Cine este Selina de la Asia Express 2024. Ea și Victor Slav au fost despărțiți timp de un an și jumătate

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Selina de la Asia Express 2024. Noi echipe, noi concurenți sunt gata de noul sezon Asia Express sezonul 7 – Drumul Zeilor. Acesta va debuta pe micul ecran din toamnă, la Antena 1, iar participanții au fost deja dezvăluiți. Printre ei se află și Selina. Iată tot ce nu știai despre iubita lui Victor Slav! Cu ce se ocupă tânăra și care este numele ei real.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Selina de la Asia Express 2024. Așadar, Selina și Victor Slav nu fac echipă doar acasă, ci și în noul sezon Asia Express, cel cu numărul 7. Aceștia au acceptat cu entuziasm provocarea de pe Drumul Zeilor, fiind o experiență unică pentru ei. Iată cine este iubita lui Victor Slav!

victor slav iubita 1victor slav iubita 1

Citește și: Ce promisiune și-au făcut Victor Slav și iubita lui, Selina, înainte să plece la Asia Express: „În general, cuplurile se ceartă cel mai des. Noi…'

Citește și: Iubita lui Victor Slav, singură la petrecerea VIVA! 2024. Selina a venit îmbrăcată în sutien și a făcut furori pe covorul roșu cu ținuta ei sexy

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Armina Grigoraș, în cadrul unui podcast: „Ai vrea să fii soția mea?'. Imagini cu inelul de logodnă

Citește și: Adriana Bahmuțeanu susține că a trăit un „iad' alături de Silviu Prigoană: „Am simțit infidelitatea, am pus condiții, inclusiv contracte pe hârtie. Dacă îl prindeam, trebuia să plătească o sumă de bani. Am fost abuzată în toate felurile…'

Selina – Viață personală

Cine este Selina de la Asia Express 2024. Selina ele o șatenă focoasă, cu ochi căprui. Tânăra are o silueta impecabilă, cu care, cu siguranță, stârnește invidia multor doamne și domnișoare. Pentru a se menține în formă, iubita lui Victor Slav apelează la diverse tratamente pentru îmbunătățirea pielii, după cum a povestit chiar ea pe rețelele de socializare.

Numele real al Selinei este Elena Lupu. Ea și Victor Slav formează de ani buni un cuplu frumos, îndrăgit de public. S-au cunoscut de într-un local de lux și se pare că între ei a fost dragoste la prima vedere, căci nu a durat mult și au început o relație. Una în care au întâmpinat și piedici, motiv pentru care, la un moment dat, au fost despărțiți timp de un an și jumătate. Destinul i-a adus însă înapoi împreună și acum pare că lucrurile funcționează foarte bine între ei.

Victor Slav și Selina au fost despărțiți 1 an și jumătate

Potrivit informațiilor apărute atunci, Victor Slav și Selina s-au împăcat la 1 an de la despărțire. Unul dintre apropiații lor i-au dat de gol, susținând la acea vreme că cei doi au fost împreună în Bulgaria.

„Victor locuiește și acum în apartamentul în care s-a mutat după ce s-a despărțit de Selina. Nu s-a întors să stea cu ea, ca înainte de despărțire. Chiar și după ce nu au mai format un cuplu, ei oricum au rămas prieteni și s-au văzut în continuare. Au fost tot timpul apropiați.

Victor nu trece printr-o perioadă prea bună din punct de vedere profesional, în acest moment. Nu stă prea bine din punct de vedere financiar’, a declarat o sursă din apropierea cuplului, la acea vreme, pentru CANCAN.RO.

Selina – Carieră

Cine este Selina de la Asia Express 2024. În timp ce Victor Slav e cunoscut în toată țara, iubita lui, Selina, e o fire mai discretă. Așadar, nu se știu prea multe detalii despre ea. Tânăra lucra ca hostess atunci când l-a întâlnit pe fostul prezentator TV. Ulterior, ea și iubitul ei au ajuns asociați la un magazin de parfumuri.

De ceva timp, Selina a decis să se retragă din domeniul horeca și a devenit foarte activă în mediul online. Concurenta de la Asia Express e implicată într-o mulțime de campanii, pe care le împărtășește comunității ei uriașe din social media. Doar pe Instagram, aceasta are peste 23 mii de urmăritori.

În același timp, Selina îl susține și ajută pe Victor Slav cu afacerea lui, dar și cu cea la care sunt asociați. Fostul prezentator TV deține un magazin online de parfumuri și produse de igienă, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Imaginea business-ului sunt chiar cei doi.

„E o afacere de familie', spunea Victor Slav, mai demult, despre business-ul lui și al Selinei.

Victor Slav și Selina, concurenți la Asia Express, sezonul 7

Cine este Selina de la Asia Express 2024. Victor Slav și Selina sunt concurenți la Asia Express, sezonul 7. Privesc această aventură drept o experiență unică și speră ca prin aceasta să se descopere mai bine, atât pe ei înșiși, cât și reciproc.

„Asia Express continuă!!! Cam asta ne-a venit în minte când am primit propunerea de participare la acest minunat reality show. O privim ca pe o experienţă unică, inedită, o cunoaştere atât de sine, cât și reciprocă şi sperăm ca odată cu această aventură să evoluăm frumos (fizic şi psihic) Habar nu avem în ce ne-am băgat, daaaar vom încerca să trăim fiecare moment în parte, vom încerca să simţim această aventură prin toţi porii noştri, să dăm cât putem, ce avem mai bun şi indiferent de situație, să plecăm mai frumoşi sufleteşte şi cu prieteni noi.

Considerăm că pe lângă toată activitatea fizică, cea psihică va avea rolul principal şi bineînţeles că încercăm să privim mereu partea frumoasă a lucrurilor… şi apropo de psihic- sper să plecăm întregi la cap. Toată lumea ne întreabă dacă suntem pregătiţi, noi zicem şi vrem să fim, dar nu ştim de fapt pentru ce ne pregătim mai exact, ne putem doar imagina lucruri. Ştii vorba aia – socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg – cam asta simţim şi noi acum. Şi, ca să tragem o linie, suntem pregătiţi să fim o echipă şi abia aşteptăm să ne cunoaştem mai bine!', au transmis Victor Slav și Selina.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton