Cine este Raluca Hulubei de la Chefi la cuțite. A înscris-o în competiție și pe prietena ei, Mirela Chiroabă, din echipa lui Sorin Bontea

.

Cine este Raluca Hulubei de la Chefi la cuțite. Așteptarea a luat sfârșit pentru telespectatorii Chefi la cuțite! Luni seară, 25 septembrie, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au ales echipele. Printre concurentele norocoase care au trecut de bootcamp se numără și Raluca Hulubei, din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Cine este Raluca Hulubei de la Chefi la cuțite. În ediția de luni, 25 septembrie, la Chefi la cuțite s-a desfășurat etapa bootcamp-ului. Dintre zecile de concurenți ce au trecut de preselecții, doar câțiva au reușit să sa califice în echipe. Printre ei se numără și Raluca Hulubei. Aceasta face parte din echipa turcoaz, cea a lui Chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Cine e Răzvan Mincă de la Chefi la cuțite. Are 38 de ani și deține un restaurant cu specific mexican


Citește și: Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău de la un preparat, la Chefi la Cuțite, și s-a oprit din jurizare: „Eu nu mai pot. Îmi trebuie o pauză măcar’

Citește și: „Ce fel de om poți să fii când te dai prieten cu cineva doar la bine, petreceri, distracții, încasezi și bani'. Alex Bodi l-a atacat pe Dorian Popa, după ce artistul a declarat că a fost înșelat de Călin Donca

Citește și: Dony s-a căsătorit în secret. Artistul și soția lui, Georgiana, urmează să devină părinți curând


Cine este Raluca Hulubei de la Chefi la cuțite

Cine este Raluca Hulubei de la Chefi la cuțite. Raluca Hulubei a venit în preselecții alături de cele mai bune prietene ale sale, Mirela Chiroabă și Aurelia Oancea. Ea a fost cea care le-a înscris, cu speranța că toate vor ajunge în finale. Mirela Chiroabă a fost la fel de norocoasă ca Raluca Hulubei, ajungând în echipa lui Sorin Bontea, însă Aurelia Oancea nu a reușit…

În etapa preselecțiilor, Raluca Hulubei se lăuda cu aptitudinile sale în bucătărie, dar a avut cuvinte de laudă și la adresa prietenelor ei. Deși susținea atunci că vrea să facă parte din echipa lui Florin Dumitrescu, aceasta a ajuns la Cătălin Scărlătescu.


„Nu le-am spus nici prietenelor mele, nici Mirelei, nici Aurei că le înscriu, că ce nu știi, nu te doare, nu? Dacă sunt cu Mirela și cu Aura, sigur ne distrăm. Mă liniștește să le văd lângă mine.

Toate trei suntem bune în mod diferit. Eu sunt bună pe creație, Aura este foarte bună pe execuție, nu o bați pe Aura. Mirela, în schimb, este imbatabilă la gust. Cea mai bună să câștige, că noi ne iubim oricum la sfârșit. Eu vreau la Florin Dumitrescu’, spunea Raluca Hulubei în preselecțiile de la Chefi la cuțite.


Raluca Hulubei de la Chefi la cuțite este blogger și copywriter

Cine este Raluca Hulubei de la Chefi la cuțite. Raluca Hulubei face parte, așadar, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, cea cu tunica turcoaz. Tânăra concurentă de la Chefi la cuțite, sezonul 12, este blogger și copywriter. Pasionată de gătit, aceasta a decis că e timpul perfect să se înscrie în competiția culinară, după ce a urmărit-o ani la rândul la TV.

După ce a primit două cuțite, aceasta a continuat să se afirme și în etapa bootcamp-ului, unde participanții au trebuit să gătească un sandviș cald și o porție de paste, iar preparatele ei au fost delicioase.


Cum arată echipele de la Chefi la cuțite, sezonul 12

În ediția de luni seară, la Antena 1 a fost difuzat al 15-lea episod Chefi la Cuțite, sezonul 12. În această etapă, cei trei jurați ai show-ului culinar și-au ales echipele.


Chef Florin Dumitrescu a oferit în total șase tunici magenta, care s-au alăturat cuțitului său de aur. Cel din urmă este Janni Alexandridis. El va face echipă cu: Horia Manea, Maria Paraschiv, Ursit Dan Dumitru (Ursu), Mioara Sirbuscu, Ioana Dehelean și Alexandru Bunea.

Chef Cătălin Scărlătescu a oferit 6 tunici turcoaz, pe lângă cuțitul lui de aur: Alex Mihoc. Concurenții din echipa juratului de la Chefi la cuțite sunt: Raluca Hulubei, Monica Iliescu, Răzvan Mincă, Fabian Soare, Nadd Hu și Cosmin Berki.


Chef Sorin Bontea a oferit 6 tunici de culoare portocalie, pe lângă Valentin Timofte, cuțitul lui de aur, pentru a-și întregi echipa. Așadar, echipa portocalie este formată din: Cristina Sabău, Mihaela Bărbosu, Mirela Chiroabă, Maryoris Hurtado, Ioan Frățilă (Nea Ion) și Zaid Mohannad (Habibi).

Sursă foto: Captură video, Antena 1, Facebook