Cine este Radu Țibulcă. Și-a dat demisia de la Kanal D, după ce a apărut în serialul Moldovenii

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Radu Țibulcă. Radu Țibulcă le-a pregătit fanilor săi o mega-surpriză! Tânărul cu un succes formidabil pe rețelele de socializare participă în noul sezon Te cunosc de undeva. În competiția de la Antena 1, acesta face echipă cu celebrul CRBL. Aceștia au dat deja startul primelor transformări și sunt dornici să câștige. Iată tot ce nu știai despre Radu Țibulcă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Radu Țibulcă. Radu Țibulcă se numără printre concurenții de la Te cunosc de undeva, sezonul 19. Acesta nu e însă la primul contact cu televiziunea. Tânărul nu e deloc străin de lumina reflectoarelor, căci a făcut parte, o lungă perioadă de timp, din echipa Kanal D, până a decis să-și dea demisia.

radu-tibulca-1radu-tibulca-1

Cine este Radu Țibulcă. Radu Țibulcă s-a născut pe data de 24 iulie 1996, la Iași. Așadar, concurentul de la Te cunosc de undeva este zodia Leu. Acum câțiva ani, acesta și-a părăsit orașul natal pentru a se muta în București. Totul pentru a-și vedea visul împlinit, acela de a fi celebru.

Citește și: „A venit după ani de șicanări. Mi s-a părut abuziv”. Jamila rupe tăcerea despre scandalul cu bucătăreasa Laura Laurențiu

Citește și: Ilinca Obădescu și Mihai Gruia de la Akcent se căsătoresc. Când are loc nunta și ce rochie va purta mireasa: „Nu ne-a dat prea mari bătăi de cap'

Citește și: Jean Paler nu primește vouchere speciale, de la Guvern, de Paște: „N-am stat niciodată cu mâna întinsă”. Actorul este ajutat cu bani de fiica și fiul lui

Citește și: Casa Regelui Charles din Viscri a fost redeschisă publicului. Cât costa o noapte de cazare la „Casa albastră'

Cine este Radu Țibulcă

Cine este Radu Țibulcă. În prezent, Radu Țibulcă e unul dintre cei mai îndrăgiți creatori de conținut, în mediul online, din România. O mare parte din materialele lui se bazează pe divertisment, iar acestea i-au adus celebritatea într-un timp relativ scurt. În plus, el e gazda unui podcast pe YouTube.

Concurentul de la Te cunosc de undeva și-a descoperit pasiunea pentru actorie încă din copilărie. Când era elev în școala generală, el a fost implicat în diverse cupluri de teatru. Ulterior, în liceu, el a devenit membru al unei trupe de teatru în limba franceză. De asemenea, a mers la mai multe festivaluri de teatru din Europa, lucru ce l-a făcut să-și dea seama cât de mult iubește acest domeniu.

De ce a renunțat Radu Țibulcă la facultate

Cine este Radu Țibulcă. Radu Țibulcă a urmat, însă, un profil real la liceu. Acesta a absolvit Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Iaşi, specialitatea matematică-informatică, în anul 2015. Apoi, el a intrat la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică UNATC Bucureşti, secţia Arta Actorului. A renunțat însă în 2016, la doar câteva săptămâni.

De atunci, Radu Țibulcă a decis să se concentreze exclusiv pe conținutul său din mediul online, lucru de care e mândru.

„Sunt fericit pentru că sunt tot mai mulți oameni care mă recunosc pe stradă sau în diverse locuri. Se întâmplă tot mai rar să mă întrebe cineva cu ce mă ocup, lumea a început să știe ce fac și, chiar dacă nu îmi cunoaște toate ipostazele profesionale, în una tot mă regăsește. Fie că mă recunosc ca om de radio sau de televiziune, pentru mine este important să știe lumea despre mine că sunt om', a declarat Radu Țibulcă, acum ceva vreme.

Radu Țibulcă, cel mai tânăr realizator de matinal din istoria radioului din România

Cine este Radu Țibulcă. De asemenea, Radu Țibulcă a cochetat și cu radio-ul. S-a anagajat la 21 de ani, devenind astfel „cel mai tânăr realizator de matinal din istoria radioului din România'.

„La 21 de ani am fost, practic, aruncat în lumea aceasta a radioului. Am devenit astfel cel mai tânăr realizator de matinal din istoria radioului din România, ceea ce m-a bucurat foarte tare.

Nu a fost ceva ce mi-am dorit, dar m-a responsabilizat foarte tare, am învățat foarte multe. Mi-am dorit să fiu actor, om de televiziune. Acum îmi plac foarte mult ambele ipostaze.

Dacă ar trebui să aleg, aș alege actoria, dar experiența din radio a fost cel mai bun antrenament pentru ceea ce doresc să fac în viitor', a mai spus Radu Țibulcă.

De ce și-a dat Radu Țibulcă demisia de la Kanal D

Cine este Radu Țibulcă. Între timp, Radu Țibulcă a ajuns să colaboreze cu grupul de comedie „3chestii'. A apărut în peste 100 de sketchuri comice, iar materialele au strâns mai bine de 300 de milioane de vizualizări în mediul online.

În anul 2019, Radu Țibulcă a bifat o nouă reușită, devenind protagonist și co-scenarist al serialului de comedie „Moldovenii', de la Kanal D. Acest proiect a fost adaptat formatului din sketcurile comice de pe canalul de YouTube. A decis, însă, să-și dea demisia de la Kanal D după mai bine de 2 ani de actorie, pentru a se concentra pe alte proiecte.

„Se încheie o perioadă agitată, dar foarte frumoasă, cu multe amintiri plăcute, cu multe lucruri faine realizate și, cel mai important, cu mulți oameni pe care mă bucur nespus că i-am întâlnit!

În acești ani am învățat o grămadă de lucruri mișto, am evoluat atât profesional, cât și social și tind să cred că m-am maturizat cu adevărat! Iar pentru toate aceste lucruri le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din povestea mea de-aici. Și celor care m-au plăcut, dar și celor cărora le-am fost mai antipatic!

Deși mă bucur nespus de faptul că de-acum voi avea suficient timp la dispoziție pentru a mă ocupa de proiectele pe care le tot plănuiam, despărțirea asta deja îmi stârnește nostalgie. Iar dacă va fi vreodată să mă întorc, o voi face cu cel mai mare drag!', spunea atunci Radu Țibulcă.

Cine sunt concurenții de la Te cunosc de undeva, sezonul 19

În sezonul 19 de la Te cunosc de undeva, noi concurenți sunt gata să se transforme în cele mai tari personaje. Aceștia sunt: Emilian și WRS, Damian Drăghici și iubita sa, Cristina, Anca Țurcașiu și Jean Gavril, Nicole Cherry și Juno, Valentin Sanfira și Codruța Sanfira, Radu Țibulcă și CRBL, Adda și Radu Bucălae, Misha și AMNA.

Jurații emisiunii aceiași ca și în sezonul anterior, respectiv: Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan. Designerul Zarug ia interviuri participanților, iar Pepe și Alina Pușcaș prezintă întregul show.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton