Cine este Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii. Este căsătorit cu Ema Oprișan, pe care a înșelat-o timp de 3 luni, iar împreună au un copil

.

Cine este Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii. A participat și în sezonul 7 la Insula Iubirii, iar acum își face apariția într-un mod misterios în cadrul show-ului de la Antena 1. Povestea lui a stârnit și o serie de controverse, dar deznodământul a fost cu totul neașteptat, dat fiind că a fost iertat. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii. Un bărbat misterios, purtând pelerină și o mască și-a făcut intrarea la Insula Iubirii și după o analiză serioasă, dat de gol de tatuaje, s-a ajuns la concluzia că ar fi vorba despre Răzvan Kovacs, fostul concurent din cadrul show-ului, ce avea un trecut amoros tumultuos.

ema-si-razvan-1ema-si-razvan-1

Cine este Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii. Răzvan Kovacs s-a înscris, prima oară, la Insula Iubirii 2023 alături de iubita lui, Emanuela Oprișan, cu care avea la acel moment o relație de 9 luni. Concurenta era mamă, având un fiu dintr-o relație anterioară, dar iubitul ei povestea atunci cât de bine se înțelegea cu micuțul, deși nu era copilul lui biologic.

Citește și: Cine este Roxana Rapailă de la Insula Iubirii. Ispita a participat și la emisiunea Burlacul

Citește și: Cine e ispita Andrei Ifrim, de la Insula iubirii. Lucrează ca antrenor de fitness

Citește și: Mihai Mitoșeru recunoaște că vrea să se împace cu fosta lui soție, Noemi: „Dacă după patru ani sunt singur și ea la fel…”

Citește și: Cum a afectat-o pe Catinca Roman conflictul cu sora ei, Oana Roman: „Am ajuns la burnout'. De evită să-și viziteze mama

Cine este Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii

Cine este Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii. Răzvan Kovacs este din Timișoara, lucrează ca DKJ și are 32 de ani. Iubita lui, Emanuela Oprișan, este creatoare de conținut și s-au cunoscut în timpul unui Live pe TikTok. Au făcut schimb de priviri și și-au dat seama instant că e vorba despre o dragoste la prima vedere, astfel că nu a trecut mult și s-au și mutat împreună.

Deși susțineau sus și tare că se iubeau pătimaș, Răzvan Kovacs și Emanuela Oprișan s-au confruntat cu o situație cel puțin delicată în cuplul lor. La un moment dat, bărbatul a călcat strâmb o dată și a avut o relație în paralel cu o altă femeie, vreme de 3 luni. A recunoscut asta în fața camerelor și totodată a spus că, odată cu experiența de pe Insula Iubirii, îi va arăta partenerei lui că s-a schimbat. În plus, i-a promis acesteia că are inelul de logodnă pregătit.

„Povestea noastră, pe care o știe deja toată lumea, cu… călcatul meu în părți…’, a spus Răzvan Kovacs la Insula Iubirii, iar Emanuela Oprișan a replicat imediat: „Pe mine mă va ajuta să am încredere în mine și în relația noastră’, făcând referire la testele de fidelitate de la Insula Iubirii.

Răzvan Kovacs și Emanuela Oprișan s-au certat în primele episoade de la Insula Iubirii

Cine este Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii. Încă din primele episoade de la Insula Iubirii, între Răzvan Kovacs și Emanuela Oprișan au avut loc primele certuri. Între cei doi au ieșit scântei după ce concurenții au ales ispitele alături de care vor merge la date.

Emanuela l-a ales pe Romeo pentru a ieși la date atunci, lucru care l-a deranjat vizibil pe Răzvan. De asemenea, și ea a fost deranjată de alegerea făcută de iubitul său.

„Nu stiu dacă a ales-o pentru a nu-mi da mie teamă, dar Răzvan mi-a dat mai multă teamă faptul că Răzvan a ales-o pe Daria pentru că un date înseamnă câteva ore. Statul în casă sunt zile', spunea Emanuela Oprișan la Insula Iubirii, sezonul 7.

Ce discuții aprins au avut Răzvan Kovacs și Emanuela Oprișan

Cine este Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii. Așadar, spritele s-au încins atunci când Ema l-a ales pe Romeo la date. De asemenea, concurenta de la Insula Iubirii a fost deranjată și de atitudinea iubitului ei, Răzvan Kovacs de la petrecerea cu ispitele, la venirea pe insulă.

„Răzvan: Pe altul nu puteai să-l alegi? Trebuia să-i dai lui nas?

Ema: Aș fi fost falsă. Cum ai ajuns pe mese?

Răzvan: Nu înțeleg. Nu am făcut nimic din ceea ce te-ar deranja. Am făcut ce am crezut eu că e normal ca un bărbat să facă la o petrecere. Nu înțeleg de ce ar fi o problemă pentru tine, dacă nu am atins pe nimeni, nu am pipăit pe nimeni.

Ema: Vreau să te văd acolo într-un colț. Din alt punct, îmi doresc să fii tu. Mă asculți?

Răzvan: Nu.

Ema: Atunci putem să plecăm acum fiecare… Ascultă-mă… pentru relația noastră mi-aș dori să nu te văd în niciun sens cu nimeni. Pentru a vedea cum ești ca om îmi doresc să faci ceea ce simți.

Răzvan: Atunci nu te bosumfla și la fiecare chestie…', a continuat discuția aprinsă dintre cei doi.

Răzvan Kovacs s-a despărțit de Emanuela Oprișan, la Insula Iubirii

Cine este Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii. În ediția a 11-a emisiunii Insula Iubirii, telespectatorii au avut parte de momente neașteptate. Concurentii se distrau de minune la vilă când Radu Vâlcan și-a făcut apariția și l-a chemat pe Răzvan Kovacs la ceremonia focului. Concurentul a luat o decizie neașteptată pe insula din Thailanda, cu privire la relația lui cu Ema Oprișan.

Concurentul a văzut imagini cu iubita lui care spunea că nu îl mai iartă pentru greșelile făcute. Astfel, Răzvan Kovacs a luat decizia de a se despărți de Emanuela Oprișan și a izbucnit în lacrimi. Tânărul a dezvăluit că de-a lungul timpului a făcut eforturi mari pentru a da o șansă relației lor.

„Dacă Ema își dorește să fie singură pe insula vă rog să îi transmiteți faptul că în acest moment Răzvan a pus stop relației și poate să aibă viața ușoară pe care și-o dorea. A zis că va avea o viață mai ușoară dacă ar pune capăt relației’, a fost decizia neașteptată luată de Răzvan Kovacs, la bonfire. Întrebat dacă decizia este sigură, concurentul a răspuns: „Mi se pare că fetele au avut o mare influență asupra ei, sunt șocat’, a zis el, referindu-se la Claudia Florescu, cea care de multe ori a stat și i-a dat sfaturi Emei Oprișan.

Răzvan Kovacs: „O mai iubesc pe Ema'

Cine este Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii. Răzvan Kovacs s-a declarat șocat de faptul că Ema Oprișan a dezvăluit că este nemulțumit de el și a vorbit și despre detaliile observate în filmarea văzută pe tabletă. De asemenea, concurentul a izbucnit în lacrimi după ce a decis să pună capăt relației cu Ema Oprișan. „Schimbarea pe care și-o dorea ea era mult peste puterile mele ca om. Ea voia să schimbe toată structura, tot scheletul. Am luato decizie. O mai iubesc pe Ema, sentimentele mele rămân aceleași. Mi-am asumat riscul când am venit încoace, că s-ar putea să se întâmple și lucrul acesta‘, spunea el. Mesajul Emei l-a surprins pe Răzvan Kovacs și a decis să se despartă de iubita sa.

Am încercat să îți ofer o familie așa cum ai zis că îți dorești. Am încercat să fiu o femeie devotată, fidelă și statornică. Ai profitat de slăbiciunile mele și nu te-ai gândit la ceea ce simt eu. Nu înseamnă că nu te iubesc, înseamnă doar că mie mi-a fost suficient. Îmi doresc să fii fericit, că și eu o să învăț să fiu fericită. Mulțumesc pentru tot ce ai însemnat pentru mine. Te iubesc’, a zis Ema Oprișan în emisiune.

Sunt șocat, bulversat, mai gânditor decât atunci când am venit. Mă așteptam cumva’, a zis concurentul la final, în ediția 11 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Imediat după despărțirea de iubita lui, Emanuela Oprișan, Răzvan Kovacs s-a aruncat în brațele ispitei Daria Cuflic. De-a lungul acestui sezon, concurentul s-a apropiat tot mai mult de ispită, iar după ce s-a declarat un bărbat liber, cei doi s-au și sărutat, chiar în dormitor.

Ema și Răzvan Kovacs s-au căsătorit

Între timp, cei doi au revenit la sentimente mai bune. Deși au decis să se despartă, și-au mai acordat o șansă când au ajuns acasă și chiar s-au căsătorit.

„Nu regret ce s-a întâmplat acolo pentru că am fost noi, nu am purtat niște măști. Nu am venit cu planul făcut de acasă. (…) Aş fi ipocrit să zic că îmi pare rău, dar m-am distrat, a spus Răzvan într-un interviu pentru Antena 1.

În schimb, Ema a recunoscut că nici după căsătorie nu l-a putut ierta pe Răzvan.

„Toată lumea mă sfătuieşte ca atunci când revii într-o relaţie tumultoasă, să ştergi tot ce a fost. Nu o să putem pentru că face parte din trecutul nostru. Nu am cum să iert ce s-a întâmplat la emisiune, pentru că pe mine m-a marcat, a spus Ema.

În prezent, Ema și Răzvan formează o familie împreună cu băiețelul Emei dintr-o altă relație, Noah, și fetița lor, Luna, însă nu au trecut peste episodul de la Insula Iubirii.

Răzvan Kovacs și Romeo Vasiloni s-au bătut după emisiunea Insula iubirii?

Răzvan Kovacs și Romeo Vasiloni ar fi fost implicați într-un conflict după emisiunea Insula iubirii și s-ar fi bătut. Aceste informații le-a dezvăluit Speak, în noul clip de pe canalul său de Youtube. Artistul a declarat că a primit un mesaj pe Instagram de la o persoană necunscută care i-a spus că ispita Romeo Vasiloni și Răzvan Kovacs s-ar fi bătut după emisiunea Insula Iubirii.

Se pare că Răzvan Kovacs a fost deranjat de faptul că Romeo Vasiloni s-a apropiat de iubita lui, Ema, în cadrul emisiunii. Ispita masculină s-a dat la concurentă pe tot parcursul emisiunii și a declarat că este atras de aceasta.

„Am auzit, am auzit… Mi-a dat cineva un mesaj pe Instagram că cică după emisiune, Răzvan s-a dus cu vreo doi, trei băieți și l-a bătut pe ăsta, pe Romeo. Doar mi-a zis unul, printr-un mesaj. Nu știu dacă e adevărat’, a declarat Speak pe YouTube.

De altfel, între cei doi au existat tensiuni și în emisiune, când ispita Romeo Vasiloni și Răzvan Kovacs au stat față în față la bonfire. La un moment dat, concurentul a răbufnit și l-a numit „p…t' pe Romeo Vasiloni, moment în care Radu Vâlcan a intervenit și le-a cerut să discute civizilat.

Sursă foto: Comunicat de presă, Captură video, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton