Cine este Răzvan Botezatu. A recunoscut că este gay

.

Cine este Răzvan Botezatu. Răzvan Botezatu le-a pregătit fanilor săi o mega-surpriză. După o lungă perioadă de absență de pe micile ecrane, acesta va reveni în forță. Și nu oricum, ci într-un show de senzație. El, alături de alți 12 concurenți, fac parte din noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Iată tot ce nu știai despre fostul prezentator TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Răzvan Botezatu. Așadar, Răzvan Botezatu este unul dintre cei 12 concurenți de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' 2022. El și restul participanților își vor testa la maximum limitele psihice și fizice în cel mai așteptat show al toamnei. Aceștia vor fi puși în fața unor provocări extreme, dar și a celor mai mari fobii. Rămâne de văzut cum se vor descurca.

razvan-botezatu-1razvan-botezatu-1

Cine este Răzvan Botezatu. Răzvan Botezatu, pe numele lui complet Răzvan Gabriel Botezatu, s-a născut pe data de 18 aprilie 1990. În prezent, concurentul de la „celebru, scoate-mă de aici!' are 32 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universitătii „Ovidius' din Constanţa, Specializarea Jurnalism, iar o perioadă a lucrat la un post de televiziune local din Constanţa.

Citește și: Gestul extrem pe care Răzvan Botezatu l-a făcut pentru iubitul său:Cred că o să leșine când mă vede!'

Citește și: Răzvan Botezatu s-a despărțit de iubitul cu care trebuia să se căsătorească:'M-am enervat cumplit'

Citește și: Daniel Onoriu a anunțat, din nou, că divorțează. Pilotul a fost părăsit de soția sa:„O să-mi fac o iubită care să mă merite'

Citește și: Maria și Liviu de la Mireasa, față în față după divorț, în direct, la TV:„Mi se pare un străin'. Tânăra a venit însoțită de noul iubit

Cine este Răzvan Botezatu

Cine este Răzvan Botezatu. De profesie, Răzvan Botezatu este prezentator TV. De-a lungul timpului, acesta a apărut în mai multe emisiuni TV și a făcut parte dintr-o mulțime de campanii umanitare. Mulți îl ține minte ca fostul prezentator TV de la Antena Stars. A lucrat mulți ani pentru acest post, însă, până în pandemie, a decis să ia o pauză și să se retragă. O perioadă, el a locuit în Germania. În prezent, acesta face filmulețe amuzante în mediul online și are o mică afacere.

„Îmi găsisem un job în Germania foarte bun, la un hotel de 5 stele și avem o echipă de coordonat, abia învățasem toate programele pe calculator în care trebuia să lucrez când a venit pandemia. Toți banii îi investisem într-un apartament gol și m-am trezit fără job și fără bani', a declarat Răzvan Botezatu pentru Fanatik.

A fost prezentator la Antena Stars

Cine este Răzvan Botezatu. La Antena Stars, Răzvan Botezatu a făcut echipă cu Rocsana Marcu și Raluca Dumitru. În urmă cu câțiva ani, au apărut diverse zvonuri potrivit cărora între el și Raluca Dumitru ar fi ceva mai mult decât o relație profesională și de prietenie. Însă, în ciuda speculațiilor, s-a dovedit că lucrurile stăteau complet diferit, în momentul în care el și-a recunoscut orientarea sexuală.

„Vreau să aflați asta de la mine și nu din alte părți! Unii dintre voi ar putea spune: „Și ce este nou?’. Alții s-ar putea să nu fi știut sau să nu „suspecteze’. Poate vă veți întreba: trebuie încă să menționezi sexualitatea în 2019? Cred că da! Sigur, în anii trecuți s-au întâmplat multe în ceea ce privește acceptarea, dar suntem încă departe de normal. Aceste cuvinte nu ar trebui să se refere la propria mea ieșire personală, ci la cât de important este să înțelegem oameni care sunt diferiți de noi și luându-ne ca fiind diferiți de la sine înțeles’, spunea Răzvan Botezatu, mai demult.

Răzvan Botezatu, adevărul despre orientarea lui sexuală

Cine este Răzvan Botezatu. La acea vreme, Răzvan Botezatu și-a asumat că e gay, deși a fost conștient că e posibil să se declanșeze un val de reacții și controverse. Acesta menționa că prezentatoarea Ellen DeGeneres l-a inspirat să facă public acest lucru.

„Presupun că nu trebuie să vă explic că faptul de a fi homosexual nu este o alegere. Ne-am născut hetero- sau homosexuali. Noi alegem doar cum să ne descurcăm. Recunosc: am fost speriat mulți ani. Ca prezentator de televiziune am fost încurajat să fiu eu însumi.

Țin să mărturisesc că m-a inspirat Ellen DeGeneres în decizia mea de a face public acest lucru intim despre mine. Imposibil să nu o știți… Ellen a recunoscut că este lesbiană în 1997, în timpul unei apariții la „The Oprah Winfrey Show. Imediat a apărut pe coperta revistei Time, cu titlul: „Da, sunt gay. Oprah a fost extrem de criticată la acea vreme că a susținut această orientare, iar Ellen a fost dată afară din cadrul televiziunii în care a lucrat, iar trei ani nu a avut niciun job. Și nu s-a lăsat, nu a cedat. Acum e cea mai iubită prezentatore TV din lume. Și sunt mulți care au avut curaj să trăiască liberi… Elton John, Ricky Martin, Zachary Quinto, Anderson Cooper și mulți alții. Sunt și în România bărbați care au mărturisit public că sunt GAY.’, mai spunea el.

Răzvan Botezatu e bun prieten cu Bianca Drăgușanu

Cine este Răzvan Botezatu. Răzvan Botezatu este bun prieten cu Bianca Drăgușanu. Se pare că ea știa despre orientarea lui sexuală și l-ar fi încurajat să-și asume tot.

„Vorbeam cu Bianca despre faptul că Răzvan Botezatu a recunoscut că este gay, iar ea mi-a spus că știa de ani buni acest lucru. Ba chiar, ea a fost una dintre puținele persoane care l-au încurajat, în fiecare moment, să își asume orientarea sexuală. Ea i-a tot explicat că nu se va schimba nimic între ei doi, că ea îi va rămâne aproape indiferent de ce ar spune lumea și de cum i-ar judeca alții, i-a spus că îăi va fi prietenă cât timp vor trăi și că ar face aproape orice pentru el’, spunea o prietenă apropiată de-ale Biancăi Drăgușanu, potrivit wowbiz.ro.

Cine se ocupă de conturile lui cât e plecat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

Cine este Răzvan Botezatu. Înainte de a pleca la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' , Răzvan Botezatu s-a asigurat că rețelele lui de socializare rămân e mâini bune. Astfel, el a apelat la ajutorul bunei sale prietene, Raluca Dumitru. Aceasta se va ocupa de , Facebook-ul și TikTok-ul lui.

„Bună, dragii mei! Răzvan Botezatu este plecat în Dominicană, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Eu mă voi ocupa de conturile lui de socializare: Instagram, Tiktok, Facebook', a spus Raluca Dumitru în mediul online.

Cine sunt concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi aventura „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', prezentată de Cabral și Adela Popescu.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton