Cine este Ruthie Kuszai de la MasterChef 2024. S-a născut în Filipine și locuiește în România de 12 ani

.

Cine este Ruthie Kuszai. Este plină de energie și a reușit să-i impresioneze pe Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, la MasterChef 2024. S-a născut în Filipine, însă trăiește în România de mai bine de un deceniu, fiind fascinată de cultura și tradițiile locale. Are o pasiune puternică pentru gătit și este „TikTok-eriță din Valea Jiului'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Cine este Ruthie Kuszai. Noul sezon MasterChef, cel mai tare show de cooking, a debutat pe 20 septembrie 2024. După etapa audițiilor și a confruntărilor, concurenții își vor pune la bătaie creativitatea. Miza este mare pentru cei 20 de participanți, care se întrec pentru recunoaștere și premiul de 75.000 de euro.

ruthie-kuszai-10ruthie-kuszai-10

Citește și: Cine este Ionela Grigore de la MasterChef. Are 50 de ani și vinde mezeluri în Piața Obor: „Gătesc mâncare tradițională, nu fonfleuri'

Citește și: Rețeta de prăjitură cu ciocolată și coniac care i-a adus Elenei Lasconi trofeul MasterChef, acum 11 ani

Citește și: Cum a reacționat Alina Ceușan, după ce fanii au criticat-o pentru fotografia cu picioarele pe lojă: 'Era o petrecere boss! A fost într-un alt context…' / Ulterior, a șters imaginea

Citește și: Cine este Alina Ceușan. Tot ce nu știai despre ea: este căsătorită, are doi copii și este unul dintre cei mai mari influenceri din România

Cine este Ruthie Kuszai de la MasterChef 2024

Plină de energie și pozitivism, Ruthie Kuszai s-a înscris la MasterChef pentru a-și testa abilitățile culinare. Născută într-un sat din Filipine, a ajuns în România în 2012, atrasă de oportunitatea oferită de verișoara ei, care deținea o agenție de bone. Deși inițial nu știa nimic despre România și nici unde se află pe hartă, țara i-a devenit rapid „acasă'.

„Mă numesc Ruthie Kuszai, am venit din Filipine acum 12 ani și locuiesc în Petroșani, în Valea Jiului. Aveam nevoie de un loc de muncă și am auzit că în Europa este frumos, așa că am venit. Când am ajuns aici era toamnă și era foarte trist pentru mine. La noi în Filipine nu există toamnă.

După am văzut cum este iarna pentru prima oară în viața mea. A nins foarte frumos și am zis că este minunat. După 12 ani m-am obișnuit cu temperaturile din România', a povestit, printre altele, Ruthie Kuszai.

Ruthie Kuszai și-a găsit jumătatea în România

Cine este Ruthie Kuszai. Concurenta de la MasterChef provine dintr-o familie modestă, astfel că a învățat de la o vârstă fragedă ce înseamnă munca grea. Până să înceapă facultatea, a cules orez în satul natal, familia ei având o cultură de orez. Îi place cum se sărbătorește Crăciunul în România, însă recunoaște că s-a acomodat mai greu cu temperaturile și cu schimbările de sezon.

Tot în România și-a întâlnit jumătatea, prin intermediul unei aplicații de dating, și se simte norocoasă că a reușit să-și formeze o familie frumoasă. Ruthie este populară și pe rețelele de socializare, unde îmbină gătitul cu divertismentul, și se recomandă drept „TikTok-eriță din Valea Jiului'.

Ce relație au Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au trecut prin multe în cei 12 ani de când fac televiziune împreună. Cu timpul, s-au apropiat mai mult și astăzi se comportă ca într-o familie.

„La începutul începutului, bineînțeles că a fost doar o strângere de mână și o mirare: „Cine e colegul?. Dar am trecut prin atât de multe în ultimii 12 ani, încât nu pot să spun că Bontea și Dumitrescu sunt prietenii mei, sunt mult mai mult decât atât. Ei au intrat direct într-o altă dimensiune. Suntem un alt tip de familie. Prietenia e prietenie, la noi este cu totul și cu totul altceva. Am avut suișuri, coborâșuri, ne-am certat, dar modul în care ne susținem unul pe altul, felul în care ne ridicăm unul pe altul atunci când e nevoie sau în care ne completăm și chiar și modul diferit în care vedem gastronomia pe noi ne-au sudat. Nu ne vedem câteva luni de zile, poate că nu ne auzim, dar, în momentul în care ne revedem, o luăm exact din momentul în care am lăsat-o', spunea Cătălin Scărlătescu pentru Viva.

Sursa foto: Facebook & Pro TV

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton