Cine este și cum arată nepoata lui Radu Mazăre. Alexandra Mazăre are 12 ani și deține propria colecție de haine

 Ifrim Georgiana
.

Alexandra Mazăre, fiica fostului senator Alexandru Mazăre și nepoata lui Radu Mazăre, are 12 ani și se bucură de o carieră înfloritoare în industria muzicală. De la 4 ani, adolescenta studiază pianul și a câștigat numeroase premii la concursurile naționale și internațiunile. Pasiunile tinerei nu se opresc aici, căci cochetează și cu lumea modei, având propriul brand de haine. Iată cum arată și cu ce se ocupă Alexandra Mazăre!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

ALEXA ALX, așa cum este cunoscută Alexandra Mazăre în industria muzicală, și-a descoperit înclinațiile artistice de la o vârstă fragedă și a reușit, de curând, să cucerească publicul din America. În urmă cu doi ani, adolescența a câștigat, în cadrul concursului World Championship of Performing Arts, aurul la categoriile pian și voce cu acompaniament. Alexandra Mazăre și-a câștigat locul în finala competiției, la secțiunea instrument, și a declarat că trăiește „visul american'. Între timp, adolescenta și-a dezoltat gustul și pentru modelling, pictură și design vestimentar, însă visul ei este să devină un avocat celebru.

360868801_663169125721694_4469804163360547289_n360868801_663169125721694_4469804163360547289_n

Citește și: Radu Mazăre va rămâne în închisoare. Judecătorii i-au respins cererea de anulare a pedepsei

Citește și: Fiul lui Radu Mazăre, afacerist de la 15 ani. Cum a reușit Răducu să strângă o avere impresionantă

Citește și: Povestea de viață cutremurătoare a Alinei, tânăra ucisă în Mangalia: „Tata mă dădea cu capul de pereți. Am făcut foamea mulți ani”/ A fost ajutată de un om de afaceri să-și termine studiile

Citește și: Andreea Bălan le-a făcut cunoștință celor două fiice cu iubitul ei, Victor Cornea. Cum l-a filmat pe tenismen alături de Ella și Clara

Cine este și cum arată nepoata lui Radu Mazăre

De la 6 ani, Alexandra Mazăre studiază canto și pian în Constanța, orașul ei natal. Nepoata lui Radu Mazăre a înregistrat deja prima ei melodie, „Cea mai cool din curtea școlii', și filmează videoclipul acesteia.

„Eu mă descriu ca fiind talentată, inteligentă, dar modestă. Uneori este greu, dar îmi place ceea ce fac, așa că îmi face plăcere să merg la activități. Muzica pentru mine este un loc unde mă simt bine, îmi pot exprima sentimentele cu ușurință și, în același timp, mă și ajută să mă dezvolt într-un mod armonios și frumos. Scena este un loc unde îmi pot arăta talentul, mă simt bine și, la finalul oricărui spectacol, am un sentiment de fericire care mă ajută să continui', a declarat Alexandra Mazăre, potrivit unica.ro.

Alexandra Mazăre cochetează cu lumea modei

Pe lângă muzică, Alexandra Mazăre este pasionată de modelling și deține propria colecție de haine. În timpul liber, tânăra de 12 ani merge la cursuri de dans și, până acum, a cochetat cu mai multe sporturi.

„Pasiunea pentru modă a venit în timp. Eu am fost model pentru prima oară pe scena Fashion TV, la vârsta de trei ani. Sunt interesată, în general, de artă, îmi place să pictez, îmi croșetez uneori propriile haine. Astfel, s-a dezvoltat și gustul meu pentru modă și design. Îmi place tot ceea ce fac și vine de la sine, dar recunosc că este destul de obositor uneori având repeții zilnic de pian și canto. De ceva vreme am început și cursurile de dans contemporan. Când faci ceva cu plăcere nu simți nicio presiune. Înclin către pasiunile artistice, însă, de asemenea, îmi plac sporturile. Am jucat tenis timp de doi ani, fac wakeboarding în fiecare vară, iarna schiez și îmi place matematica', a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Alexandra Mazăre visează se devină avocat

Deși pasiunile ei au legătură cu lumea artistică, Alexandra Mazăre visează să devină un avocat de succes.

„Cred că pasiunea pentru modă a venit în primul rând de la mama mea, Cătălina Năstase, care este model internațional. Am câștigat multe premii internaționale. Printre cele mai importante aș enumera Little Miss and Mister Galaxy Grand Prix 2021, în același an am câștigat titlul The Best Model Of Europe 3rd Place 2022, iar anul trecut am câștigat locul întâi național The Best Model Of Europe în Spania. De asemenea, am mers cu colecțiile mele pe podiumurile din diferite țări precum Italia, Spania, Bulgaria, unde oamenii au fost destul de receptivi la ideea de copil-designer. Deși, pasiunile mele cele mai multe sunt din aria artistică, eu mi-aș dori să devin un avocat celebru', a încheiat adolescenta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton