Cine este Raluca Tănase. S-a reprofilat în afaceri după destrămarea trupei Bambi și a fost înșelată de foștii iubiți

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Raluca Tănase. Alături de sora ei, Denisa, Raluca Tănase a făcut furori în trupa „Bambi', formație ce s-a destrămat în 2015. De atunci, fiecare și-a continuat viața, o perioadă concentrându-se pe cariera solo de artist, ca mai apoi să se lanseze amândouă într-un domeniu complet diferit față de muzică. Acestea activează acum în domeniul afacerilor și se bucură de câștiguri impresionante. Iată tot ce nu știai despre Raluca Tănase!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Raluca Tănase. Asemeni surorii ei, Raluca Tănase are un parcurs la fel de spectaculos în ceea ce privește cariera. După ce, inițial, a crezut că muzica e marea ei iubire, acesta s-a reprofilat și s-a orientat către domeniul afacerilor. Deși trupa lor, celebra „Bambi' s-a destrămat acum mulți ani și fiecare și-a văzut de activitatea ei profesională, au rămas în relații la fel de bune și sunt extrem de apropiate și acum.

raluca-tanase-1raluca-tanase-1

Citește și: Raluca Tănase de la Bravo, ai stil! e din nou singură. Vedeta s-a despărțit de iubit definitiv: 'Telenovela vieții…'

Citește și: Cum se înțelege Denisa Tănase cu sora ei, Raluca, după ce s-a mutat în Dubai: „Lucrează împreună cu noi. Este…' / EXCLUSIV

Citește și: Paula Chirilă a recunoscut că a fost atrasă de Connect-R: „A fost crush-ul meu, eram fiartă pe el'. Dezvăluirile făcute de actriță la Te cunosc de undeva, unde sunt colegi

Citește și: Puya și-a făcut mare gospodărie la țară, are solar, iar acum își amenajează o livadă. Artistul are mai multe proprietăți: „Astea nu le găsești prin supermarket, acolo sunt interzise astea românești”

Raluca Tănase – Viață personală

Cine este Raluca Tănase. Raluca Tănase s-a născut pe data de 2 ianuarie 1985, în București. În prezent, ea are vârsta de 39 de ani. Aceasta are părul blond și este zodia Capricorn.

Raluca Tănase are o soră la fel de celebră ca ea, pe Denisa Tănase. Asemănarea dintre ele două este izbitoare, astfel că mulți au crezut, inițial, că sunt gemene. Acestea au făcut furori împreună în cadrul trupei „Bambi', proiect ce le-a adus câștiguri impresionante în conturi.

În comparație cu sora ei, care s-a măritat și s-a așezat la casa ei, Raluca Tănase a fost mai ghinionistă în privința vieții sentimentale. Aceata a trecut prin mai multe eșecuri în dragoste, iar, la un moment dat, spunea că a fost înșelată de mai mulți foști parteneri.

„În câteva dintre relații am fost înșelată și ăsta a fost motivul pentru care am rupt relația. Nu consider că nu am făcut eu ce trebuia, așa au stat lucrurile. Eu nu plec așa pur și simplu din relații. Suntem temperamentală în relații, sunt posesivă, geloasă și îmi spun punctul de vedere de fiecare dată', declara Raluca Tănase, acum ceva timp.

În prezent, nu se știe dacă blondina e sau nu într-o relație. Acum aproape doi ani, ea declara că nu a apărut nimeni în viața ei și că se concentrează pe alte aspecte din viața ei.

„Sunt 100% implicată în proiectele mele, nu a apărut Făt Frumos, poate sunt și eu foarte pretențioasă. Cu cât înaintezi în vârstă se întâmplă, într-adevăr ai din ce în ce mai multe pretenții. Dar cred că nu a ajuns timpul, cred că urmează, cine știe, toate la timpul lor, acum sunt super implicată în ceea ce fac și cred că este momentul în care trebuie să demonstrez și pe latura asta', spunea Raluca Tănase, conform libertatea.ro.

Raluca Tănase – Carieră

Cine este Raluca Tănase. Raluca Tănase a devenit celebră în urmă cu mai bine de 20 de ani, atunci când ea și sora ei, Denisa, au pus bazele trupei „Bambi'. Blondina și-a descoperit însă pasiunea pentru muzică de când era mică. Aceasta a studiat în cadrul Universității Naționale de Muzică București, iar printre primele contacte pe care le-a avut cu industria artistică au avut loc la Palatul Copiilor din Capitală.

În 1999, Denisa și Raluca Tănase au apărut în diverse emisiuni TV și la concursuri de muzică pe care le-au și câștigat. Nu a durat mult și au lansat și primul lor videoclip „Doi ochi căprui’, iar apoi au au scos și primul lor album, intitulat „Bilețele de dragoste’.

Prima lor piesă s-a bucurat de un succes uriaș, fiind ascultată pe toate posturile de radio și televiziune. Albumul lor s-a vândut timp de 8 luni, în peste 100.000 de exemplare. În anul 2011, cele două surori, Denisa și Raluca Tănase, au bifat o mare reușită, obținând Discul de Aur pentru albumul „Îmi cânt iubirea’.

Deși au avut mare succes la public împreună, în 2015, Denisa și Raluca Tănase au decis ca fiecare să meargă pe o carieră solo. Denisa Tănase s-a reprofilat și s-a lansat în afaceri, devenind owner&founder la propriul său brand de parfumerie lu cosmetică, denumit „My Geisha', domeniu spre care se pare că s-a orientat și sora ei, Raluca Tănase.

Cu ce se ocupă Raluca Tănase, după destrămarea trupei Bambi

Cine este Raluca Tănase. Mai exact, Raluca Tănase se ocupă acum de brand-ul surorii sale și o ajută pe Denisa cu tot ce poate pentru ca să-și desfășoare activitatea așa cum trebuie.

„Așa se întâmplă în familie. Oarecum am fost obligată să intru în domeniile astea, pentru că a venit pandemia și peste mine cum s-a întâmplat cu toți artiștii de altfel și trebuia să am ceva activitate. Muzică nu mai puteam să fac pentru că nu aveam unde să cânt, așa că ușor ușor am început să descopăr secretele domeniului în care sora mea deja activa. A început să-mi placă foarte mult și am hotărât să rămân aici', a spunea Raluca Tănase în urmă cu ceva timp, mai scrie sursa citată.

Așadar, Raluca Tănase se bucură și ea un mare succes, la fel ca sora ei, Denisa. Pentru a ajunge însă unde este astăzi, Raluca a povestit că a trebuit să depună mari eforturi și a făcut numeroase sacrificii.

„Cred că partea asta vine și în urma implicării, pentru că muncim foarte mult, dormim foarte puține ore, suntem sută la sută în business-urile pe care le avem ca familie, mă implic foarte mult și în ceea ce înseamnă businessul cumnatului meu, mai ales la început am fost extrem de activă pentru că trebuie să ajuți când este nevoie. Cred că vine în urma implicării', a completat ea.

Aceasta a apărut în 2020 la Bravo, ai stil! Celebrities, fiind pasionată și de modă. A fost, însă, prima vedetă eliminată din concurs.

Sursă foto: instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton