Cine este Robert Braia de la Insula Iubirii 2024. A încercat să scape de pisicile iubitei, iar ea i-a vandalizat mașina: „M-a adus în pragul disperării”

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Robert Braia. Are 28 de ani și se numără printre concurenții de la Insula Iubirii 2024. A venit în emisiune să-și testeze relația cu Bianca Mitroi, cea cu care formează un cuplu de aproximativ un an. S-au făcut remarcați, încă din prima ediție, prin prisma unor dezvăluiri șocante. Antreprenorul a avut câteva tentative de a scăpa de pisicile partenerei sale, iar ea i-a vandalizat mașina.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cine este Robert Braia. Cel de-al optulea sezon al emisiunii Insula iubirii a avut premiera pe 15 iulie. Timp de 21 de zile, cuplurile îşi vor supune partenerul, dar şi pe ei înşişi, celor mai intense tentaţii, trăind aventura vieţii lor, pentru ca la final, fiecare partener să ia asumat decizia pentru care a venit la Insula Iubirii.

rob12rob12

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii a recunoscut că a înșelat-o pe Iustina, iubita lui, în timpul relației: „Le-a chemat aici, în casa noastră, în patul nostru”. De ce și-a iertat Iustina partenerul

Citește și: Cine este Darius Măcinic, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 42 de ani, este antrenor de judo și scrie poezii în timpul liber

Citește și: Culisele împăcării dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Ea a renunțat la contractul de publicitate pe care îl avea cu acea clinică estetică, iar el…'. Cum au ajuns să își mai acorde o șansă după ce s-au acuzat reciproc de infidelitate

Citește și: De ce a lipsit Radu Drăgușin de la nunta lui Ianis Hagi, colegul său de la Națională. Cum a reacționat fiul lui Gică Hagi: „Cei care nu au putut veni…”

Cine este Robert Braia de la Insula Iubirii 2024

Cine este Robert Braia. Cel mai nou sezon al emisiunii Insula Iubirii a debutat pe micile ecrane, iar telespectatorii au avut ocazia să cunoască ispitele, dar și cuplurile care se vor supune celui mai dur test de fidelitate. Robert Braia și Bianca Mitroi s-au remarcat din prima ediție prin prisma problemelor nerezolvate dintre ei.

Robert este antreprenor și se implică activ în afacerile de familie. Tânărul a urmat Facultatea de Business din Graz din Austria și face parte dintr-o familie înstărită. Partenera lui, Bianca, este o solistă de muzică de petrecere foarte apreciată.

Deși în Craiova are reputația de „băiat de oraș', Robert a afirmat că relația cu Bianca l-a schimbat în bine. A cumpărat un apartament în care să locuiască împreună, iar ea a lăsat Bucureștiul în urmă de dragul relației. Amândoi sunt încăpățânați, iar dinamica dintre ei este pe tiparul „care pe care'.

Robert Braia a avut mai multe tentative de a scăpa de pisicile iubitei sale

Cine este Robert Braia. Chiar din prima ediție a emisiunii, Bianca Mitroi a făcut dezvăluiri șocante despre partenerul ei. Robert a avut mai multe tentative de a scăpa de pisicile ei, motivându-și gestul halucinant prin faptul că se simțea mereu pe locul doi. Tânăra a aflat aceste detalii chiar înainte de debutul show-ului, astfel că relația lor s-a destabilizat.

„În seara în care au dispărut, a venit un prieten pe la mine, am lăsat geamul deschis, am plecat și au plecat și ele. Oarecum ea era extraordinar de atașată, zicea că sunt ca și copiii ei.

Nu consider că am fost gelos pe ei, ci erau și încă sunt motivul pentru care noi nu putem să depășim un impas în relație. (…) Nu voiam sa fiu doar eu și atât. Eu i-am zis că sunt și alergic la motani. (…) Pe mine m-a adus în pragul disperării sincer, și de asta am făcut ce am făcut', a declarat Robert Braia, la Insula Iubirii.

Bianca a aflat despre gestul lui Robert după ce a citit o conversație dintre el și o alt persoană. În semn de răzbunare și pentru a-l face să sufere, ea i-a vandalizat mașina.

„M-a deranjat foarte mult și reacția ei după ce a aflat chestia asta. S-a dus și mi-a vandalizat mașina', a mai spus concurentul.

Când se difuzează Insula iubirii 2024

Noul sezon Insula Iubirii, care va avea premiera pe 15 iulie, va fi difuzat luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1. Pornind de la premisa „cine iubeşte nu lasă, Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor. Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Sursa foto: Facebook & Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton