Cine este Serghei Mizil. E fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil, a fost prieten cu Nicu Ceaușescu, e însurat și are două fiice

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Serghei Mizil. Serghei Mizil este unul dintre cele mai sonore nume din showbiz-ul autohton. Așadar, sunt slabe șanse ca românii să nu fi auzit măcar o dată de el. Fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil este un adevărat personaj monden, extrem de efervescent, și s-a făcut mereu remarcat prin aparițiile lui. Iată ce poveste de viață impresionantă are!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cine este Serghei Mizil. Serghei Mizil e cunoscut în toată țara. De-a lungul timpului, acesta a avut zeci, poate chiar sute de apariții televizate, care mai de care mai controversate. Deși este cu siguranță o fire extrovertită, acesta preferă să păstreze discreția în ceea ce privește viața lui personală. Astfel, puțini știu cum este el în calitate de soț, dar și de tată.

serghei-mizil-1serghei-mizil-1

Citește și: Serghei Mizil explică cum și-a pierdut Irinel Columbeanu averea și vila de la Izvorani: „Nu mâncase de șase zile. Un om care e în facultățile mintale…' / Fostul milionar ar avea pierderi de memorie

Citește și: Drama lui Serghei Mizil. Cum a aflat că mama sa a murit: „Eram la o petrecere de Revelion si am primit telefon că…”

Citește și: Bogdan Mocanu, după ce Jador și Oana Ciocan au anunțat despărțirea și apoi au fost suprinși împreună în club: „Cred că un copil o să îl facă mai responsabil. Se potrivesc foarte bine și reușește să îl tempereze'

Citește și: Victor Vrînceanu îi aduce noi acuzații Andreei Antonescu. Plecată la un concert în Cluj, artista i-ar fi ascuns că a lăsat-o pe fiica lor în grija altcuiva: „Nu a vrut să-mi dea copilul. Să mă trezesc că o persoană străină..'

Serghei Mizil – Viață personală

Cine este Serghei Mizil. Serghei Mizil s-a născut pe data de 23 septembrie în anul 1954. În prezent, acesta are 70 de ani. Provine dintr-o familie de moșieri și este fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil.

Paul Niculescu-Mizil a fost însurat cu Lidia Niculescu-Mizil. Au avut împreună șase copii, din care trei înfiați. Copiii naturali sunt Serghei Mizil, Lidia Mizil și Donca Mizil. Pe Doru, Paul Niculescu-Mizil l-a înfiat înainte de a împlini vârsta de 1 an, după ce a rămas orfan în urma unui accident rutier.

„Noi suntem de familie de moșieri. Suntem trei originali, care semănăm cu mama și trei înfiați. Eu fac parte din cei originali, dar la noi nu s-a ținut cont de înfiați sau originali. Am crescut ca frații, doi dintre ei s-au stins din viață și mai am o soră care este în Austria', spunea Serghei Mizil, mai demult, conform kfetele.ro.

Spre deosebire de alți oameni, în timpul comunismului, Serghei Mizil aducea lucruri din străinătate, unele la care românii doar visau la acea vreme. Era vorba despre aparate video, casete video sau audio, geci de blugi. Acestea îl ajutau să facă bani frumoși, deoarece le vindea prin țară.

Serghei Mizil e însurat și are două fiice

Cine este Serghei Mizil. Deși el este mereu în prim-plan, Serghei Mizil preferă să-și țină familia departe de lumina reflectoarelor. Acesta este căsătorit cu soția lui, Cora Mizil Miculescu, și are două fiice, pe Smaranda şi Ana. Despre fata cea mică, Ana, s-a scris acum ceva timp că ar fi fost parteneră în afaceri cu tatăl ei, la un restaurant deschis la Constanța.

Serghei Mizil și soția lui, Cora, sunt căsătoriți de peste 25 de ani. Anul trecut, el dezvăluia secretul mariajului lor. Excentricul om de televiziune, care nu a respectat reguli niciodată, spunea că a contat foarte mult faptul că soția lui îi acordă libertatea de care are nevoie. Pe de altă parte, admite că și bărbatul trebuie să-i ofere partenerei sale libertate în egală măsură.

„Nu am de ce să divoțez, pentru că am o relație foarte bună cu soția mea.Nu mă sufocă, mă duc unde vreau, fac ce vreau, vreau să plec la mare, plec la mare, sau la munte, unde vreau eu!

Secretul e la femeie! Să nu fie sufocantă. De fapt, nici bărbatul, nici femeia nu trebuie să-și sufoce partenerul. Și asta ca să stai pentru copii, nu! Dacă nu te mai înțelegi, atunci divorțezi și gata!’, a dezvăluit Serghei Mizil pentru Click.

Serghei Mizil – Carieră

Cine este Serghei Mizil. Cu toate că acum e cunoscut în sfera televiziunii, puțini știu că meseria de bază a lui Serghei Mizil este cea de artist. El a absolvit Arte Plastice, obținând o diplomă de pictor, și o perioadă a profesat ca artist. O vreme a făcut rochii sau curele pentru Fondul Plastic. De asemenea, a vândut tablouri inclusiv peste hotare, beneficiind, ca fiu de activist de Partid, de privilegiul unui pașaport, scrie gândul.ro.

Aceeași sursă mai scrie că Serghei Mizil a fost un apropiat al lui Nicu Ceaușescu, fiul dictatorului Nicolae Ceaușescu. De altfel, Donca, sora lui Serghei Mizil, ar fi fost marea dragoste a lui Nicu Ceaușescu.

Împreună cu Nicu Ceaușescu, Serghei Mizil ei ar fi frecventat baruri și restaurante cunoscute în epocă, alături de Mădălin Voicu, Jean Maurer, fiul lui Ion Gheorghe Maurer, nepoții lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, Ghiță, Sanda și Mândra, Gino Iorgulescu, Irinel Columbeanu sau Sașa Marinescu.

Serghei Mizil a avut mai multe afaceri

Serghei Mizil a avut mai multe afaceri, de-a lungul timpului. La un moment dat, el a deținut și un restaurant de pe bulevardul Tomis din Constanța, însă, din păcate, afacerea nu a mers la fel de bine cum se aștepta. Ulterior, el s-a lansat și în piața imobiliară și a construit un bloc cu patru etaje, în zona de nord a Capitalei.

„Am vrut să investesc într-o afacere stabilă și transparentă. Cu restaurantele ai multă bătaie de cap, e greu să găsești personal bun în ziua de azi. Nu mai vor oamenii să muncească. Am făcut totul prin bancă, apartamentele s-au vândut foarte repede. Am încredere în business-ul ăsta', spunea Serghei Mizil.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton