Cine e Răzvan Mincă de la Chefi la cuțite. Are 38 de ani și deține un restaurant cu specific mexican

 Ifrim Georgiana
.

Cine e Răzvan Mincă de la Chefi la cuțite. În ediția 15 de la „Chefi la cuțite', cei trei jurați și-au ales concurenții care se vor duela în battle-uri, după două probe care le-au pus la încercare abilitățile culinare și nervii. Răzvan Mincă, în vârstă de 38 de ani, face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu și a primit tunica turcoaz, demonstrând, la probele din bootcamp, că merită un loc în cursa pentru marele premiu. Iată tot ce nu știai despre Răzvan Mincă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine e Răzvan Mincă de la Chefi la cuțite. Premiera celui de-al doilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite' a avut loc pe 2 septembrie. În episodul trecut, 46 de concurenți au luptat pentru a-și asigura un loc în echipe, iar Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au analizat atent fiecare preparat, formându-și echipele care se vor duela în battle-uri. După probele intense din bootcamp, Răzvan Mincă a ajuns în echipa lui Cătălin Scărlătescu, reușind să-i impresioneze pe jurați încă din timpul preselecțiilor.

226799833_1455147241516646_644011888448512173_n226799833_1455147241516646_644011888448512173_n

Citește și: Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău de la un preparat, la Chefi la Cuțite, și s-a oprit din jurizare: „Eu nu mai pot. Îmi trebuie o pauză măcar'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Gabriel Florin Mihăilescu, de la trupa Albatros. A cucerit jurații la Chefi la Cuțite

Citește și: Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei și-a făcut o nouă iubită: „El a spus că nu mai vrea să audă despre mine, lucru care pe mine mă…'

Citește și: Actrița Adina Cristescu a murit. Avea doar 56 de ani: „Ai plecat prea curând…”

Cine e Răzvan Mincă de la Chefi la cuțite

Cine e Răzvan Mincă de la Chefi la cuțite. Răzvan Mincă are 38 de ani și este proprietarul unui restaurant din București. Încă din timpul preselecțiilor, concurentul i-a impresionat pe jurați cu un preparat simplu, dar cu un igredient inedit. El a gătit taco cu greieri și guacamole și a reușit să obțină cuțitul mult dorit.

Concurentul lui chef Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, sezonul 12 a bootcamp a continuat să gătească pe gustul juraților și în bootcamp și a fost răsplătit cu un loc în echipă.

Ceilalți concurenți care fac parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu sunt Alex Mihoc (cuțitul de aur), Raluca Hulubei, Monica Iliescu, Fabian Soare, Nadd Hu și Cosmin Berki.

Răzvan Mincă s-a logodit la Chefi la cuțite

Cine e Răzvan Mincă de la Chefi la cuțite. Pe lângă preparatul inedit, Răzvan Mincă a pregătit un alt moment special în preselecțiile emisiunii „Chefi la cuțite'. Cei trei jurați au asistat la o cerere în căsătorie

Vreau să fac și eu o surpriză. Pot să o chem pe Irina și pe Scumpi, iubita mea? E un moment mai special', a spus concurentul.

„Ești sigur că vrei să faci asta?', a întrebat chef Florin Dumitrescu, după ce a realizat că urmează să fie martorii unei cereri în căsătorie la TV.

„Dacă zice „Nu' ce faci'?, a adăugat și chef Cătălin Scărlătescu.

„Să sperăm că nu zice', a fost tot ce a putut să mai răspundă bărbatul.

Tânăra a fost extrem de surprinsă de cererea în căsătorie de la Chefi la cuțite, însă fără să mai aștepte întebarea, ea a răspuns „Si!'

„A zis „Da''!, au exclamat chefii care au fost martorii momentului special.

„În primul rând am luat cele trei cuțite de la chefi și am cerut-o în căsătorie pe iubita mea. Am emoții, îmi tremură vocea acum. Am avut mai multe emoții la cerere decât in fata chefilor', a mărturisit Răzvan Mincă după ce și-a cerut iubita în căsătorie în ediția 8, de la Chefi la cuțite, sezonul 12, din 11 septembrie 2023.

„Am avut mai multe emoții decât el', a declarat tânăra. „Nu mă așteptam. Îmi tremură mâinile', a adăugat ea.

Răzvan Mincă este proprietarul unui restaurant cu specific mexican

Cine e Răzvan Mincă de la Chefi la cuțite. Răzvan Mincă, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, este proprietarul unui restaurant cu specific mexican, situat în București. Concurentul a pus bazele afacerii în 2019, după o excursie în Mexic.

„Dupa ani lungi de degustări și pasiune pentru gastronomia mexicană, o excursie in Mexic a fost sursa de inspirație a unui idei ce reprezinta astăzi Casa de Taco.

Începutul proiectului nostru datează din anul 2019 când am descoperit gastronomia mexicana, la rugămintea unui coleg din Veracruz. În bucătăria noastră se regăsesc preparate originale făcute cu pasiune și meticulozitate din diverse state ale Mexicului. Toate rețetele sunt originale', se arată pe site-ul restaurantului.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton