Noua iubită a lui Marc Anthony seamănă cu Jennifer Lopez! Cine este și cu ce se ocupă

 Dumba Gabriela
.

Marc Anthony iubește din nou și se pare că relația este una cât se poate de serioasă, având în vedere că cei doi s-au mutat deja împreună. Noua iubită a lui Marc este prezentatoarea unui reality show celebru peste Ocean și fanii spun că seamănă foarte bine cu Jennifer Lopez.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Marc Anthony și Jennifer Lopez au divorțat în 2014, iar ea și-a refăcut viața alături de fostul jucător de baseball Alex Rodriguez.

Femeia care i-a furat acum inima lui Marc Anthony este Evelyn Lozada, una dintre prezentatoarele reality show-ului 'Basketball Wives'. Potrivit Just Jared, artistul, în vârstă de 52 de ani și Evelyn Lozada, de 44 de ani, au petrecut timp împreună în reședința lui din Miami.

Citeste si: Jennifer Lopez arată mai bine acum ca la 30 de ani! Fotografia care a redeschis speculațiile privind operațiile estetice ale artistei

Relația lor pare însă destul de serioasă, întrucât aceasta a călătorit însoțită de cei doi copii ai ei, Shaniece, 27 de ani și Carl, de șase ani. Fanii susțin că Evelyn seamănă izbitor cu Jennifer Lopez, cea care i-a fost soție lui Marc timp de opt ani.

Exclusive… Evelyn Lozada Films Her New Reality Show In Beverly HillsExclusive… Evelyn Lozada Films Her New Reality Show In Beverly Hills

Evelyn este prezentatoare a emisiunii 'Basketball Wives' și este cunoscută pentru relația pe care a avut-o cu jucătorul NBA, Antoine Walker. De asemenea, a fost căsătorită cu jucătorul NFL Chad Johnson.

Zvonurile au început să apară în presa din străinătate de când Evelyn Lozada a călătorit tocmai în Miami pentru a se muta pentru o vreme cu Marc Anthony. Aceasta nu a venit singură, ci împreună cu urmașii ei, semn că au planuri seriose, de familie, împreună.

Fanii au observat imediat că fundalul din fotografiile postate de artist și de noua lui iubită era identic. În cadrul unui promo postat de cântăreț acesta apare într-o zonă cu geamuri ovale în partea de sus, iar în urmă cu o lună, vedeta de reality show a distribuit mai multe imagini în care se văd aceleași ferestre.

https://www.instagram.com/p/B0pAbjBHQUN/?utm_source=ig_embed

Marc Anthony are doi copii cu Jennifer Lopez

Jennifer Lopez (46 de ani) şi Marc Anthony (47 de ani) s-au întâlnit pentru prima oară în 1990. Chiar dacă la un moment dat s-au despărţit şi s-au căsătorit cu altcineva, în cele din urmă s-au reunit şi s-au căsătorit în 2004. Lopez a dat naştere gemenilor Max şi Emme în 2008, iar în 2014 Marc Anthony anunţa divorţul de cântăreaţă spunând:

'Ne-am decis să punem capăt căsătoriei noastre. A fost o decizie dificilă. Am ajuns la o concluzie pe cale amiabilă cu privire la toate aspectele. Este o perioadă dureroasă pentru toţi cei implicaţi şi am aprecia dacă ne-aţi respecta intimitatea în aceste momente'.

Citește și: Cum arată fiica lui Jennifer Lopez și a lui Marc Anthony. La 12 ani, copila seamănă perfect cu mama ei

Marc Anthony s-a recăsătorit, în 2014, cu fotomodelul Shannon De Lima și au divorțat în 2016. Marc Anthony a mai fost căsătorit cu Miss Univers 1993, Dayanara Torres, cu care are doi copii, Cristian (15 ani) şi Ryan (13 ani) şi cu moştenitoarea multinaţionalei de îmbrăcăminte Topshop, Chloe Green.

Cântăreţul este, de asemenea, tatăl unei fete, Ariana (20 de ani), care a rezultat din relaţia acestuia cu Debbie Rosado. Jennifer Lopez şi Marc Anthony împart custodia gemenilor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton