Cine este Sandro Machado de la Vocea României 2023. Vine din Brazilia și e contabil în Timișoara

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Sandro Machado de la Vocea României 2023. Emoții mai pentru concurenții și fanii emisiunii Vocea României! Vineri, 1 Decembrie, la Pro TV va fi difuzată prima ediție de live-uri din acest sezon. Printre concurenții care au reușit să se califice în această etapă, după knockout-uri, se numără și Sandro Machado, din echipa Irinei Rimes!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Sandro Machado de la Vocea României 2023. Vineri, de Ziua României, telespectatorii Pro TV vor putea urmări prima ediție de live-uri de la Vocea României. În live-uri s-au calificat doar concurenții care au trecut de etapa de knockout-uri. Anul acesta, Irina Rimes merge în live-uri cu Sandro Machado. Iată tot ce nu știai despre el!

sandro-machado-1sandro-machado-1

Cine este Sandro Machado de la Vocea României 2023. Sandro Machado s-a înscris la Vocea României, sezonul 11, din dragoste pentru muzică. Concurentul are 36 de ani, este originar din Brazilia, dar s-a mutat de câțiva ani în Timișoara. Acesta a fost cântăreț de operă, iar în prezent lucrează în funcția de contabil.

Citește și: Tudor Chirilă a dezvăluit motivul pentru care concurenții de la Vocea României nu ajung cunoscuți: „Există o iluzie”. Artistul spune ce se întâmplă în culisele emisiunii

Citește și: Cum o afectează, de fapt, pe Irina Rimes schimbul de replici cu Tudor Chirilă de la Vocea României: „Mai mult mă provocă, deci totul e…”

Citește și: Tania Popa a înlocuit-o pe Natașa Raab în reclama la iaurt. Regretata actriță s-a stins din viață la 70 de ani

Citește și: Cristina Ciobănașu revine la TV, după o pauză de un an, în serialul „Lia”, de pe Antena 1: „Mi-a amintit cât de mult contează să te simţi apreciat”

Cine este Sandro Machado de la Vocea României 2023

Cine este Sandro Machado de la Vocea României 2023. Sandro Machado a reușit să-i uimească pe telespectatorii Pro TV cu povestea lui de viață. Acesta a decis să plece din Brazilia pentru a urma un master în Germania, însă, ulterior, a ajuns în țara noastră. I-a plăcut atât de mult aici, încât a decis să se angajeze, iar acum este contabil.

În ciuda meserii sale actuale, Sandro Machado de la Vocea României nu a uitat de marea lui iubire, muzica. Acesta s-a încris în show-ul de la Pro TV și i-a impresionat pe antrenori încă din audițiile pe nevăzute.

Sandro Machado e în echipa Irinei Rimes

Cine este Sandro Machado de la Vocea României 2023. În audiții, prima care și-a întors scaunul a fost Irina Rimes. Au urmat-o apoi și Smiley, Horia & Theo Rose și Tudor Chirilă, impresionați de vocea lui Sandro Machado. Tânărul a ales atunci să facă parte din echipa Irinei Rimes.

„Felicitări! Surprize ca tine ne fac show-ul să meargă mai departe', i-a spus Tudor Chirilă atunci lui Sandro Machado.

„Eu doar vreau să îți spun că sunt impresionat, de-a dreptul! Încă mai există voci care să ne uluiască! Mi-aș dori să îmi dai posibilitatea să te descopăr, iar dacă pot să te ajut, cu cel mai mare drag, indiferent dacă ești de la mine din echipă sau nu', a afirmat Smiley.

Când are loc finala Vocea României 2023

După etapa KO-uturilor, la Vocea României încep live-urile. Acestea vor fi difuzate la PRO TV începând cu data de 1 Decembrie. În total, vor fi trei ediții de Live, urmând ca apoi să înceapă marea finală.

Așadar, marea finală Vocea României 2023, sezonul 11, va fi difuzată pe micul ecran luna viitoare, pe 15 decembrie.

Sursă foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton