Cine este Remus Boroiu de la Survivor 2023. A participat la Ferma, în 2019

 Stamen Diana
.

Cine este Remus Boroiu de la Survivor 2023. Remus Boroiu este unul dintre Faimoșii de la Survivor 2023 și este decis să câștige concursul de la ProTV. Tânărul este sportiv de meserie. Concurentul din Republica Dominicană consideră că știe să facă față greutăților de orice fel, iar avantajul său este că a petrecut mult timp la țară și a învățat să muncească alături de bunicii săi. În trecut, el a participat la Ferma!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Doar câteva ore au mai rămas până la noul sezon Survivor România 2022. La fel ca în edițiile precedente, două tabere adverse, Faimoșii și Războinicii, vor lupta pentru marele premiu. Doar unul însă va fi câștigător sau câștigătoare. La marea bătălie s-a înscris și Remus Boroiu, fost concurent de la Ferma. Iată tot ce nu știai despre Remus Boroiu de la Survivor 2023!

remus-boroiu-1remus-boroiu-1

Citește și: Cine este Răzvan Danciu de la Survivor 2023.Este student

Citește și: Cine este Jorge de la Survivor 2023.A trecut printr-un divorț dureros și are trei copii

Citește și: Cine este Maria Constantin de la Survivor 2023.A fost căsătorită cu Marcel Toader

Citește și: Cine este Andrei Neagu de la Survivor 2023.Este actor

Remus Boroiu – Viață personală

Cine este Remus Boroiu de la Survivor 2023. Remus Boroiu s-a născut în Bucureşti, România, în anul 1988. În prezent, acesta are 34 de ani. Conform stiridirecte.ro, Faimosul de la Survivor 2023 are 1.78 înlățime și 85 de kilograme. Acesta are părul șaten spre brunet și ochii căprui.

Remus Boroiu de la Survivor 2023 a început să se fie pe picioarele lui încă de la 18 ani și știe cum să se descurce singur. Potrivit spuselor lui, tânărul a învățat să muncească pentru a obține ceea ce-și dorește.

Mă descurc singur de la 18 ani, așa că nu am așteptări de la nimeni să-mi servească masa. În viață dacă vrei să ai, trebuie să pui mâna la muncă și eu am înteles de mic asta', a spus Remus Boroiu de la Survivor 2023.

Remus Boroiu de la Survivor 2023 și-a petrecut mult timp la țară, sub atenta observație a bunicilor săi. Acolo a învățat să planteze legume, să aibă grijă de animale, să facă brânză și să călărească.

Remus Boroiu – Carieră

Cine este Remus Boroiu de la Survivor 2023. Remus Boroiu este antreprenor, iar acesta are și o mică afacere online, unde vinde articole sport, dar face și planuri de nutriție. De asemenea, el se descrie drept specialist în transformare corporală.

Îmi place să fac sport și lucrez în acest domeniu. Sunt antreprenor și vând online articole sport și planuri de nutriție', a spus Remus Boroiu, Faimosul de la Survivor România 2023.

Remus Boroiu a participat la Ferma, în 2019

Remus Boroiu de la Survivor 2023 nu e deloc străin de lumea televiziunii. În anul 2019, concurentul a participat la o altă emisiune de la Pro TV: Ferma. La acea vreme, el spunea că să-și schimbe complet viața și, dacă va câștiga. De asemenea, visul lui era să investească premiul în ferma bunicilor, să preia toată responsabilitatea, să se mute acolo și să devină un fermier fericit.

Cine sunt Faimoșii și Războinicii de la Survivor 2023

Cei 12 Faimoși de la Survivor 2023 sunt Carmen Grebenișan, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Maria Constantin, Remus Boroiu, Bianca Patrichi, DOC (Vlad Munteanu), Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Gheboasă.

Cei 12 concurenti din echipa Războinicilor de la Survivor România 2023 sunt: Alin Chirilă, luptător MMA, Alexandra Porkolab, manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu, de profesie barman, Lucianna Vagneti, antrenor personal, Dan Ursa, director zonal de vânzări, Maria Lungu, designer vestimentar, Andrei Krișan, antrenor personal, Daria Chiper, baschetbalistă, Răzvan Danciu, student, Andreea Moromete, creator de conținut, Andrei Neagu, actor și Codruța Began, profesor de educație fizică.

În doar câteva ore, cei doi 24 de concurenți vor trece prin cele mai grele încercări la care au fost supuși vreodată. Cel care va câștiga marele premiu va pleca acasă cu suma de 100.000 de euro.

FOTO: PR, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton