Cine este și cu ce se ocupă fiul lui Nicolae Ciucă. Nicolae Ciucă este cunoscut în toată țara, dar puțină lume știe că acesta are un fiu. Ștefăniță Ciucă este unicul copil al fostului premier al României. Tânărul lucrează într-un domeniu diferit față de tatăl tău. Iată despre ce este vorba!
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI
Cine este și cu ce se ocupă fiul lui Nicolae Ciucă. Nicolae Ciucă și soția lui, Cristina Maria, au împreună un băiat, pe nume Ștefăniță. Acesta nu a călcat pe urmele niciunuia dintre părinții săi în carieră, ci și-a ales un drum diferit în viață, activând într-un domeniu diferit. De asemenea, acesta e o prezență discretă, deoarece nu se găsesc prea multe informații și imagini cu el.
Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Mircea Geoană. Amândoi au studiat în America
Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Alexandru, fiul lui Mircea Geoană. A terminat o școală de business în New York
Cine este și cu ce se ocupă fiul lui Nicolae Ciucă
Cine este și cu ce se ocupă fiul lui Nicolae Ciucă. Ștefăniță, fiul lui Nicolae Ciucă, a urmat, inițial, cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității Carol Davila din București. Mai apoi, tânărul a făcut practica la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare Academician Vasile Cândea, conform wowbiz.ro.
Înainte de studiile medicale, fiul lui Nicolae Ciucă, Ștefăniță Ciucă, a terminat un colegiu cu specializare în matematică-informatică în Focșani, în perioada 2004-2008. Ulterior, el a făcut diverse specializări în domeniul programării și s-a înscris la Facultatea de Informatică din cadrul Univerității Româno-Americane, unde a studiat Informatica, între anii 2015-2018.
În timpul studiilor, fiul lui Nicolae Ciucă a început să lucreze în domeniul IT, începând cu octombrie 2015, când s-a angajat în cadrul unei companii din industria IT, loc în are a activat timp de un an. Apoi, Ștefăniță Ciucă a lucrat la mai multe companii cunoscute, specializate în servicii software profesionale.
Unde lucrează Ștefăniță Ciucă, fiul lui Nicolae Ciucă
Cine este și cu ce se ocupă fiul lui Nicolae Ciucă. În anul 2019, Ștefăniță Ciucă s-a angajat la Raiffeisen Bank. Potrivit Fanatik, tânărul a lucrat, inițial, ca senior financial analyst', iar, ulterior, a ocupat funcția de business intelligence developer', pe care o are și în prezent. Se pare, însă, că fiul lui Nicolae Ciucă ia în calcul să-și schimbe locul de muncă, pentru ca și-a creat un cont pe o platformă dedicată recrutărilor de personal.
Pe platforma respectivă, Ștefăniță Ciucă și-ar fi completat deja CV-ul și poate fi contactat, fie prin e-mail sau telefon, de companiile interesate de el. În secțiunea de abilități, fiul lui Nicolae Ciucă a completat cu: Business Intelligence, Microsoft SQL Server, Planificare strategică, Leadership, Public Speaking și multe altele.
Ștefăniță Ciucă apare și pe o altă platformă de recrutare, unde precizează faptul că vorbește engleza și germana. Potrivit informațiilor din presa economică, un business intelligence developer' are un salariu care ajunge, în medie, la 2.600 de euro net pe lună.
Ce salariu are un business intelligence developer, ca fiul lui Nicolae Ciucă
În plus, sunt mai multe beneficii extrasalariale pentru acest tip de job, precum bonus de performanţă, prime de sărbători, tichete de masă. Totodată, un angajat poate beneficia de abonament la servicii medicale private, asigurări de viaţă, abonament la sala de sport, timp de lucru flexibil, posibilitatea de a lucra remote, traininguri tehnice de soft skills şi leadership, programe şi conferinţe dedicate, cursuri gratuite de limbi străine (engleză, germană, franceză), acces la platforme de e-learning, oportunităţi de dezvoltare a carierei locale şi internaţionale, comunităţi interne de dezvoltare (experţi, comunităţi agile de practică, inteligenţă artificială), mai scrie sursa citată.
Un business intelligence developer', așa cum se descrie fiul lui Nicolae Ciucă, are mai multe atribuții. El analizează şi transformă în obiective şi concluzii clare, acţionabile, volumele de date asociate activităţii unui business, contribuind astfel la optimizarea performanţei sale. De asemenea, trebuie să exploreze și să valorifice datele pentru a facilita deciziile de business, identificând tendinţe şi analizând diverse scenarii.
Sursă foto: Facebook