Cine este și cum arată Agatha Kundri, soția lui Mihai Gâdea. Sunt împreună de mai bine de 18 ani!

.

Pe cât de cunoscut este Mihai Gâdea, pe atât de discretă este soția vedetei Antena 3 și foarte zgârcită cu aparițiile publice. Agatha Kudri și Mihai Gâdea sunt împreună de peste 18 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Agatha Kundri este fiica unui pastor adventist din Timișoara și a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara, în 2004, iar acum este sociolog. Mariajul cu Mihai Gâdea a avut loc în urmă cu mai bine de 15 ani, când fiica lor avea trei ani.


Agatha participă la competiții de triathlon, un sport extrem de dificil, care este compus din mai multe trei discipline: înot, bicicleta și alergare și deține o gradiniță cu program afterschool, înființată în 2011.


Agatha și Mihai Gâdea au împreună o fiică, pe nume Maisha Karina, care a împlinit 18 ani în luna august. Tânăra este pasionată de fotografie și muzică. Adolescenta a înregistrat, în urmă cu ceva timp, două coveruri: ‘Ordinary World’ şi ‘Somewhere only we know’. Mai mult, când avea doar 12 ani, Karina a lansat un videoclip pe YouTube.

Despre fiica sa, Karina Maisha, Mihai Gâdea a declarat că este o adolescentă simplă și cuminte, care se focusează intens pe școală și care nu are pretenții ieșite din comun.


Citește și:

Răzvan Lucescu are COVID-19! Antrenorul intră în carantină pentru două săptămâni

Oana Zăvoranu nu și-a iertat nici acum mama. Ce cuvinte grele i-a aruncat și cum vorbește despre tatăl ei

Bianca Drăgușanu, prima apariție TV după ce Alex Bodi a fost arestat: „Facem sărbătorile de iarnă în Dubai'. Ce a declarat despre Victor Slav

Mihai Gâdea este discret cu familia lui


Mihai Gâdea este singurul din familia sa care a hotărât să rămână în România. Atât cele trei surori ale sale, cât și părinții locuiesc departe de țară, în zone care sunt grav afectate de pandemia COVID-19, respectiv Spania și America.

Astfel, Emi și Dana locuiesc de ani buni în Spania, acolo unde au o casă și părinții lor, Titi și Rodica. Puțini știu că tatăl lui Mihai Gâdea este un pastor adventist foarte apreciat de comunitatea românească de lângă Madrid. De asemenea, Emi, sora cea mică a jurnalistului, lucrează la o bancă în Madrid, iar Dana este măritată și se ocupă de creșterea celor doi copii, o fată și un băiat.


Nu în ultimul rând, sora cea mare a familiei, Alina, este măritată cu un cetățean român și stabilită alături de acesta în Statele Unite. Se pare că în prezent lucrează pe un post de secretară la o universitate din statul american Michigan.

La un moment dat, se afirma, în spațiul public că și Mihai Gâdea este pastor, însă vedeta Antena 3 a infirmat acest lucru: „Nu sunt pastor şi-mi pare rău că nu sunt. Mi-aş fi dorit să fiu. (….) Nu pot să fiu stânjenit pentru că tatăl meu este pastor. Faţă de părinţii mei am toată preţuirea.

sursa foto:  evzmonden.ro