Cine este Rebecca de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 22 de ani și a crescut în Italia

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Rebecca de la Casa Iubirii. Are 22 de ani și face parte din show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D. A crescut în Italia, este dornică să se îndrăgostească și să-și construiască o carieră în media. S-a apropiat de Antoni pe parcursul edițiilor, dar nu au ajuns să formeze un cuplu din cauza geloziei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Cine este Rebecca de la Casa Iubirii. Reality show-ul Casa iubirii, de la Kanal D, prezentat de Andreea Mantea, a ajuns la cel de-al treilea sezon. Potrivit formatului emisiunii, 14 concurenţi, 7 fete şi 7 baieti, încep o călătorie pentru găsirea sufletului pereche, iar prezentatoarea TV le va fi alături pe tot parcursul show-ului. La capătul acestei experienţe vor exista doi câştigători, o fată şi un băiat, fiecare dintre aceştia intrand în posesia premiului de 10.000 de Euro.

reb12reb12

Citește și: Cine este Daniela de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 23 de ani și își dorește o familie

Citește și: Cine este Laurențiu de la Casa Iubirii, sezonul 3. A lucrat ca animator sportiv și de dans timp de 9 ani în Italia

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Carmen Negoiță. Ingrid a terminat facultatea în Londra și s-a specializat în comunicare, iar Harold studiază în Elveția

Citește și: Alfred Bulai a fost reținut pentru 24 de ore, în dosarul agresiunilor sexuale de la SNSPA. Procurorii i-au percheziționat astăzi casa și mașina

Cine este Rebecca de la Casa Iubirii, sezonul 3

Are 22 de ani, este originară din Craiova și s-a înscris în emisiune pentru a-și găsi jumătatea ideală. De când a pășit în platou, concurenta a reușit să se facă remarcată, mai ales în fața băieților, care și-au dorit să-i cunoască preferințele și povestea de viață.

 „Nu am venit pentru cineva anume, dar și ei (n.r. Patrick și Ștefan) sunt printre preferințele mele și tu, Robert. Am un top trei, dar nu mi se pare că neapărat contează aspectul fizic, pe parcurs poate să fie și altceva, cu altcineva, chimia este mult mai importantă.

Ultima mea relație a fost acum un an și jumătate, am fost un an împreună. Îmi doresc să fiu fericită, să găsesc pe cineva care să mă susțină, familia e foarte importantă pentru mine și sper să reușesc ce îmi doresc', a mărturisit concurenta în prima ediție.

Rebecca a crescut în Italia. Ce studii are și la ce carieră aspiră

Cine este Rebecca de la Casa Iubirii. Concurenta a crescut în Italia, însă a revenit în România alături de mama ei, după separarea părinților. Este absolventă a Facultății de Jurnalism și vrea să-și continue studiile în București. Aspiră la o carieră în domeniul media.

Pe parcursul edițiilor, Rebecca și Antoni au avut o perioadă de cunoaștere intensă, apoi au hotărât să meargă pe drumuri separate. Cei doi păreau un cuplu perfect și au devenit, într-un final, protagoniștii unor ample scandaluri. Fanii emisiunii sperau că vor rămâne împreună, dar nu a fost așa.

„Referitor la starea mea. Eu m-am trezit, am avut o stare foarte nașpa zilele astea, dar m-am trezit, a trebuit să o pierd pe Rebecca să mă trezesc. Știu că am greșit, iar cea mai mare greșeală a fost că am zis eu să punem punct. Chiar s-a difuzat astăzi un moment în care i-am promis oarecum că nu o să ne despărțim niciodată…', a declarat Antoni în emisiune.

Când se difuzează Casa Iubirii, sezonul 3

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa Iubirii poate fi urmărit la Kanal D de luni până duminică. În timpul săptămânii, programul de difuzare este de la 10:00 și 16:30, iar în weekend, de la 16:00 și 19.00. Gazda show-ului este Andreea Mantea.

„Dragi concurenți, pentru a păși în sezonul 3, alături de noi concurenți, aici în Casa iubirii, avem câteva cerințe, pe care trebuie să le îndepliniți. Cea mai importantă este aceea de a nu fi într-un cuplu', a anunțat prezentatoarea TV la debutul noului sezon.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton