Cine este Sebi Dascălu de la MasterChef 2024. A avut o copilărie grea, a lucrat în Italia, și-a cunoscut soția la 14 ani, e tată și are propria afacere

.

Cine este Sebi Dascălu de la MasterChef 2024. Sebastian Dascălu, zis și Sebi, se numără printre concurenții MasterChef România din acest sezon. Tânărul în vârstă de 25 de ani are o poveste de viață fabuloasă, cu multe suișuri și coborâșuri. A învățat să muncească de la o vârstă fragedă și, din cauza neajunsurilor, s-a mutat la un moment dat în Italia. Acum, e un bărbat împlinit, cu o familie minunată și propriul său business. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Cine este Sebi Dascălu de la MasterChef 2024. Sebastian Dascălu s-a născut în satul Ion Creangă, de lângă Roman. În prezent, el locuiește în Cluj. Înainte să devină antreprenor, acesta a muncit din Italia și s-a inspirat din bucătăria țării pentru rețetele lui.

sebi dascalu 1sebi dascalu 1

Cine este Sebi Dascălu de la MasterChef 2024. Sebi Dascălu provine dintr-o familie modestă, de oameni simpli. Tatăl lui lucra pe șantier, iar mama sa într-un depozit de logistică. Neavând prea multe posibilități financiare, au trecut și prin greutăți, dar mâncau tot ceea ce creșteau la țară.

Citește și: Cine este Ionela Grigore de la MasterChef. Are 50 de ani și vinde mezeluri în Piața Obor: „Gătesc mâncare tradițională, nu fonfleuri'

Citește și: Cine este Andreea Duția de la MasterChef 2024. Are 48 de ani, este avocat și deține un blog culinar

Citește și: Oana Pellea, revoltată după ce Alina Ceușan s-a pozat cu picioarele pe balustrada lojei de la Teatrul Odeon: „Câtă lipsă de bun simț, câtă vulgaritate. Să vă fie rușine!'. Mesajul influenceriței după valul de critici

Citește și: Luca Reghecampf a răbufnit la adresa Anamariei Prodan: „Să înceteze cu intrigile! Am tăcut până acum din respect față de tatăl meu. Nu sunt fiul ei, am o singură mamă”

Cine este Sebi Dascălu de la MasterChef 2024

Cine este Sebi Dascălu de la MasterChef 2024. Pe când Sebi Dascălu avea 8 ani, a plecat alături de părinții lui în Italia, pentru o viață mai bună. Așa și-a descoperit concurentul de la MasterChef pasiunea pentru carne. El a făcut o școală profesională de bucătari, la vârsta de 14 ani, și, ulterior, a început să facă practică. A lucrat chiar și pe gratis în restaurante, numai ca să îi semneze foi de practică și să poată „chiuli' de la celelalte ore, scrie protv.ro.

Sebi Dascălu de la MasterChef 2024 și-a dezvoltat pasiunea pentru carne după ce a lucrat în mai multe restaurante. De la cele cu o stea Michelin, până la cele mai bine cotate restaurante din Paris, unde a lucrat chiar și ca Sous Chef. De asemenea, el a citit și multe cărți de specialitate despre carne.

Sebi Dascălu are propria lui măcelărie

Cine este Sebi Dascălu de la MasterChef 2024. Sebi Dascălu a declarat că nu știe exact de unde are aceată pasiune pentru carne, poate din copilărie: „Pentru că nu am avut când eram mic'.

Sebi Dascălu e acum măcelar și deține propria lui măcelărie, axată pe maturarea cărnii. Acesta susține că nu există în România nici cărți de specialitate despre cum se maturează corect o carne și nici prea multe afaceri legate de asta. Scopul concurentului e să aducă, de fapt, carnea la nivel de artă.

Sebi Dascălu de la MasterChef e însurat și are o fiică

Cine este Sebi Dascălu de la MasterChef 2024. Sebi Dascălu are acasă o familie minunată. A cunoscut-o pe soția lui când amândoi aveau 14 ani și sunt împreună de atunci. Aceasta lucrează ca barman și director de sală. Împreună, aceștia au o fetiță superbă, de 5 luni, pe nume Ginevra.

Sebi Dascălu mai spune despre el că e un tată responsabil. De asemenea, pentru că a experimentat stresul bucătăriilor mari, a învățat să își gestioneze emoțiile. Consideră că e o fire calmă și calculată, dar nu exclude posibilitatea de a răbufni, la un moment dat.

Sursă foto: Pro TV

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton