Paraschiv de la Asia Express 2024. Așadar, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă fac echipă la Asia Express 2024. Noul sezon va debuta din toamnă la Antena 1, prilej prin care telespectatorii îi vor putea vedea și pe cei doi prieteni. Se știu de ani buni și speră ca acest lucru să reprezinte un avantaj în experiența lor din emisiune.

Citește și: Cum s-au înțeles Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, în Asia Express: „Aici s-a amplificat frica de gura ei. Partea bună este că, după ce mă bălăcărește…'


Citește și: Concertul lui 50 Cent din România s-a terminat cu o bătaie. Un jandarm a fost rănit, iar Poliția a făcut mai multe arestări: „A fost lovit în zona capului…'

Citește și: Sabrina Voinea încă e afectată după controversa de la Jocurile Olimpice. A mers la psiholog, cu mama ei: „Pur și simplu nu își revenea. Din ziua aceea este un copil schimbat. Să nu mai vedem sala de gimnastică…’

Citește și: Deea Maxer, mesaj cu subînțeles, după ce s-a zvonit că ea și Robert Drilea s-au despărțit: ‘La finalul zilei ești doar tu cu tine, gândurile tale și cu sufletul tău…’ / Nu mai au poze împreună pe rețelele de socializare


Oana Paraschiv – Viață personală

Cine este Oana Paraschiv de la Asia Express 2024. Dacă despre Mihai Găinușă se cunosc multe lucruri, nu putem spune același lucru și despre Oana Paraschiv. Concurenta de la Asia Express e foarte discretă în privința vieții sale private, deși e o figură celebră în showbiz-ul românesc. Aceasta are părul blond și vârsta de 39 de ani.


Potrivit a1.ro, Oana Paraschiv a copilărit în Focșani și provine dintr-o familie credincioasă. Mama ei e învățătoare, iar tatăl și frații săi sunt preoți. La un moment dat, colega lui Mihai Găinușă își dorea să devină medic, dar a avut o înclinație către televiziune și jurnalism încă din copilărie.

Oana Paraschiv – Carieră

Cine este Oana Paraschiv de la Asia Express 2024. Oana Paraschiv a urmat cursurile la Liceul teoretic „Spiru Haret’ din Focșani. A ajuns la București odată cu studenția, căci a făcut cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din Capitală.


Acum, Oana Paraschiv e stabilită în București, loc în care își desfășoară și activitățile de zi cu zi. Ea e un cunoscut om de radio și televiziune, asemeni coechipierului ei de la Asia Express, Mihai Găinușă.

Oana Paraschiv a ajuns în atenția publicului larg în anul 2012, atunci când a apărut într-o emisiune televizată. Ea și Mihai Găinușă sunt colegi la același loc de muncă, iar atunci când nu lucrează, aceasta preferă să facă activități ce o relaxează. Printre altele, ea adoră să călătorească, lucru ce se poate vedea din postările ei din mediul online, din vacanțe.


Jurnalista Oana Paraschiv se bucură de o comunitate destul de mare în mediul online. Doar pe Instagram, aceasta are peste 2.000 de urmăritori, pe care-i ține la curent cu tot ce e nou în viața ei.

„Mă găsești la radio. Locul unde se trăiesc cele mai frumoase emoții’, scrie Oana Paraschiv în descrierea sa de pe Instagram.


Oana Paraschiv, concurentă la Asia Express, sezonul 7

Cine este Oana Paraschiv de la Asia Express 2024. Din toamnă, o veți putea vedea pe Oana Paraschiv la TV, în show-ul Asia Express. Aceasta e o mare fană a emisiunii și speră să-și depășească toate fricile odată cu participarea sa.

„Asia Express este show-ul din care nu am ratat nicio ediție, ca telespectatoare, și care de multe ori m-a făcut să spun: eu n-aș putea să fac asta vreodată. Ei bine, ce să vezi? Pusă în faţa acestei propuneri nu am putut să spun nu. Cred că este cea mai mare nebunie în care mă arunc și sper să ies învingătoare din această luptă cu mine, să trec peste toate fricile și angoasele pe care le are un om anxios ca mine’, a spus Oana Paraschiv despre Asia Express.

Sursă foto: Instagram