Cine este Roxana Dobrițoiu de la Vocea României 2024. Nepoata lui Adi de la Vâlcea a ajuns în echipa lui Smiley, după ce a cântat piesa „Made in Romania”

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Roxana Dobrițoiu de la Vocea României 2024. Roxana Dobrițoiu a făcut senzație pe scena de la Vocea României, în ediția de vineri, 27 septembrie. Tânăra, cunoscută ca nepoata lui Adi de la Vâlcea, a reușit să-i impresioneze pe antrenorii show-ului de la PRO TV cu piesa „Made in Romania'. Smiley chiar i-a oferit un loc în echipa lui și a felicitat-o.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cine este Roxana Dobrițoiu de la Vocea României 2024. Roxana Dobrițoiu are 32 de ani și e cunoscută cântăreață de manele. Aceasta a moștenit talentul muzical din familie, mai exact de la unchiul ei, cântărețul Adi de la Vâlcea. Tânăra are încredere în timbrul ei vocal și a decis să participe la Vocea României pentru a arăta lumii de ce e în stare.

roxana dobritoiu 1roxana dobritoiu 1

Citește și: Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit la 19 ani. Mara Ilinca Ancuța este însărcinată cu băiețel: „Ea e totul pentru mine'/ Primele imagini de la nuntă

Citește și: Cum își condimentează Daniela Iliescu și Culiță Sterp viața de cuplu: „Așa păstrăm relația vie, avem mai multe…”. Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Atleta Maricica Puică, medaliată cu aur la olimpiadă, are o pensie de doar 2300 de lei: „Marele regret e că n-am avut un copil. Am pierdut trei băieței. A trebuit să fac avort”

Citește și: Cine este soțul Iulianei Tudor. Prezentatoarea TV și Răzvan Văcăroiu s-au cunoscut la biserică: „Răzvan are un aer sobru și foarte echilibrat”

Cine este Roxana Dobrițoiu de la Vocea României 2024

Cine este Roxana Dobrițoiu de la Vocea României 2024. Roxana Dobrițoiu a avut o apariție uimitoare la Vocea României. Tânăra a apărut în ediția de pe 27 septembrie și a interpretat faimoasa piesă „Made in Romania', cunoscută la nivel internațional. Aceasta l-a cucerit imediat pe Smiley cu vocea ei, iar antrenorul i-a oferit un loc în echipa lui.

„Roxana, prima curiozitate: de ce ai ales piesa aceasta? Eu m-am bucurat, am simțit în felul în care ai cântat că ți-ai dorit foarte tare să fii aici. Trebuie să ai curaj să cânți piesa asta într-o audiție la Vocea României. Bine ai venit în echipa mea!', a spus Smiley, la Vocea României.

Roxana Dobrițoiu a interpretat piesa „Made in Romania' la Vocea României

Cine este Roxana Dobrițoiu de la Vocea României 2024. Roxana Dobrițoiu a fost extrem de încântată să afle că va face parte din echipa lui Smiley, la Vocea României. Tânăra a transmis un mesaj emoționant pe Facebook, după apariția ei în show-ul de la PRO TV.

„A fost o experiență extraordinară pentru mine, frumoasă, dar în același timp dificilă și plină de emoții!! Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să particip în cel mai greu Talent Show din România și că am reușit chiar să întorc și un scaun pe Smiley reacția domnului Brenciu dar și a lui Theo Rose m-au emoționat foarte tare și apreciez cuvintele frumoase ce mi-au fost adresate.

Mulțumesc întregii echipe, toată producția este extraordinară. Band-ul care ne-a ajutat și ne-a susținut la repetiții și s-au adaptat după noi echipa de filmat, sunetul, totul. A fost la superlativ Mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat în mesaje uitându-mă la acesta filmare am retrăit acele clipe pline de oboseală după foarte multe ore de așteptare dar și emoții și dorința de a mă autodepăși', a scris Roxana Dobrițoiu.

Ce studii are Roxana Dobrițoiu de la Vocea României

Cine este Roxana Dobrițoiu de la Vocea României 2024. Roxana Dobrițoiu provine dintr-o familie de lăutari cu tradiție, în care muzica este la ordinea zilei. Tânăra e nepoata lui Adi de la Vâlcea și și-a descoperit de mică pasiunea pentru lumea artistică.

Roxana Dobrițoiu a absolvit Liceul de Muzică, iar apoi a făcut Conservatorul. Nu și-a finalizat însă licența din cauza unei restanțe, scrie protv.ro.

Acum, Roxana Dobrițoiu cântă la diverse evenimente, inclusiv în cluburi, și nu se consideră un artist foarte scump, dar nici foarte ieftin. În viitor, ea speră să lanseze o piesă cu unchiul ei, Adi de la Vâlcea. Concurenta de la Vocea României 2024 e pasionată de R&B și o mare fană a lui Beyoncé.

Roxana Dobrițoiu de la Vocea României cântă la evenimente de la 13 ani

Roxana Dobrițoiu a început să cânte la evenimente de la vârsta de 13 ani. Știe să cânte și la chitară, dar și la pian, de când era la școala generală. Aceasta a întâmpinat, din păcate, unele dificultăți vocale, având noduli pe corzile vocale. A fost atât de afectată, încât a suferit de depresie. Medicii au sfătuit-o atunci să se opereze, dar ea amână intervenția de patru ani, de teamă să nu-și piardă vocea.

Roxana Dobrițoiu e o figură activă pe rețelele de socializare, atât pe TikTok, cât și pe Instagram și Facebook. Aceasta s-a înscris la Vocea României pentru a ieși din zona ei de confort.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton