Cine este Ramona de la Mireasa, sezonul 10. L-a părăsit pe tatăl fiicei ei din cauza dependenței de jocuri de noroc: „Era foarte agresiv verbal. M-a scuipat, m-a lăsat pe jos”

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Ramona de la Mireasa. Are 24 de ani și se numără printre concurentele de la Mireasa, sezonul 10. S-a înscris în emisiune să-și găsească sufletul pereche, dar recunoaște că nu mai are încredere în bărbați. Pe tatăl fiicei ei l-a părăsit din cauza dependenței de jocuri de noroc.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Ramona de la Mireasa. Cel de-al zecelea sezon al emisiunii Mireasa, cea mai longevivă emisiune matrimonială din România, a avut premiera pe 29 iulie. Opt fete și opt băieți vor începe un capitol nou în viața lor, dornici să-și întâlnească iubirea. Premiul cel mare poate fi câștigat doar de cuplul care se va căsători în cadrul emisiunii.

ram9ram9

Citește și: Cine este Tess de la Mireasa, sezonul 10. Are 23 de ani și nu acceptă un partener fără facultate: „Vreau să aibă diplomă, să știu că și-a terminat educația'

Citește și: Cine este Sorin Drăghia de la Mireasa, sezonul 10. A făcut închisoare pentru trafic de droguri: „Am pierdut trei ani din viața mea. Vindeam doar canabis'

Citește și: Jocurile Olimpice Paris 2024. Medalie de aur pentru România, la canotaj, câștigată de echipa feminină de 8+1. „E ireal că am urcat pe podiumul olimpic de două ori!”

Citește și: Program TV Insula Iubirii. În ce zile și la ce oră se difuzează Insula Iubirii 2024

Cine este Ramona de la Mireasa, sezonul 10

Cine este Ramona? Are 24 de ani, s-a născut în Hunedoara și speră să-și întâlnească jumătatea în cel mai nou sezon al emisiunii Mireasa. De doi ani și jumătate este stabilită în Germania și lucrează în aeroport, la controlul bagajelor.

Concurenta caută un partener mai calm decât ea și care s-o tempere. Din fosta relație are o fetiță și a dezvăluit detalii dureroase din relația cu tatăl micuței.

„Eu când eram încărcinată, nu m-am îngrășat deloc. Eram așa. Doar burta era mare. Nu am avut grețuri, pofte. Nici nu am știut că sunt gravidă. Eram în Germania și m-am protejat. După s-a certat fostul meu cu cei de acolo și am plecat acasă', a povestit fata.

„El a plecat la muncă. Eu stătam acasă în perioada aia, cu jaluzele trase. Nu aveam voie să mă duc la mami. Credeam că sunt fericită. Nu realizam. Și îi zic: când vii din cursă, cumpără-mi și mie un test de sarcină. Și nu a ieșit nimic. După, a doua zi, erau două liniuțe: una foarte clară, una un pic. Apoi am făcut iar. Eram panicată, nu știam dacă să mă bucur sau nu', a mai adăugat concurenta de la Mireasa, sezon 10.

Ramona de la Mireasa l-a părăsit pe tatăl copilului din cauza dependenței de jocuri de noroc

Într-o discuție cu celelalte concurente, tânăra de 24 de ani și-a deschis sufletul și a povestit cum s-a încheiat relația cu tatăl fetiței ei. Bărbatul era dependent de jocuri de noroc, agresiv verbal, iar decizia despărțirii nu a fost deloc ușoară.

„Tatăl copilului meu juca la păcănele. Nu doar ăsta a fost motivul pentru care ne-am despărțit, sunt mai multe motive. Am preferat să nu spun nimănui, nu am vorbit cu nimeni despre asta. Singurul care știe e fratele meu. Era foarte, nu știu cum să spun, foarte agresiv verbal. Nu am rămas fără bani în casă fiindcă mă ajutau mereu mami și tati. Dacă nu erau părinții, da, rămâneam fără bani în casă. Cel mai mult m-a marcat un episod când trebuia să mergem să facem cumpărături și-mi aduc aminte că ne-am întâlnit cu fratele meu, a propus să mergem toți să mergem să bem ceva, dar a refuzat. Prietenii noștri s-au oferit și ei, a refuzat. A zis că merge cu mine să scoatem bani și după merge cu prietenii. Mi s-a părut ciudat că nu merge cu fratele meu și alege prietenii, el s-a supărat, n-a mai făcut nicio cumpărătură, pe drumul spre casă (unde nu sunt case) m-a scuipat de trei ori și m-a lăsat pe jos. Mi-a fost greu să îmi fac o altă relație după, nu am mai avut încredere', a zis Ramona cu lacrimi în ochi, abia putând să își mai ascundă durerea.

„M-am întors acasă la el pentru că atunci consideram că asta e cel mai bine pentru mine și fetița mea. După ce au divorțat ai mei am realizat că nu era ok nici relația mea, am vorbit mult cu fratele mele și mi-a zis că nu ar trebui să accept multe lucruri. Am hotărât să ne despărțim. A fost greu, prima mea relație, a țintut 6 ani. Dar de atunci nu am mai putut să am încredere în băieți. Nu m-a lovit, poate să mă ia de păr, dar atât', a mai completat tânăra, spre uimirea tuturor.

Când se difuzează Mireasa, sezonul 10

Noul sezon al emisiunii Mireasa se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1  și pe AntenaPLAY. Premiera noului sezon o aduce în faţa telespectatorilor pe Mirela Vaida, cea care îi va ţine locul Simonei Gherghe la începutul noului sezon, la Antena 1.

„Am primit cu nostalgie, cu bucurie şi cu emoţie propunerea de a începe acest sezon Mireasa. Îi voi ţine locul colegei noastre, Simona, pentru o perioadă scurtă de timp, care îşi va prelungi astfel puţin vacanţa. Eu sunt legată de proiectul acesta, căci aşa a început colaborarea mea cu Antena 1, în urmă cu aproximativ 14 ani, un proiect care mi-a adus satisfacţii şi relaţii cu foştii concurenţi care rămân pe viaţă. Experienţa în sine a acestui show este una unică. Abia aştept să cunosc noii concurenţi, luni, în direct la Antena 1, începând cu ora 14.00 şi le spun doar atât: să se bucure că au această şansă de a face parte dintr-un reality show de succes şi să trăiască momentul, pentru că sunt la vârsta la care îşi permit să experimenteze, mai ales că nu ştii niciodată când poţi să îţi găseşti marea iubire!, a declarat Mirela Vaida.

Sursa foto: Captură & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton