Cine este și cu ce se ocupă Andrew Barabancea, fiul Ozanei Barabancea. Are 24 de ani și activează în îndustria muzicală

.

Cine este și cu ce se ocupă Andrew Barabancea, fiul Ozanei Barabancea. Andrew Barabancea a atras atenția tuturor, după ce a fost văzut în compania fostei iubite a lui Florin Ristei. El și Naomi Hedman nu au ezitat și s-au fotografiat și filmat în ipostaze foarte apropiate, astfel că nici cuvintele drăgăstoase n-au lipsit. Acum, mulți se întreabă cu ce se ocupă fiul Ozanei Barabancea, fiind dornici să cunoască și alte detalii din viața lui personală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ozana Barabancea și Sorin Terinte au format un cuplu care s-a destrămat în 2004. Din rodul iubirii lor au rezultat doi copii, Andrew și Gloria, pe care artista i-a crescut singură și ambii au moștenit talentul ei muzical al mamei lor. Nu este de mirare acest lucru, dacă privim ce carieră are Andrew Barabancea la doar 24 de ani.

andrew barabancea10andrew barabancea10

Citește și: Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, este într-o relație cu Andrew, fiul Ozanei Barabancea. Cei doi s-au afișat în ipostaze romantice

Citește și: De ce copiii Ozanei Barabancea refuză să apară la TV: „Evită să fie vedete, deși sunt artiști. Ieșea scandal când…'. Gloria și Andrew i-au moștenit talentul muzical

Citește și: Povestea de dragoste dintre Cătălin Cazacu și Nicoleta Delinescu, mama fiului său: „Copilul abia se născuse când ne-am despărțit. Nu eram pregătiți…' / Au fost împreună 5 ani

Citește și: Oana Roman este de partea „fratelui” Pepe, în scandalul cu Raluca Pastramă: „Este un super tată și că are super grijă de fetele lor. Le oferă iubire și mediu stabil”

Cine este și cu ce se ocupă Andrew Barabancea, fiul Ozanei Barabancea

Mulți s-au întrebat cine este Andrew Barabancea și cu ce se ocupă, după ce a apărut alături de Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei. Ei bine, fiul Ozanei Barabancea are 24 de ani și deși la vârsata de 19 ani se ferea de luminile reflectoarelor, iată că acum cochetează tot cu lumea artistică și mondenă. Mai concret, Andrew Barabancea este producător de trap și, la fel ca mama sa, activează în industria muzicală.

Andrew Barabancea formează un cuplu cu Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei

Andrew Barabancea a intrat în atenția tuturor zilele acestea, când a postat un video pe rețelele sociale, care a stârnit imediat reacții din partea fanilor. În filmare, apare nimeni alta decât Naomi Hedman, care dansa relaxată într-un muzeu, iar el o striga „babe'.

Cei doi se aflau într-un muzeu din București, iar Naomi Hedman era foarte veselă și pusă pe glume. Și Andrew Barabancea era tot la fel de binedispus în compania ei, astfel că a urmat descrierea care le-a confirmat tuturor că sunt împreună: „Iubito, fii serioasă..suntem într-un muzeu'.

Andrew Barabancea s-a mai afișat cu o iubită în 2020

Andrew Barabancea a încercat să fie discret cu viața lui personală de-a lungul anilor, însă în anul 2020 nu și-a putut ascunde dragostea de ochii curioșilor. Pe atunci, fiul Ozanei Barabancea trăia o poveste de dragoste frumoasă alături de o tânără de aceeași vârstă, pe nume Daria. Erau foarte fericiți împreună, așa că au postat inlusiv o fotografie în timp ce se îmbrățișează, iar iubita lui îi dă un pupic pe obraz. Andrew a postat fotografia, cu descrierea: „Look at this pretty girl‘, iar Daria i-a răspuns simplu: „Te iubesc’. 

Are iubită de 4 ani. Să știi că este un tip care știe să spună nu. Este un tip care nu aleargă după cai verzi pe pereți. Este student în anul 4, trebuie să își dea licența. Când o să fie pe barba lui, atunci poate, dar nu cred, nu are asta în educația lui, niciodată nu a fost un vânător. A fost un tip în banca lui.

Sunt foarte bună, am cea mai minunată noră. Sper să fie noră, Doamne ajută! Suntem în post și rugăciunile sunt auzite! O iubesc enorm. Sunt de 4, 5 ani împreună. E o fată cuminte, frumoasă, deșteaptă, de casă! Sunt norocoasă. Da. (n.r. – a fost prima iubită pe care i-a prezentat-o) Suntem o familie de oameni cuminți.', spunea Ozana Barabancea în urmă cu un an, semn că relație celor doi a durat destul de mult.

Nimeni nu știe cum și de ce s-a terminat povestea lor de dragoste, însă cert este că Andrew Barabancea a evoluat frumos și are o carieră de mare succes în prezent, cât și o nouă poveste de dragoste alături de Naomi Hedman.

Ce notă a luat Andrew Barabancea la Bacalaureat

În anul 2020, Andrew Barabancea a susținut Examenul de Bacalaureat, astfel că deși expunerea lui în mediul online era foarte rară pe atunci, mama lui nu a putut să nu se laude cu reușita lui. Ozana Barabancea nu a ezitat și a postat rezultatele lui, astfel toți au observat că a obținut media 7.11. Cea mai mare notă a luat-o la Istorie, 8.3, la Geografie a obținut 7.5, iar la Limba și Literatura Română a luat 5.55.

„Am luat si BACUL!!!! Am luat şi CAPACITATEA! Doamne, multumesc din suflet! Felicitări tuturor copiilor! Pentru cârcotaşi vă amintesc că presiunea părinților sau a presei nu ajută nimănui! (…) Semnează o mama de băiat, băiat care a luat Bacul destul de onorabil, şi de fata absolventă de Capacitate!!!! Avem un matur în familie!!! Mulţumim tuturor profesorilor pregătitori! Am avut un an greu! Numai eu ştiu cum a fost acest an! Vă binecuvântez pe toţi!’, a scris Ozana Barabancea pe conturile sale în 2020.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton