Cine este Radu Bucălae. Cătălin Bordea și soția lui, Livia, i-au fost nași la nuntă

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Radu Bucălae. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1. Sezonul 19 a debutat la TV, iar telespectatorii au făcut cunoștință cu noii concurenți, în prima ediție. Mulți dintre ei s-au bucurat să-l revadă pe Radu Bucălae, coechipierul Addei, fiind deja cunoscut de la iUmor. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Radu Bucălae. Radu Bucălae face echipă cu Adda în noul sezon Te cunosc de undeva, cel cu numărul 19. Acesta nu este străin de lumina reflectoarelor, fiind cunoscut de la iUmor. Totuși, odată ce l-au revăzut, telespectatorii au fost curioși să afle mai multe despre el. În continuare, vă spunem tot ce nu știați despre Radu Bucălae.

radu-bucalae-1radu-bucalae-1

Citește și: Care sunt cele mai mari temeri ale concurenților de la Te Cunosc de Undeva, în sezonul 19: „Am un mix de emoții. O să-mi fie greu să…'

Citește și: Schimbări la Te cunosc de Undeva!, sezonul 19. Telespectatorii acordă Premiul de Popularitate: „Anunțul se va face chiar…”

Citește și: Premieră în istoria emisiunii Chefi la cuțite. Edina Rumelia Tăurescu a renunțat în timpul probei de gătit și susține că a fost sabotată: „Nu mă prezint așa'

Citește și: Ramona Olaru, avertisment pentru noua iubită a lui Cătălin Cazacu: 'Eu am reușit să scap. Am zis că nu o să spun dar…'

Radu Bucălae – Viață personală

Cine este Radu Bucălae. Radu Bucălae s-a născut pe data de 6 noiembrie 1990, în Târgu-Jiu. În prezent, acesta are 32 de ani. Stand-uper-ul are părul cărunt, ochii căprui și locuiește de mai mulți ani în București. Nu singur, ci alături de frumoasa lui soție, Alexandra, căci concurentul de la Te cunosc de undeva este însurat.

Dacă Radu Bucălae este mai tot timpul în lumina reflectoarelor, nu putem spune același lucru despre soția lui. Alexandra Bucălae preferă să stea mai retrasă și să-i observe din umbră activitatea partenerului ei de viață. Deși nu împărtășesc aceeași pasiune, în ceea ce privește meseria, relația lor merge ca pe roate, drept dovadă că sunt și căsătoriți.

Cine este soția lui Radu Bucălae. Cătălin Bordea și soția lui, Livia, le-au fost nași la nuntă

Cine este Radu Bucălae. Radu Bucălae și soția lui, Alexandra, s-au căsătorit civil acum 3 ani, în 2020. Un an mai târziu, în 2021, cei doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Din păcate, deși își doreau să facă petrecerea de nuntă și cununia religioasă tot în 2020, pandemia le-a dat planurile peste cap și au fost nevoiți să amâne cele două evenimente.

Însă, după ce apele s-au mai liniștit, au trecut imediat la treabă și și-au făcut nunta mult visată. Nași la nuntă le-au fost bunii lor prieteni, Cătălin Bordea și soția lui, Livia. Evenimentul a fost unul fabulos, cu o mulțime de invitați, așa cum s-a putut vedea în imaginile postate de Radu Bucălae pe rețelele de socializare la acea vreme.

Radu Bucălae – Carieră

Cine este Radu Bucălae. Radu Bucălae a terminat Liceul Energetic Târgu-Jiu, iar apoi a urmat și studiile superioare la Universitatea din Craiova, secțiunea de Artă Teatrală. Încă din perioada studenției, acesta a lucrat în departamentul de Arte din Craiova.

Ulterior, Radu Bucălae și-a îndeplinit marele vis și a debutat și-n lumea televiziunii, pentru a demonstra ce calități actoricești deosebite are. De asemenea, a arătat că este și un bun comediat. În prezent, el se numără printre cei mai cunoscuți stand-uperi de la noi din țară.

Radu Bucălae a ajuns până în finala iUmor, în 2017

Cine este Radu Bucălae. Radu Bucălae a devenit celebru odată cu participarea lui la iUmor. Acesta a câștigat a treia ediție a emisiunii în anul 2017 și a ajuns și până în marea finală. Acesta a apărut și la Stand-up Revolution și e urmărit de mii de oameni pe rețelele de socializare.

„Înainte să intru pe scenă, tocmai ce mă întorsesem dintr-un mic turneu la 4:00 dimineața, temerea mea era să nu încurc textul din cauza oboselii sau să uit vreun cuvânt. Cred că am repetat textul de cel puțin 30 de ori, să fiu sigur că iese așa cum vreau eu, și a ieșit', spunea Radu Bucălae, după participarea lui la iUmor.

Radu Bucălae, concurent la Te cunosc de undeva, sezonul 19

În prezent, Radu Bucălae se numără printre concurenții de la „Te cunosc de undeva’, sezonul 19. Comediantul face echipă cu Adda în show-ul de la Antena 1. Acesta și-a anunțat participarea pe rețelele de socializare, printr-un mesaj.

„Din 1 Aprilie, fac echipă cu talentata Adda la Te cunosc de undeva. Proiectul acesta m-a surprins foooarte plăcut. Mulțumesc tuturor!', a scris Radu Bucălae pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton