Cine este Raluca Pastramă. A fost căsătorită cu Pepe, a trecut prin două divorțuri și are trei copii

.

Cine este Raluca Pastramă. Raluca Pastramă a devenit cunoscută în întreaga țară prin prisma mariajului cu Pepe. Cei doi au divorțat însă după opt ani, deși au două fete împreună. Ulterior, ea și-a refăcut viața amoroasă alături de Ibrahim Ibru, cu care are o fetiță, dar și ei s-au despărțit oficial, după doar doi ani de căsnicie. Iată tot ce nu știai despre Raluca Pastramă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


Cine este Raluca Pastramă. În ultima perioadă, numele Ralucăi Pastramă este pe buzele tuturor. Bruneta se află într-un scandal uriaș cu foștii ei soți, Pepe și Ibrahim Ibru, tații fetițelor ei. Raluca Pastramă are două fiice cu Pepe, pe Rosa și Maria, și încă o fetiță cu Ibrahim Ibru, pe nume Maryam. Iată de ce a ajuns vedeta în conflict cu foștii ei parteneri!

Citește și: Cine este Tibi, bărbatul menționat de Pepe în filmările compromițătoare cu Raluca Pastramă. A reacționat după speculațiile de infidelitate: „Nu vreau să…’


Citește și: Pepe susține că are filmări care dovedesc că Raluca Pastramă consumă substanțe interzise. Cum s-a apărat ea: „Nu m-am drogat în viața mea. Este o imagine pe care Ibrahim…’

Citește și: Cum și-a descoperit Michaela Prosan pasiunea pentru actorie: „Curiozitatea m-a împins să fac multe lucruri, iar întâlnirea cu actoria nu a fost întâmplătoare. E o meserie cu și despre oameni. Mă fascinează…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație au copiii Cristinei Spătar cu tatăl lor după divorț și cum se înțeleg cu Vicențiu Mocanu, actualul ei soț: „Nu am custodie totală, dar…’


Raluca Pastramă – Viață personală

Cine este Raluca Pastramă. Raluca Pastramă are o viață amoroasă tumultoasă. În anul 2014, ea și Pepe făceau nuntă, iar fanii îi vedeau împreună până la adânci bătrâneți. Aveau o familie frumoasă, alături de fiicele lor superbe, Maria și Rosa, și formau un tablou perfect. După opt ani de căsnicie, însă, aceștia au ajuns la divorț.


„În cazul divorțului de Pepe regret că nu am ieșit să spun partea mea de adevăr. Îmi pare rău că am permis să fiu denigrată, dar cine e deștept și pune totul cap la cap își dă seama că eu nu l-am înșelat. Mi s-a indus ideea că aș greși dacă ies să vorbesc, mi-au băgat în cap că sunt slabă. În plus, nu am vrut să îmi fac fetele să sufere, ele nu își mai doreau să ne certăm. Și, să fiu sinceră, eu nu am nevoie să apar la TV, nu sunt vedetă, nu vreau să îmi spăl lucrurile în public. Nu mă ajută absolut deloc. Dacă nu am ieșit când au fost mizeriile cu Zăvoranca, acum chiar nu îmi trebuie așa ceva’, a dezvăluit Raluca Pastramă, acum ceva timp, în emisiunea moderată de Cristi Brancu.


Raluca Pastramă a trecut prin două divorțuri și are trei fetițe

Cine este Raluca Pastramă. După divorțul de Pepe, Raluca Pastramă l-a cunoscut pe Ibrahim Ibru, un bărbat de origine arabă stabilit în România, ce deține mai multe afaceri. O vreme, ea l-a ținut departe de ochii curioșilor, dar, ulterior, și-au asumat public relația, mai ales că au și o fiică împreună, pe nume Maryam.

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru s-au căsătorit în vara lui 2022, iar nași de cununie le-au fost Gabriela Firea și Florentin Pandele. Un an mai târziu, bruneta anunța că s-au despărțit, dar abia acum, în 2024, au divorțat oficial.


Pe 21 octombrie, Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru s-au prezentat la Judecătoria Buftea. Procesul de divorț s-a finalizat, însă instanța nu a stabilit domiciliul fiicei lor.

„La termenul din data de luni 21 octombrie, cei doi au divorțat și a mai rămas de stabilit unde o să aibă domiciliul copilul.

De fapt, scandalul cel mai mare este între Raluca Pastramă și Pepe, iar noi nu vrem să ne băgăm acolo, nu de alta dar nu ne interesează.

Termenul următor s-a stabilit pe data de 2 decembrie, atunci când vom mai audia un martor. Practic, opinez că pe data de 2 decembrie se va închide procesul‘, a spus avocatul Adrian Cuculis pentru Click.


Raluca Pastramă, în scandal cu foștii soți, Pepe și Ibrahim Ibru

Cine este Raluca Pastramă. În prezent, Raluca Pastramă se află în prezent în scandal cu foștii soți. Aceasta e de părere că Pepe și Ibrahim Ibru s-au aliat împotriva ei, ca să-i ia copiii.

„Pepe și Ibrahim s-au aliat împotriva mea, din frică, că nu pot avea câștig de cauză, deci mă lupt singură contra a doi bărbați și acum și al treilea. Am zis „bărbați pentru că așa par, dar nu știu dacă pot fi numiți așa, dacă s-au aliat trei oameni împotriva unei femei ca să-i ia copiii. Este dureros să spun asta, nu-mi vine să cred că se întâmplă așa ceva în zilele noastre, DAR AM CREDINȚA CĂ JUDECĂTORII VOR PUTEA SĂ VADĂ ȘI SE VA FACE DREPTATE!’, susține Raluca Pastramă.


Iar acuzațiile Ralucăi Pastramă nu se opresc aici. Bruneta spune îl dă în judecată pe Ibrahim Ibru, pentru că ar fi filmat-o în ipostaze interzise și i-ar fi trimis filmările lui Pepe. Tot acum, la ani buni de la divorț, ea îl acuză pe cântăreț că ar fi înșelat-o cu Yasmine Ody, care i-a fost prietenă.

Raluca Pastramă – Carieră

Cine este Raluca Pastramă. Raluca Pastramă susține că Pepe vrea să se răzbune pe ea prin orice mijloace și nu înțelege de ce face asta, pentru că atunci când s-au despărțit, spune ea, nu a luat nimic, nici casa, nici vreo mașină. Ea afirmă că a rămas cu grădinița pe care o aveau, dar pentru asta susține că îi plătește și azi rate solistului. Raluca are convingerea că Pepe a rămas cu resentimente după separare.


Raluca Pastramă mărturisește că Pepe a fost citat ca martor în procesul ei cu Ibrahim, dar în cele din urmă nu a mai fost audiat.

„Pepe se implică în discuția asta murdară unde nu își are locul, dar un ban în plus e binevenit, chit că e pe spatele unui copil mic de doi ani de zile, nu contează, contează să apărem la televizor și să spunem toate mizeriile din lume ca să ne vadă și pe noi lumea la televizor. El nu mi-a donat mie grădinița, eu îi plătesc lui rate.

Eu la divorț i-am cedat lui Pepe absolut tot, case, mașini, tot ce aveam noi în perioada aceea și tot ce am construit împreună în cei 9 ani de căsnicie. Eu oricând pot veni și demonstra că eu îi plătesc lui rate lunare la grădiniță.(…) Mie nu mi-a dat absolut nimic Pepe la divorț’, a declarat Raluca Pastramă la Un show păcătos, emisiune prezentată de Dan Capatos.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, instagram