Cine este Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Este însărcinată cu copilului fostului primar al Constanței și sunt căsătoriți de 5 ani

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Radu Mazăre și soția lui, Roxana Mihalache, au revenit în atenția publicului odată cu eliberarea lui condiționată din închisoare. Ieri, 27 mai 2024, fostul primar al Constanței a ieșit din penitenciar, după cinci ani petrecuți în spatele gratiilor. A fost așteptat afară de nimeni alta decât partenera lui, care se pare că-i va oferi un copil.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Așadar, Radu Mazăre se bucură din nou de libertate, după ce a fost eliberat condiționat luni, 27 mai 2024, din Penitenciarul Jilava. Acolo, fostul edil a stat 5 ani, departe de familia sa. Odată cu eliberarea lui, soția sa, Roxana Mihalache, a dat o veste surprinzătoare, anunțând că este însărcinată. Astfel, fostul primar va deveni, din nou, tată.

radu-mazare-1radu-mazare-1

Cine este Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Roxana Mihalache sau Roxana Mazăre, așa cum mai e cunoscută în spațiul public, i-a devenit soție lui Radu Mazăre în 2019. Așadar, cei doi au cinci ani de căsnicie. Familia lor se va mări curând, căci femeia e însărcinată. Fostul edil mai are un băiat, pe nume Răducu Mazăre, din relația cu creatoarea de modă Ianina Petcu.

Citește și: Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Roxana și-a dezvăluit burtica de gravidă chiar în ziua eliberării din închisoare a fostului primar al Constanței: „Sunt foarte fericită!”/ Primele imagini

Citește și: Radu Mazăre, eliberat condiționat după 5 ani de închisoare. Soția fostului primar al Constanței: „Este dorința lui cea mai mare, să iasă complet din viața publică și politică”

Citește și: Enzo de la Chefi la cuțite s-a căsătorit religios cu Cristina Ene. Primele imagini de la nuntă: „Au fost multe sentimente ciudate, dar…”/ Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Deea Maxer și Cătălin Cazacu, printre invitați

Citește și: Iuliana Luciu revine la TV. În ce emisiune de la Antena 1 apare sora Nicoletei Luciu: „Eu mă consider una dintre puținele…”

Cine este Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre

Cine este Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Îmbrăcată într-o rochie albă și așteptând eliberarea din închisoare a soțului ei, Roxana Mihalache și-a etalat ieri burtica de gravidă și a declarat că este însărcinată în patru luni. Cei doi vor avea un băiețel și i-au ales deja numele.

„Asta da, (despre faptul că va deveni tată) mă bucur în primul rând pentru soția mea care a fost lângă mine … Pe băiatul meu o să-l cheme Aris’, a dezvăluit fostul edil după ce a ieșit din închisoare, conform cancan.ro.

Roxana Mihalache e însărcinată în 4 luni

Cine este Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Ieri, când Radu Mazăre a fost eliberat condiționat din închisoare, soția lui îl aștepta cu un zâmbet larg pe chip și le-a dezvăluit jurnaliștilor ce sentimente o încearcă.

'Planuri, văzând și făcând. Vom putea face planurile mai bine. Nu sunt în măsură să comentez aspecte, care fac parte din subiectul dosarului, la asta vă poate răspunde avocatul sau el în persoană. Mi-a fost foarte greu, singură.' a declarat Roxana Mihalache, conform playtech.ro.

Roxana Mihalache, despre Radu Mazăre: „Vrea să aibă o viața liniștită'

Cine este Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Când a fost întrebată dacă Radu Mazăre mai intenționează să se implice în politică, Roxana Mihalache a spus că exclude această idee, menționând că fostul edil își dorește acum „o viață liniștită'.

'Exclus. Vrea să aibă și el o viață liniștită și normală, i-a fost suficient. Avem dreptul să facem ce dorim. Mă bucur foarte tare de rezultat.

Mie îmi place să gătesc, o să bem și un pahar cu vin. Nu am vorbit deloc cu el astăzi. De aseară nu am mai vorbit. După ce s-a pronunțat sentința am primit cu bucurie această veste', a mai spus ea.

De altfel, și Radu Mazăre a declarat că nu mai e interesat de viața publică. Ba chiar a repetat acest lucru de mai multe ori, după ce a ieșit din închisoare.

„Nu mă mai interesează. Da, asta a fost. Da (n.r.: e pregătit să fie tată). Mă bucur, în primul rând, pentru soția mea, care a fost lângă mine. Dacă nu mă mai interesează viața publică, de ce vă mai interesează despre mine?

Nu m-a speriat nimic (n.r.: viața în închisoare), dar e suficient. Oamenii au o perioadă în viață, după aceea, se apucă sa facă altceva. Nu am (n.r.: întrebat dacă a acoperit prejudiciul)', a transmis fostul edil, scrie aceeași sursă.

Sursă foto: Arhivă viva!, Facebook, playtech

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton