Cine este Pavel Stratan. Autorul piesei „Ghiță” este căsătorit de 22 de ani și mai are un copil, în afară de Cleopatra Stratan

.

Cine este Pavel Stratan. Pavel Stratan este un cunoscut artist din Republica Moldova, însă și-a găsit rapid locul în industria muzicală din România. A debutat pe scenă la vârsta de doar 7 ani și este compozitorul celebrei melodii „Ghiță', lansată în anul 2013. Când vine vorba de viața privată, artistul este căsătorit de mai bine de două decenii cu Rodica Stratan, cea care i-a dăruit doi copii. Iată tot ce nu știai despre despre Pavel Stratan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Pavel Stratan. Pavel Stratan este unul dintre cei mai bine cotați artiști din România și Republica Moldova. Și-a construit succesul muzical în peste 20 de ani de carieră și este autorul unor celebre piese, dintre care amintim „Eu Beu', „M-am născut de ziua mea', „Te sărut' sau „Toți avem'. Primul single lansat de Pavel Stratan este „Ghiță', care a devenit rapid un șlagăr și a urcat în topurile muzicale. Videoclipul melodiei o are protagonistă pe fiica lui, Cleopatra, care pe atunci avea doar 3 ani, devenind cea mai tânără artistă care a reușit să-și lanseze propriul album de succes.

pav21pav21

Citește și: Pavel Stratan a împlinit 52 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis fiica lui, Cleopatra Stratan: 'Eroul meu'

Citește și: Ce relație are Edward Sanda cu socrul său, Pavel Stratan: „El a avut și are încredere și a presimțit că…”

Citește și: Lino Golden și-a cerut iubita în căsătorie, după un an de relație: „Îți mulțumesc că ești alături de mine mereu'. Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Cum a început, de fapt, povestea de iubire dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda: „Credeam că este împreună cu Ioana Ignat”

Cine este Pavel Stratan

Cine este Pavel Stratan. Pavel Stratan are 52 de ani și s-a născut în satul Nișcani din Republica Moldova. Debutul muzical l-a făcut la vârsta de 7 ani, când a pășit pe scena școlii cu o chitară în mână. Abia în anul 2002 a lansat în țara natală primul album, intitulat „Amintiri din copilărie', care a cunoscut apoi succesul și pe piața românească. Artistul a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău.

Într-un interviu mai vechi, Pavel Stratan a recunoscut că nu a fost încurajat de familie să-și urmeze înclinațiile artistice.

„Dacă vroiam să-l văd pe tata vreodată cel mai nefericit trebuia să iau chitara şi să cânt în faţa lui. Niciodată nu a vrut să audă că eu voi ajunge artist. Tata a fost un om foarte serios. A fost tractorist şi a muncit toată viaţa. El ştia că numai prin muncă poţi câştiga bani. Nu înţelegea ce înseamnă să faci o piesă şi să câştigi atâţia bani. Tata ştia că dă de zece ori cu sapa, că are atât cât îşi face cu mâna lui. Nu concepea că poţi să câştigi la loterie sau că poţi face o piesă care să se vândă într-un anumit număr de exemplare', a spus artistul, pentru adevărul.ro, în urmă cu câțiva ani.

Cine este soția lui Pavel Stratan

Cine este Pavel Stratan. În 1999, Pavel Stratan s-a înscris la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, an în care și-a cunoscut și marea dragoste. Artistul și Rodica s-au îndrăgostit imediat și au împlinit, la începutul acestei luni, 22 de ani de căsătorie. Potrivit spuselor acestuia, și-a cunoscut aleasa inimii printr-o prietenă comună, pe când erau studenți, și nu a trecut mult până când a realizat că îi va deveni soție.

„Mi-a prezentat-o o amică foarte bună, care era prietenă cu ea. Apoi, după ce am avut prima noastră întâlnire, am ştiu Când eram tânăr căutam o fată care să aibă părul într-un fel, unghiile în alt fel, să se poarte aşa şi nu altfel, să se îmbrace cu un anumit fel de haine, dar apoi, după ce am trecut de o vârstă, mi-am dat seama că femeia perfectă nu există. După ce o cunoşti şi sunteţi împreună poţi să îi spui să fie aşa, sau altfel, cum vrei tu, dar să o găseşti aşa cum îţi închipui, nu se poate', a povestit cântărețul, într-un interviu pentru Libertatea.

Cu ce se ocupă fiica lui Pavel Stratan

Cine este Pavel Stratan. Pavel Stratan și soția lui, Rodica, au împreună doi copii, pe Cleopatra și Cezar, care au moștenit paisunea pentru muzică. Fiica artistul și-a clădit o carieră frumoasă în industria muzicală din România, lansând mai multe albume și single-uri care au ajuns în topuri. În 2021, cântăreața s-a căsătorit cu Edward Sanda, la numai 19 ani, pentru că a simțit că și-a găsit sufletul pereche.

„La mine n-a fost surpriză, pentru că eu multe dintre lucruri le știam. Pe Edi îl cunoșteam. O cunosc foarte bine pe Cleopatra și niciodată nu m-am gândit la lucrul ăsta, când ea o să facă pasul și dacă o să fie devreme sau târziu. Eu m-am gândit să fie cum a fost la mine, la părinții mei.

Important e cum o să se înțeleagă și după asta ce o să fie. Dar când se întâmplă lucrul ăsta, mai puțin contează. N-am avut nicio reținere, totdeauna am avut încredere în Cleopatra și totodată mă temeam de lucrul ăsta, să nu intervin cu ceva, să nu îi spun vreo părere Cleopatrei, să-i spun cum văd eu lucrurile, s-o influențez. Pentru că, câteodată, părinții fac greșeala asta', a spus Pavel Stratan despre căsătoria fiicei lui.

Cu ce se ocupă fiul lui Pavel Stratan

Cine este Pavel Stratan. La rândul lui, Cezar Stratan, în vârstă de 14 ani, este pasionat de muzică și a făcut primii pași în domeniu. În 2017, tânărul artist și sora lui mai mare au lansat o piesă în colaborare, intitulată „Mami'. În luna decembrie a anului trecut, fiul lui Pavel Stratan a împlinit 14 ani și a primit o urare emoționantă de la Cleopatra.

„La mulți ani frățiorul meu iubit! Nici nu-mi vine să cred cât de mare ești deja și sunt foarte mândră de tine! Să fii sănătos și să ai parte doar de momente unice și speciale în viața ta!’, a fost mesajul postat de Cleopatra Stratan pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton