Cine este Rouba Saadeh, fosta soție a lui Michele Morrone. Are doi copii cu actorul, lucrează cu Elie Saab și este de origine arabă

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Rouba Saadeh, fosta soție a lui Michele Morrone. Pe Michele Morrone îl cunoaște o lume întreagă, însă nu mulți știu cine este femeia cu care a fost căsătorit acesta vreme de patru ani. Actorul a fost însurat cu Rouba Saadeh, de profesie creatoare de modă, ce i-a dăruit doi copii. Iată cum arată femeia și în ce relații au rămas cei doi adulți după divorț!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cine este Rouba Saadeh, fosta soție a lui Michele Morrone. Michele Morrone e unul dintre cei mai apreciați și în vogă actori din lume. Succesul său a „explodat' odată cu apariția sa în filmul „365 de zile', unde joacă rolul protagonistului. De atunci, oamenii și-au manifestat curiozitatea în privința vieții sale private, una pe care artistul o ține destul de departe de lumina reflectoarelor.

fosta sotie michele morrone 1fosta sotie michele morrone 1

Cine este Rouba Saadeh, fosta soție a lui Michele Morrone. Michele Morrone a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție în Piața Domului din Milano. Fashion-designerul de origine libaneză Rouba Saadeh venise atunci în vacanță în Italia, iar, după doar câteva zile, el a însoțit-o în Liban. Nu a durat mult și s-au căsătorit, în 2014, iar la scurt timp au devenit părinți.

Citește și: Michele Morrone și-a uitat actele la recepția hotelului, când a plecat din România. Ce a declarat despre țara noastră: „Este foarte frumos!'

Citește și: Michele Morrone a declarat că iubește România, dar a criticat anumite televiziuni: „Un popor ca România ar trebui să investească mult mai mult în educația tinerilor. Este atât de trist și descurajant…'

Citește și: Cât de afectat a fost Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, de divorțul părinților: „Te simți singur, că vrei să intri în pământ, de parcă nu mai vrei să fii acolo deloc. Îmi vărsam toți nervii în…'

Citește și: Adriana Simionescu și soțul ei, Nicu, s-au despărțit, la 2 luni de când au făcut nunta: „Ne-am certat, sunt probleme interioare!' / Și sora ei, Karmen, divorțează

Cine este Rouba Saadeh, fosta soție a lui Michele Morrone

Cine este Rouba Saadeh, fosta soție a lui Michele Morrone. Michele Morrone are doi băieți cu fosta lui soție, Rouba Saadeh. Aceștia se numesc Marcudo Morrone și Brado Morrone. Într-un interviu mai vechi, actorul italian mărturisea că viața de familie cu copii și căsnicia l-au îndepărtat de pasiunea lui pentru actorie și de visul de a deveni o mare vedetă.

„Nu mi-am permis asta. Am decis să-mi părăsesc soția, știind că așa o să devin liber, dar trăind cu ideea care mă măcina că mi-am părăsit copiii', a spus Michele Morrone, într-un interviu.

Michele Morrone și fosta lui soție, Rouba Saadeh, au divorțat după patru ani de mariaj, în anul 2018. Fiii celor doi au rămas la mamă, în urma despărțirii, dar pentru a nu simți lipsa unei familii, actorul și fosta lui parteneră au hotărât să păstreze o legătură frumoasă de dragul micuților.

Michele Morrone a suferit de depresie, după divorțul de Rouba Saadeh

Cine este Rouba Saadeh, fosta soție a lui Michele Morrone. Actorul Michele Morrone povestea mai demult pe rețelele de socializare că divorțul de fosta soție l-a afectat teribil. Ajunsese în depresie și, pentru că nu se descurca prea bine cu banii, se angajase ca grădinar.

„Eram la un pas să renunț la tot, nu mai voiam să joc în filme. Am suferit de depresie după divorțul de soția mea. M-am angajat ca grădinar într-un sat, în care erau 1000 de locuitori, pentru a mă întreține, nu mai aveam niciun ban în buzunar. Dar viața e ciudată, când simți că ești la pământ, destinul îți pune în față o nouă provocare, iar dacă tu ești îndeajuns de puternic, atunci o vei accepta. Întotdeauna să credeți în voi… întotdeauna', a scris actorul într-o postare mai veche pe Instagram.

Tot după divorț, Michele Morrone a ajuns și în ghearele alcoolului, pentru o perioadă.

„În 2018 m-a separat de soția mea și apoi, timp de șase luni, am fost beat în fiecare zi, până când am ajuns în comă alcoolică. Am aut non stop până când mi-am zis într-o bună zi că e destul. Nu m-am mai atins de un pahar de vin din 2018. Nici azi nu am multe vicii, în afară de țigări. Am încercat și drogurile în trecut, nu mă dezgustă, dar mă sperie pentru că mă pot îndepărta de visurile mele: cinema, muzică și toate celelalte lucruri care mă pasionează’, a mai povestit Michele Morrone.

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Michele Morrone

Cine este Rouba Saadeh, fosta soție a lui Michele Morrone. În prezent, se pare că Michele Morrone și Rouba Saadeh au rămas în relații bune și civilizate. Femeia e fondatorul „Le Paradis Des Fous”, un brand de stil. Conform contului ei de Instagram, ea lucrează și cu Elie Saab, un apreciat designer de modă libanez. De altfel, Rouba Saadeh este de origine arabă.

Atât Michele Morrone, cât și Rouba Saadeh, postează des imagini cu copiii lor. De curând, actorul și-a exprimat iubirea față de cei doi băieți ai săi printr-o imagine emoționantă publicată pe Instagram, însoțită de mesajul: „Cel mai bun film din viața mea…M&B'.

Acum, Michele Morrone formează un cuplu cu românca Bogdana Tancău. Actorul a venit zilele trecute în București pentru iubita lui. În Capitală, el fost în Centrul Vechi, la Muzeul Satului și la un concert de muzică clasică.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton