Cine este şi cu ce se ocupă fiul lui Ludovic Orban: „L-am crescut foarte liber!” În clasa a şaptea, tânărul a fost implicat într-un mare scandal la şcoală

.

Ludovic Orban a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre fiul său, Tudor Andrei, în vârstă de 20 de ani acum, în emisiunea regretatei Cristina Ţopescu, de la Canal 33. Premierul declara, în 2017, că este foarte mândru de felul în care şi-a crescut şi educat copilul.


„Merge pe 18. E aplecat spre ştiinţele exacte, fizică, matematică, chimie… E şi în zona informaticii, dar spune că nu vrea să stea toată viaţa în faţa unui computer şi nu vrea să meargă spre IT. Mă bucur că învaţă, că e serios. L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat.

Am încercat să-i spun punctul de vedere. Nu am apelat la interdicţii, la pedepse, nici măcar nu l-am ameninţat că-l opresc. Au fost unele pedep se, dar neaplicat cu nervi, ci calm şi cu explicaţii. Am trecut de perioada asta, de la 15 ani nu am mai avut niciun motiv să-i aplic vreo pedeapsă. E pe propriile picioare, caută să-şi găsească rezolvări la toate problemele cu care se confruntă’, declara Ludovic Orban în septembrie 2017, la emisiunea Cristinei Ţopescu de la Canal 33.


În clasa a şaptea,
Tudor Orban ar fi fost un elev-problemă

Cancan.ro a scris, în 2012, despre anumite probleme pe care Tudor Andrei Orban le-ar fi creat în şcoală. În clasa a şaptea la vremea aceea, fiul premierului României a fost pârât de colegii de clasă că fumează şi vandalizeaza cladiri, pe care picteaza grafitti.

Pe atunci prim
vicepreşedinte PNL, Ludovic Orban a primit cu amuzament acuzaţiile aduse fiului
său.

„Va pot asigura că Tudor nu fumează, am foarte mare grijă în ceea ce privește acest aspect. Într-adevăr, el este foarte pasionat de desen, își petrece foarte mult timp și acasă făcând acest lucru. Dar este vorba de artă, nu de mâzgălituri. A dezvoltat un interes pentru graffiti de când am mers împreună prin mai multe țări din Europa, unde a văzut pereți pe care erau desene foarte interesante.


Este vorba de obiective turistice amenajate astfel, nu vandalizate. Chiar am avut o discuție cu el și i-am spus că îl voi anunță atunci când consiliul local decide că anumite spații din Capitală să fie amenajate special pentru graffiti, iar acolo are voie să-și încerce talentul.


Chiar mă amuză că un coleg de-al lui a avut inițiativa de a sună la redacția Cancan.ro, probabil au avut o discuție în contradictoriu înainte. Copiii din ziua de azi sunt foarte inventivi’, a explicat Ludovic Orban pentru Cancan.ro.