Cine este Radu Stoicescu, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 27 de ani, este polițist și nu exclude să-și găsească jumătatea în Thailanda

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Radu Stoicescu, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 27 de ani și se numără printre ispitele masculine de la Insula iubirii 2024. Este polițist, dar și-a dorit întotdeauna să ajungă în lumina reflectoarelor. Fire aventurieră, acesta nu exclude să-și găsească jumătatea chiar în Thailanda.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Radu Stoicescu, ispita de la Insula Iubirii 2024 Cel de-al optulea sezon al emisiunii Insula iubirii a debutat pe 15 iulie. Timp de 21 de zile, cuplurile îşi vor supune partenerul, dar şi pe ei înşişi, celor mai intense tentaţii, trăind aventura vieţii lor, pentru ca la final, fiecare partener să ia asumat decizia pentru care a venit la Insula Iubirii.

radu13radu13

Citește și: „Am stabilit data nunţii. Am dat avans pentru toate'. Un cuplu de la Insula iubirii își testează relația înainte de a deveni soț și soție

Citește și: Cine este Larisa Mârtan, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 24 de ani și a trecut printr-un avort și o relație toxică: „Am ieșit puțin cam șifonată. A fost un fel de șoc pentru mine să…'

Citește și: Ce sacrificii a făcut Jorge pentru fiica lui, Karina, după divorțul de Alina Laufer: „Am rămas zero barat, fără nimic, şi a trebuit să lupt pentru copilul meu”

Citește și: Constantin Stan, gest cavaleresc față de Andreea Berecleanu, în vacanță. Medicul estetician s-a aplecat să-i lege soției sale șiretul la pantof

Cine este Radu Stoicescu, ispita de la Insula Iubirii 2024

Cine este Radu Stoicescu, ispita de la Insula Iubirii 2024. Tânărul în vârstă de 27 de ani este brunet și lucrează ca polițist și instructor de înot pentru copii. Are un corp bine definit, este carismatic și determinat să-și atingă obiective.

Deși are o carieră stabilă, ispita acestui sezon și-a dorit dintotdeauna să ajungă în lumina reflectoarelor. S-a înscris la Insula Iubirii la insistențele apropiaților și e convins că aici își va putea pune în practică abilitățile de cuceritor. Obiectivul său este să devină cunoscut și să desfășoare, în paralel cu jobul, o activitate artistică.

Se caracterizează ca fiind în spirit aventurier, tocmai de aceea s-a lăsat convins să participe la acest show. Este pasionat de sport, aventură și călătorii și are dorința de a experimenta senzații puternice.

Radu Stoicescu nu exclude să-și găsească jumătatea în Thailanda

Cine este Radu Stoicescu, ispita de la Insula Iubirii 2024. Deși are calități de cuceritor, tânărul spune că nu se va rezuma doar la rolul de ispită, fiind deschis la varianta în care s-ar putea întoarce într-un cuplu din Thailanda.

E convins că are calitățile unui partener ideal: energie, entuziasm, prospețime, vitalitate, comunicare deschisă, maturitate emoțională, dar și multe altele. Fosta lui iubită îl compară cu un Toy Boy. La capitolul hobby-uri, Radu Stoicescu spune că e pasionat de sală și călătorii alături de câinele său.

Radu Stoicescu demonstrează mult stil, având o pasiune pentru modă și fotografie. Promite să impresioneze prin prezența sa puternică, farmecul natural și încrederea de sine.

Până acum, la Insula iubirii, Radu Stoicescu s-a apropiat cel mai mult de concurenta Daiana. Aceștia au petrecut mai mult timp împreună, ieșind la date-uri, au vorbit și s-au distrat, însă nu a existat nicio apropiere de alt tip între ei. Acesta a primit o palmă din partea tinerei când a atins-o pe picior, în piscină.

Radu Vâlcan, declarații despre Insula iubirii 2024

Pornind de la premisa „cine iubeşte nu lasă’, Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor. Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!’, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show de la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?’, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?’ sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula iubirii.

Sursa foto: Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton